Golf joy travel

Sol, stränder och 36 hål golf!


El Rompido ligger på den soldränkta Costa de la Luz, nära gränsen till Portugal. Efter en dag på den fina 36 hålsanläggningen så kan du njuta av de milslånga stränderna som ligger bara ett stenkast bort.

Det här är en härlig Resort, vackert och lugnt belägen, drygt en timmes bilresa från Faro flygplats.
Hotellet har 184 rum samt 12 sviter där man njuter av en oslagbar utsikt över den härliga trädgården och/eller det stora poolområdet. Hotellrummen är stilfullt inredda med hög komfort, luftkonditionering, gratis WiFi samtliga har terrass eller balkong.

El Rompidos restauranger serverar utsökta rätter efter säsong med unika andalusiska smaker. Här finns ett brett utbud av matupplevelser som omfattar allt från restaurangbuffé till rumsbetjäning på hotellet.


Här kan du koppla av i den härliga Wellness avdelningen där det finns inomhus pool, jacuzzi, ångbad, sauna och såklart möjlighet att boka diverse massage- och skönhetsbehandlingar. Vill du ha en mer aktiv semester så finns där även, utöver de två golfbanorna, ett gym med det senaste inom utrustning och maskiner. Resorten erbjuder även möjligheter att spela tennis, padel, fotboll, hästridning, hyra cykel m.m. Från boendet är det bara några hundra meter till klubbhuset och de bägge golfbanorna. Till byn El Rompidos centrum tar det bara drygt 15 minuter att promenera om man genar genom det vackra naturreservatet.

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter?

 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

El Rompido
kr 9 250 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Halvpension
  • 5 greenfee El Rompidos banor

Låt oss komma med ett reseförslag

1