Golf joy travel

Roma è sempre Roma! Rom är alltid Rom. Njut av en golfweekend till den eviga staden.

Det här är en trevlig anläggning med 27 golfhål som ligger 12 km utanför Roms historiska stadskärna och bara 10 minuter från flygplatsen (Fiumicino, Leonardo da Vinci Airport).

Resorten har tre hotellbyggnader runt golfbanan med totalt 300 rum. De olika boendealternativen håller 4-stjärnig standard och har en italiensk prägel på inredningen. För den som inte vill gå finns en shuttlebuss på området. De rymliga rummen har luftkonditionering, satellit-TV och en minibar. Rummen har utsikt över trädgården eller poolen. Det finns wifi på hotellet mot avgift.

Restaurang

Det finns ett flertal restauranger och barer på området. ”Rinascimento Restaurant” serverar både internationella och italienska rätter. Restaurangen har en trevlig terrass, perfekt för att diskutera dagens runda. Restaurangen ”Savoia” serverar även den både internationella och italienska rätter.  Den tredje restaurangen ”Dei Condottieri” ligger i byggnad nummer 3 och erbjuder en unik miljö.

SPA & Aktiviteter

Fitnesscentret är utrustad med senaste generationen Techogym. Ett brett utbud av moderna konditionsmaskiner och fria vikter erbjuder. Spa & Wellness Här finns en pool, jacuzzi, sauna, och med många behandlingar.

Rom

Vill man uppleva Rom, har hotellet en shuttle-buss till Piazza Venezia i centrala Rom ca 11 ggr/dag i mån av plats, en resa som tar ca 20 minuter. (En mindre avgift)

Upplev fotboll Live i Rom!

Italien brinner för fotboll -en riktig passion. Rom har två storlag i högsta ligan. Vill du uppleva stämningen live kolla gärna in footballtravel.se för aktuella matcher. Vi hjälper till att ordna biljetter!

Bra att veta

Golf vid Parco de Medici

Här har du en 27 hålsbanan på plats men passa på att spela den senaste Ryder Cup banan Marco Simone! I närheten finns även den idylliskt belägna banan Castel Gandolfo och den fina Fioranello. 

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter eller är det kanske så att du vill kombinera golfresan med lite jobb och behöver konferensmöjligheter?
  

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Parco de Medici
kr 6 450 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 1 middag med ett glas vin
  • 3 greefee

Låt oss komma med ett reseförslag

1