035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-14.00

Upp
Strengliner Mühle – Golfjoy
fade
5189
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-5189,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Strengliner Mühle

Golfjoy / Strengliner Mühle

Strengliner Mühle

3050SEK

per person

Fina golfbanor, god mat och lantlig charm! Med ett charmigt boende på det uppskattade Strengliner Mühle har du en bra utgångspunkt att upptäcka Schleswig Holsteins fina golfbanor och även nära till Lübeck. Strengliner Mühle är ett gästvänligt familjedrivet hotell som är belägen i en lantlig miljö i hjärtat av Schleswig Holstein bara 20 minuter från Lübeck. Detta alternativ har varit en populär destination år efter år. Våra gäster uppskattar mest lugnet, den goda maten, den rustika charmen och det gästvänliga mottagandet på hotellet. Under åren har hotellet moderniserats, utan att…

Fina golfbanor, god mat och lantlig charm! Med ett charmigt boende på det uppskattade Strengliner Mühle har du en bra utgångspunkt att upptäcka Schleswig Holsteins fina golfbanor och även nära till Lübeck.

Strengliner Mühle är ett gästvänligt familjedrivet hotell som är belägen i en lantlig miljö i hjärtat av Schleswig Holstein bara 20 minuter från Lübeck. Detta alternativ har varit en populär destination år efter år. Våra gäster uppskattar mest lugnet, den goda maten, den rustika charmen och det gästvänliga mottagandet på hotellet. Under åren har hotellet moderniserats, utan att förlora den gamla charmen.

Rum

Det finns 40 rymliga och fräscha rum som är inredda i en rustik tysk stil.

Restaurang

På Strengliner Mühle äter man gott i en trevlig miljö. Restaurangen har en meny med stort urval av rätter, det är vällagat och rikliga portioner. Efter en golfrunda kan det vara skönt att koppla av i bastun och möjlighet att få skönhetsbehandlingar och massage.


Plats

Strengliner Mühle

Golfpaket Strengliner Mühle1/1-31/12
2 nätter i dubbelrum
Frukost
2 trerättersmiddagar
2 x 18 hål på Segeberg
3 050
Samma som ovan i enkelrum3 295
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 trerättersmiddagar
2 x 18 hål på Segeberg
3 795
Samma som ovan i dubbelrum4 050

Förslag på golfbanor

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

Golfguide_Tyskland

FAKTA

PAR 72
Grundad 1987
HCP 54
DESIGN Ernst Potthas

5 984 m

5 242 m

Hotel SAND Country Hotel

Golfclub Fehmarn

Golfbanan har ett unikt läge precis vid stranden på ön Fehmarn som även kallas solens ö tackvare 1900 soltimmar om året. Det är en platt, öppen linksbana där man har en underbar utsikt över Östersjön och Burger Binnensee. Golfbanan är en rolig spelutmaning för både den avancerade spelaren och nybörjaren. Golfbanan kan väljas i våra golfpaket till norra Tyskland

FAKTA

PAR 72
Grundad 1992
HCP 54
DESIGN Gerd Olaf Osterkamp

5 946 m

5 217 m

5 242 m

Hotel SAND Country Hotel

G&CC Hohwachter Bucht

27-håls anläggning som ligger inbäddad i det typiska Holsteinska landskapet med utsikt över en stor insjö och Östersjön. Strategiskt placerade bunkrar, intressanta vattenhinder och greener garanterar en omväxlande golfrunda. Här finns bra träningsmöjligheter med en speciell Golfodrom.

FAKTA

PAR 72
Grundad 1986

6 039 m

5 273 m

5 242 m

Hotel SAND Country Hotel

Golfclub Brodauer Mühle

En omväxlande parkbana där de första hålen är flacka. Därefter ändrar banan drastiskt karaktär och blir kuperad med hänförande utsikt över landskapet. Det är en bana där man tjänar på att vara strategisk och den blir betydligt enklare att spela den andra gången! Golfbanan kan väljas i våra golfpaket till norra Tyskland.

FAKTA

PAR 73
Grundad 1989
HCP 54
DESIGN Gerd Olaf Osterkamp

5 767 m

5 273 m

5 242 m

Hotel SAND Country Hotel

Grömitz

Det här är en trevlig golfklubb belägen vid den lilla orten Grömitz. Här finns dels en 18-håls mästerskapsbana samt en lite kortare 9-hålsbana. Banan ligger vackert med utsikt över Östersjön. Det är en parkbana som uppskattas av både hög och låghandikappare. Här vid Grömitz finns även ett träningsområde med driving range med integrerad pitching och chipping green och en putting green.

PAR 72
DESIGN DR B Von Limburger

FAKTA

6 065 m

5 309 m

5 242 m

Hotel SAND Country Hotel Strandgrün

Seeschlösschen Timmendorfer Strand

En förstklassig golfanläggning, grundad i mitten av 70-talet. Banan är ritad av Bernhard von Limburger och ligger vid kuststaden Timmendorfer Strand. Flera större mästerskap har spelats på golfanläggningen. Det är en uppvuxen parkbana med ett mycket trevligt klubbhus.

FAKTA

PAR 73
DESIGN Udo F Barth/Karl F Grohs

A Course 3 065 m

B Course 3099 m

C Course 3 005 m

5 309 m

5 242 m

Hotel SAND Country Hotel Strandgrün

Lübeck-Travemünder GK

Golfbanan är Tysklands näst äldsta grundad 1921 av engelsmännen efter första världskriget. Travemünde golfbana har 27 hål. Banan går genom ett växlande landskap med flera hål, som har en vacker utsikt mot havet. Banan har en trevlig layout, strategiskt utplacerade bunkrar och vattenhinder gör banan till en mycket trevlig golfupplevelse!

FAKTA

PAR 72

6 036 m

5 242 m

Hotel SAND Country Hotel Strandgrün

Golfclub Segeberg

Banan ligger belägen i ett frodigt böljande landskap i hjärtat av Schleswig Holstein. Det är en trevlig och relativt lång parkbana i lätt kuperade terräng som har några utmanande vattenhinder. Banans layout inbjuder till spel på alla nivåer för såväl hög- som låghandikappare. Här finns även en korthålsbana med 3 hål.