035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-14.00

Upp
Sheraton Parco de´ Medici Rome Hotel – Golfjoy
fade
5847
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-5847,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Sheraton Parco de´ Medici Rome Hotel

Golfjoy / Sheraton Parco de´ Medici Rome Hotel

Sheraton Parco de´ Medici Rome Hotel

4250SEK

per person

Roma è sempre Roma! Rom är alltid Rom. Njut av en golfweekend till den eviga staden. Det här är en trevlig anläggning med 27 golfhål som ligger 13 km utanför Roms historiska stadskärna och bara 10 minuter från flygplatsen (Fiumicino, Leonardo da Vinci Airport). Rum Resorten har tre hotellbyggnader runt golfbanan med totalt 300 rum. De olika boendealternativen håller 4-stjärnig standard och har en italiensk prägel på inredningen. För den som inte vill gå finns en shuttlebuss på området. De rymliga rummen har luftkonditionering, satellit-TV och en minibar. Rummen har…

Roma è sempre Roma! Rom är alltid Rom. Njut av en golfweekend till den eviga staden.

Det här är en trevlig anläggning med 27 golfhål som ligger 13 km utanför Roms historiska stadskärna och bara 10 minuter från flygplatsen (Fiumicino, Leonardo da Vinci Airport).

Rum

Resorten har tre hotellbyggnader runt golfbanan med totalt 300 rum. De olika boendealternativen håller 4-stjärnig standard och har en italiensk prägel på inredningen. För den som inte vill gå finns en shuttlebuss på området. De rymliga rummen har luftkonditionering, satellit-TV och en minibar. Rummen har utsikt över trädgården eller poolen. Det finns wifi på hotellet mot avgift.

Restaurang

Det finns ett flertal restauranger och barer på området. “Rinascimento Restaurant” serverar både internationella och italienska rätter. Restaurangen har en trevlig terrass, perfekt för att diskutera dagens runda. Restaurangen “Savoia” serverar även den både internationella och italienska rätter.  Den tredje restaurangen “Dei Condottieri” ligger i byggnad nummer 3 och erbjuder en unik miljö.

SPA & Aktiviteter

Fitnesscentret är utrustad med senaste generationen Techogym. Ett brett utbud av moderna konditionsmaskiner och fria vikter erbjuder. Spa & Wellness Här finns en pool, jacuzzi, sauna, och med många behandlingar.

Rom

Vill man uppleva Rom, har hotellet en shuttle-buss till Piazza Venezia i centrala Rom ca 11 ggr/dag i mån av plats, en resa som tar ca 20 minuter. (En mindre avgift på ca 5 Euro)

Upplev fotboll Live i Rom!

Italien brinner för fotboll -en riktig passion. Rom har två storlag i högsta ligan. Vill du uppleva stämningen live kolla gärna in footballtravel.se för aktuella matcher. Vi hjälper till att ordna biljetter!


Plats

Sheraton Parco de´ Medici Rome Hotel

Avstånd 
Rom centrum12 km
Fiumicino Leonard da Vinci flygplats15 km
Ciampino flygplats19 km
Fioranello GC25 km
Castelgandolfo GC27 km

Golfpaket Sheraton Parco de´ Medici 1/4-30/6
1/9-31/10
1/11-31/3
1/7-31/8

3 nätter i dubbelrum
Frukost
1 välkomstmiddag inkl 1 glas vin
2 x 18 hål på Parco de Medici
4 9504 395
Samma som ovan i enkelrum6 1955 350
4 nätter i dubbelrum
Frukost
1 välkomstmiddag inkl 1 glas vin
3 x 18 hål på Parco de Medici
6 1505 395
Samma som ovan i enkelrum7 7506 695

Golf vid Parco de Medici

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

FAKTA
PAR 72
DESIGN Massimo Manelli

6 417 m

5 909 m

5 407 m

Rom, Golf Parco de Medici

Fin och utmanande 27 håls parkbana med mycket vatten och strategiska bunkrar. Väldesignade, snabba och lagom ondulerade greener. Den lite kortare 9-hålsbanan, Percorso Rosso, är även den utmanande och rolig att spela.

FAKTA
PAR 70
Grundad 1979

5 503 m

4 878 m

Villa Mercedes

Fioranello Golf Club

Det här är en pittoresk 18 håls parkbana som perfekt smälter in den vackra natursköna miljön bland ruinerna av de romerska akvedukter och den enastående utsikt över Castelli Romani. Banan är relativt kort, utmaningarna ligger i att spela med precision och lite eftertanke. Här finns ett trevligt klubbhus med stor pool, restaurang och bar med utsikt över den romerska landsbygden.

FAKTA
PAR 71

5 909 m

5 200 m

Villa Mercedes

Rom Castel Gandolfo

Fin och utmanande 27 håls parkbana med mycket vatten och strategiska bunkrar. Väldesignade, snabba och lagom ondulerade greener. Den lite kortare 9-hålsbanan, Percorso Rosso, är även den utmanande och rolig att spela.

FAKTA
Grundad 1989
PAR 72
Design Jim Fazio

6 037 m

5 327 m

Villa Mercedes

Marco Simone

Marco Simone Golf Club, kommande Ryder Cup banan 2022. Banan är ritad av arkitekten Jim Fazio och öppnade i 1989. Den anses vara en av de mest prestigefyllda golfbanorna i Italien. Banan har en utmanande layout där varje hål har sin unika karaktär, smala fairways, sjöar och flera höjdskillnader. Marco Simone GC är uppkallad efter det slott som ligger precis på banan med sitt torn syns från många hål. Från de högsta utslgasplatserna har men en hisnande vy över över omgivningarna och Rom.