Golf joy travel

- en golfresa för alla sinnen.

Italien är en golfdestination som har det mesta. Här njuter man av vackra miljöer, upplever en rik kultur och historia och för att inte tala om underbara matupplevelser! Våra golfresor till Italien går till Lake Maggiaro utanför meteropolen Milano, vackra Toscana och Bologna.

Bästa tiden för golfresa till Italien

När ska man resa?

Våren erbjuder en mild start på golfsäsongen i alla tre regionerna. I Milano kan du passa på att kombinera golf med mode genom att besöka den berömda Milano Fashion Week i februari eller mars. Bologna, känd för sin rika matkultur, håller flera matfestivaler under våren, perfekt för att smaka på regionens delikatesser efter en dag på banan. Toscana är som en levande tavla under våren, och golfbanor som Castelfalfi eller Argentario erbjuder hisnande vyer. Våren är dock ofta regnig, så packa rätt.

Sommaren kan vara brännande het, särskilt i Milano och Bologna. Om du inte tål värme bör du överväga att spela på morgonen eller sent på eftermiddagen. Toscana erbjuder sommarfestivaler som ”Il Palio” i Siena, en upplevelse du inte vill missa, men banorna kan vara trånga och dyra. Sommarevenemang som Milano Film Festival eller Bologna’s Cinema Ritrovato kan också vara roliga att uppleva.

Hösten är en utmärkt tid för golf i Italien. Vädret är mildare, och naturen är vacker, särskilt i Toscana med dess vinfält och kullar. Hösten är skördetid i Toscana, vilket gör det till en perfekt tid för att kombinera golf med vinprovning. Milano och Bologna är mindre trångt, och det är en utmärkt tid att uppleva kultur utan sommarens folkmassor.

Vintern är lågsäsong för golf, men om du älskar att kombinera stad och sport är Milano en vinterdestination med sitt mode och design. Bologna kan vara ganska kallt, och det är inte den bästa tiden för golf, men staden har underbara julmarknader. Toscana är kylig men vacker, och om du inte är ute efter att spela golf kan du njuta av regionens viner och olivoljor.

Oavsett när du väljer att resa till Italien kommer du att finna något unikt i varje säsong. Från lokala festivaler som ”Festa di San Giovanni” i Florens till golfturneringar som Italian Open, har varje region och säsong sin egen särprägel. Planera därför din resa med omsorg för att ta del av allt det underbara Italien har att erbjuda.

Navigera på karta

[vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZ29vZ2xlLmNvbSUyRm1hcHMlMkZkJTJGZW1iZWQlM0ZtaWQlM0QxdzJqSldTOG1UQXlEN0t5U2I3UmJVZzhRSHo0JTI2aGwlM0RzdiUyNmxsJTNENDMuMTQ4ODIzOTQyMjYzMzklMjUyQzE1LjI0MjgwODgzODIzMDUzJTI2eiUzRDclMjIlMjB3aWR0aCUzRCUyMjEwMCUyNSUyMiUyMGhlaWdodCUzRCUyMjQ4MCUyMiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html]

Italien - utvalda resmål

Låt oss komma med ett reseförslag

1