Golf joy travel

Fina golfbanor, god mat och lantlig charm!

Med ett charmigt boende på det uppskattade Strengliner Mühle har du en bra utgångspunkt att upptäcka Schleswig Holsteins fina golfbanor och även nära till Lübeck.


Strengliner Mühle är ett gästvänligt familjedrivet hotell som är belägen i en lantlig miljö i hjärtat av Schleswig Holstein bara 20 minuter från Lübeck. Detta alternativ har varit en populär destination år efter år. Våra gäster uppskattar mest lugnet, den goda maten, den rustika charmen och det gästvänliga mottagandet på hotellet. Under åren har hotellet moderniserats, utan att förlora den gamla charmen.

Rum

Det finns 40 rymliga och fräscha rum som är inredda i en rustik tysk stil.

Restaurang

På Strengliner Mühle äter man gott i en trevlig miljö. Restaurangen har en meny med stort urval av rätter, det är vällagat och rikliga portioner. Efter en golfrunda kan det vara skönt att koppla av i bastun och möjlighet att få skönhetsbehandlingar och massage.

Bra att veta

Golf i Schleswig Holstein

I Schleswig Holstein finns en bana för alla smaker från utmanande mästerskapsbanor till härliga parkbanor. Med det stora utbudet finns det gott om plats för gäster och golfbanor, klubbhus och annat håller en mycket hög klass! Golfsäsongen här startar tidigare och varar längre än i Sverige.

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Antal nätter, middagar, hur mycket golf skulle du vilja spela? 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Strengliner Mühle
kr 4 795 från
  • 3 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 2 middagar
  • 2 greenfee

Låt oss komma med ett reseförslag

1