Golf Joy Travel svart liten
 

Palazzo di Varignana Resort & SPA

Palazzo di Varignana Resort & SPA

7050SEK

per person

Palazzo di Varignana Resort & SPA ligger högt beläget med en härlig utsikt över Bologna i hjärtat av Emilia-Romagna! Allt är bäddat för en golfresa för alla sinnen. Det här är en fyrstjärnig resort som breder ut sig på ett 20 hektar stort parklandskap. Här har man en slående utsikt över bergen med Bologna i bakgrunden. Den gamla villan med anor från 1700-talet är hjärtat på resorten och rymmer restaurang och bankettsal. Hotellet är nybyggt och toppmodernt men smälter vackert in i den historiska miljön.

Palazzo di Varignana Resort & SPA ligger högt beläget med en härlig utsikt över Bologna i hjärtat av Emilia-Romagna! Allt är bäddat för en golfresa för alla sinnen.

Det här är en fyrstjärnig resort som breder ut sig på ett 20 hektar stort parklandskap. Här har man en slående utsikt över bergen med Bologna i bakgrunden. Den gamla villan med anor från 1700-talet är hjärtat på resorten och rymmer restaurang och bankettsal. Hotellet är nybyggt och toppmodernt men smälter vackert in i den historiska miljön.

Hotellet har 140 ljusa bekväma rum som är indelade i Classic-, Superior, Deluxe-rum samt olika typer av sviter. Rummen är omsorgsfullt inredda för att skapa en avkopplande och harmonisk atmosfär. Varje rum har luftkonditionering, wi-fi, platt-TV med Satellitkanaler och eget badrum med dusch.

Här kan du njuta av de traditionella italienska rätterna med en modern tolkning! Avnjut av en god måltid i gourmetrestaurangen ”Il Palazzo” som ligger i den den vackra Villa Bentivoglio. Vid Poolbaren & Loungen kan du avnjuta enklare och lättare måltider.

Aktiviteter

Här finns ett stort SPA med inom- och utomhuspooler, joggingspår samt tennis- och padelbanor.

Plats

Palazzo di Varignana

Avstånd
Bologna flygplats29 km
Bologna centrum27 km
Le Fonti GC7 km
Bologna GC44 km
Modena GC70 km

Golfpaket Palazzo di Varignana Resort & SPA 1/4-23/6
11/9-24/12
24/6-10/9
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 x 18 hål*
6 6506 950
Samma som ovan i enkelrum8 2958 995
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål*
11 85014 050
Samma som ovan i enkelrum15 19518 395
*Välj mellan Le Fonti GC, Modena GC och/eller Bologna GC

Förslag på golfbanor

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

FAKTA
PAR 72

6 480 m

6 170 m

5 415 m

Hotel Metropolitan

Le Fonti Golf Club

Banan är belägen i Sillaro dalen, omgiven av mjukt böljande kullar. Det är en variationsrik banan som uppskattas av både erfarna spelare och nybörjare. I klubbhuset där man kan äta gott efter en trevlig runda golf.

FAKTA

PAR 72
Design Cotton & Harri

6 172 m

6 949 m

5 225 m

Hotel Metropolitan

Bologna Golf Club

Det här är en av de klassiska italienska golfbanorna som grundades 1959. Den ligger vackert med härliga vyer över det böljande landskapet. Ett flertal stora mästerskap har spelats på banan under årens lopp. Här njuter man lika mycket efter rundan i klubbhsuet där man kan få en god bit mat

FAKTA
PAR 72
Design Bernhard langer

6 423 m

6 069 m

5 350 m

Hotel Metropolitan

Modena Golf Club

Det här är en av de finaste golfbanorna i Italien. Det är en utmanande banan med stora greener djupa bunkrar och strategiska vattenhinder. Italian Open firade sitt 50 års jubileum på banan. Klubbhuset har en bra restaurang där man kan avnjuta en god middag

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor