035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-15.00

Upp
Italien – Golfjoy
fade
3586
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3586,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Italien

Golfjoy / Italien

Italien - en golfresa för alla sinnen.

Italien är en golfdestination som har det mesta. Här njuter man av vackra miljöer, upplever en rik kultur och historia och för att inte tala om underbara matupplevelser! Våra golfresor till Italien går till den eviga staden Rom, Lake Maggiaro utanför meteropolen Milano, vackra Toscana och Bologna.

Resmål Rom

Resmål Milano

Resmål Toscana

Resmål Bologna

Golf i Italien

Golf i Italien upplever en renässans i sig. Efter en målmedveten satsning att locka nya gäster, än de som redan har upptäckt Italien som turistdestination, växer nya fina banor och golfanläggningar fram. Italien har sedan länge varit ett populärt resmål för dess mat, historia, arkitektur, kultur, stränder, shopping, fotboll men som golfdestination är Italien relativt oupptäckt.