035 356 81

Mån - tor 9.00 - 16.00 fre 9.00-12.00

Upp
Palazzo di Varignana Resort & SPA – Golfjoy
fade
5834
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-5834,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Palazzo di Varignana Resort & SPA

Golfjoy / Palazzo di Varignana Resort & SPA

Palazzo di Varignana Resort & SPA

6550SEK

per person

Palazzo di Varignana Resort & SPA ligger högt beläget med en härlig utsikt över Bologna i hjärtat av Emilia-Romagna! Allt är bäddat för en golfresa för alla sinnen. Det här är en fyrstjärnig resort som breder ut sig på ett 20 hektar stort parklandskap. Här har man en slående utsikt över bergen med Bologna i bakgrunden. Den gamla villan med anor från 1700-talet är hjärtat på resorten och rymmer restaurang och bankettsal. Hotellet är nybyggt och toppmodernt men smälter vackert in i den historiska miljön. Rum Hotellet har 140 ljusa…

Palazzo di Varignana Resort & SPA ligger högt beläget med en härlig utsikt över Bologna i hjärtat av Emilia-Romagna! Allt är bäddat för en golfresa för alla sinnen.

Det här är en fyrstjärnig resort som breder ut sig på ett 20 hektar stort parklandskap. Här har man en slående utsikt över bergen med Bologna i bakgrunden. Den gamla villan med anor från 1700-talet är hjärtat på resorten och rymmer restaurang och bankettsal. Hotellet är nybyggt och toppmodernt men smälter vackert in i den historiska miljön.

Rum

Hotellet har 140 ljusa bekväma rum som är indelade i Classic-, Superior, Deluxe-rum samt olika typer av sviter. Rummen är omsorgsfullt inredda för att skapa en avkopplande och harmonisk atmosfär. Varje rum har luftkonditionering, wi-fi, platt-TV med Satellitkanaler och eget badrum med dusch.

Restaurang

Här kan du njuta av de traditionella italienska rätterna med en modern tolkning! Avnjut av en god måltid i gourmetrestaurangen “Il Palazzo” som ligger i den den vackra Villa Bentivoglio. Vid Poolbaren & Loungen kan du avnjuta enklare och lättare måltider.

Aktiviteter

Här finns ett stort SPA med inom- och utomhuspooler, joggingspår samt tennis- och padelbanor.


Plats

Palazzo di Varignana

Avstånd 
Bologna flygplats29 km
Bologna centrum27 km
Le Fonti GC7 km
Bologna GC44 km
Modena GC70 km

Skriv en recension

Boende
Golf
Mat
Omgivning
Prisvärt
Totalt

Golfpaket Palazzo di Varignana Resort & SPA 20211/1-31/12
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 x 18 hål*
6 550 SEK
Samma som ovan i enkelrum8 350 SEK
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål*
9 750 SEK
Samma som ovan i enkelrum12 495 SEK
*Välj mellan Le Fonti GC, Modena GC och/eller Bologna GC

Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor så är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket!

Le Fonti GC

Le Fonti Golf Club

Banan är belägen i Sillaro dalen, omgiven av mjukt böljande kullar. Det är en variationsrik banan som uppskattas av både erfarna spelare och nybörjare. I klubbhuset där man kan äta gott efter en trevlig runda golf.

FAKTA

ALLMÄN FAKTA

PAR

Gul Tee

Röd Tee

72

6 170 m

5 415 m

Bologna GC

Bologna Golf Club

Det här är en av de klassiska italienska golfbanorna som grundades 1959. Den ligger vackert med härliga vyer över det böljande landskapet. Ett flertal stora mästerskap har spelats på banan under årens lopp. Här njuter man lika mycket efter rundan i klubbhuset där man kan få en god bit mat.

FAKTA

Designad av Cotton & Harris.

PAR

Gul Tee

Röd Tee

72

5 949 m

5 225 m

Modena GC

Modena Golf Club

Det här är en av de finaste golfbanorna i Italien. Det är en utmanande bana med stora greener, djupa bunkrar och strategiska vattenhinder. Italian Open firade sitt 50 års jubileum på banan. Klubbhuset har en bra restaurang där man kan avnjuta en god middag.

FAKTA

Designad av Bernhard Langer.

PAR

Gul Tee

Röd Tee

72

6 069 m

5 350 m