Golf joy travel
skräddarsydd golfresa

Boka som du vill!

För att du ska bli så nöjd som möjligt med din resa vill vi gärna ha en personlig kontakt med dig för att komma med det bästa möjliga förslaget just efter dina önskemål. Därför är du mycket välkommen att kontakta oss: mail till Golf Joy Travel eller ringa på tel 035 356 81 för att diskutera din resa.
Vi har flera förslag på specialresor där Ni ex reser med egen chaufför, ett skräddarsytt program för grupper. Här är det enda ni behöver att tänka på att ta med er klubborna, resten fixar vi! 

betalning av golfresa

Betalning

I samband med bekräftelsen av resebokningen, debiterar Golf Joy Travel en anmälningsavgift på 10 % av resans pris, denna avdrages vid slutbetalning. Om resan bokas mindre än 30 dagar före avresa debiteras ingen anmälningsavgift. Resterande belopp betalas 45 dagar innan avresa.

 

Golfinformation

Starttider: Alla våra starttider är förbokade, vi försöker alltid att boka enligt era önskemål. 
Greenfee: I normalfall ingår 18 hål, på vissa banor ingår heldagsgreenfee. Kontaka oss så tar vi fram förslag på banor för obegränsad golf.
HCP krav: Alla golfare med hcp är välkomna på banorna. Vissa banor har hcp gränser, se faktarutan till respektive bana.
Vagnar/bilar: De allra flesta banorna har golfvagnar och vissa har golfbilar. För att vara säker på tillgången förboka gärna genom Golf Joy Travel

Resehandlingar

Färdhandlingar levereras normalt inom 7-14 dagar efter beställning. Till din resa kommer du att erhålla hotellvouchers, greenfeevouchers samt biljetter/vouchers om vi ordnat flyg, transporter, färja eller annan kring service som är beställd. Vi ber er alltid vänligen att kontrollera att de överrenstämmer med er bokning.

Flyginformation

Våra resor inkluderar inte flygresa men vi hjälper gärna till att ta fram förslag samt att boka biljetterna (295 kr per biljett) Vid reguljära flygresor gäller flygbolagens egna villkor. Flygbolagen tar ofta ut en avgift för att ta med sig golfbagarna – ett tips är att hyra klubbor på plats.

Avboka

Tyvärr kan saker uppstå och man blir tvungen att avboka sin resa. Vi på Golf Joy gör alltid vårt yttersta för att lösa avbokningar. 
För detaljer i avbokning se våra resevillkor.

Resevillkor

Golf Joy Travel har antagit särskilda Resevillkor och allmänna villkoren för paketresor som antogs att gälla från 1993-02-02 av Svenska Rese- och Turistindustrins Samarbetsorganisation. 

IAGTO

IAGTO

Golf Joy Travel  är medlemmar i den internationella golfreseorganisationen IAGTO (International Association of Golf Tour Operators) sedan år 2004.

Res tryggt med Golf Joy Travel

Res tryggt

Golf Joy Travel AB organisationsnummer 556623-0800 har Resegarantier är ställd till kammarkollegiet enligt gällande bestämmelser. Resegarantin är ett ekonomiskt skydd för resenärer när en resa blir inställd eller avbruten. Resenären kan då ansöka om ersättning ur resegarantin.