Golf joy travel
Golfrea till Enkland spela klassiska golfbanor

Upplev linksgolf i England

Sugen på att utmana dina golffärdigheter på en klassisk Ryder Cup bana, inbäddad i ett vackert landskap? Då är England rätt ställe för Dig. Här kan du dessutom kombinera golfsvingarna med klassiska pubar. Vi erbjuder golfpaket till ”Englands Golf Coast” (vid Liverpools kust), Birmingham-området samt Kent (söder om London).

England har helt otroliga 2 000 banor och mer än 740 000 golfare. Välkommen att hitta din favorit!

Golf med historia och tradition

Englands Golf Coast, är hem för 12 av de finaste golf banor i Storbritannien. Med inte mindre än 7 banor finns med i de Top 100 banorna i Storbritannien och Irland koncentrationen av championship golf finns inom Englands Golf Coast saknar motstycke. Det finns 3 Open Championship banor Royal Birkdale, Royal Liverpool och Royal Lytham & St. Annes

Fish & Chips

Njut av denna brittiska matklassiker med utsikt över det glittrande vattnet.

Charmiga pubar

Beatles!

vandra i Beatles fotspår i Liverpool, spännande museum

Ännu mer upplevelser

You nerver walk alone -känn stämningen på Anfield, boka match med oss!

Pittoreska byar

Besök charmiga byar

Trädgård

Bästa tiden för golfresa till England

När ska man resa?

Varje säsong har ju sina fördelar.
Våren i England startar som i Sverige. Med dagarna som blir längre och golfbanorna som blomstrar i full prakt, är våren en fantastisk tid att uppleva Englands Golf Coast, Birmingham-området, eller Kent.
Sommar är högsäsong för golf i England. Banorna är i toppskick, och det är den bästa tiden för de som vill scora bra. Nackdelen är att det kan vara trångt på de mest eftertraktade banorna, så boka i god tid!
När löven faller, blir det färre spelare på banorna, men kvaliteten på golfupplevelsen förblir hög. Detta är tiden då riktiga golfentusiaster kan njuta av spel i en lugnare, mer avslappnad atmosfär.
Även om vintern inte är den mest populära golfsäsongen, erbjuder den vissa unika fördelar. För det första, inga väntetider och snabbare spel. För det andra, lägre priser både för green fees och boende. Det kan vara lite kyligt, men en vacker frostig morgon på en engelsk golfbana har sin egen magi.

Oavsett när du väljer att åka, kommer du att upptäcka att England erbjuder en unik och varierad golfupplevelse som passar alla spelare. Och kom ihåg, en runda på en engelsk bana följs bäst av en pint på en lokal pub. 

Navigera på karta

Våra utvalda resmål

Låt oss komma med ett reseförslag

1