Golf joy travel
Golfresa till Scotlands Golf Coast

Scotlands Golf Coast, Skottlands bäst bevarade golfhemlighet.

Från uråldriga golfbanor som Muirfield till de vidsträckta landskapen i Aberlady Bay, erbjuder East Lothian en mängd olika upplevelser. Oavsett om du tar en klunk av lokalt destillerad skotsk whisky, utforskar antika slott, eller njuter av traditionell skotsk mat, finns det ingen brist på aktiviteter som kompletterar ditt golfäventyr!

Förutom den suveräna golfen finns mycket annat att förylla resan med! Varför inte ta chansen att besöka några av de närliggande destillerierna. Glenkinchie Distillery ligger bara en kort bilresa bort och erbjuder guidade turer där du kan upptäcka tillverkningsprocessen och avsluta med en provsmakning.

Inte utan anledning det kallas Scotlands Golf Coast

East Lothian är ett fantastiskt golfområde Här finns 22 banor inom 20 km som erbjuder något för golfare på alla nivåer och smaker. Du hittar de klassiska links banorna Craigielaw, Whitekirk, The Glen, Dunbar, North Berwick, Kilspindie, Longniddry, Haddington, Gullane och The Open Championship banan på Muirfield 

Fyll din golfresa med mer upplevelser

Föregående bild
Nästa bild
Bästa tiden för golfresa till Skottland

När ska man resa?

Att resa till East Lothian för golf är som att välja mellan olika sorters whisky; varje årstid har sin unika smak och karaktär.’

Vår:
Våren är en tid då allt vaknar till liv, inklusive golfbanorna som kommer ur sin vintersömn. Fördelen med våren är att du får spela på banor som är mindre trångade, och du kan uppleva ”fyra årstider på en dag”. Men var beredd på oförutsägbart väder; det kan vara allt från en mild dag i solsken till plötsliga hagelskurar. Detta är också en god tid för att delta i lokala vårmarknader där du kan hitta allt från handgjorda golfaccessoarer till lokal konst.

 

Sommar:
Sommar i East Lothian är ofta som en dröm för en golfare. Långa dagar gör det möjligt med golfrundor både tidig morgon och sen eftermiddag. Men populariteten kommer med en kostnad: trångt på banorna och högre greenfees. Om du är en social golfare kan du också dra nytta av sommarens festivaler, inklusive East Lothian’s Food & Drink Festival där du kan njuta av lokala delikatesser mellan golfrundorna.

 

Höst:
Hösten är en favorit bland många erfarna golfare. Klimatet är oftast behagligt, och lövverket erbjuder en explosion av färg runt golfbanorna. Detta är en utmärkt tid för att uppleva regionens kulturella evenemang, som den ikoniska Saltire-festivalen som firas kring Skottlands nationaldag, St. Andrew’s Day. Nackdelen är att dagarna börjar bli kortare och att vissa banor utför underhållsarbete.

 

Vinter:
För den äventyrliga golfaren kan vintern i East Lothian vara en unik upplevelse. Visst, det är kallt, men det är också tiden då du nästan har golfbanorna för dig själv. Plus, vintergreenfees är betydligt lägre. Dock är det bra att komma ihåg att vissa banor kan vara stängda eller i mindre optimalt skick. Dessutom är det sällan några stora evenemang under denna säsong, så det kan vara mindre att göra bortom golf.

 

Oavsett när du väljer att åka kommer East Lothian inte att göra dig besviken. Varje årstid erbjuder sin egen unika smak av golf och kultur, och valet handlar mer om din personliga stil än något annat.

Navigera på karta

Våra utvalda resmål till East Lothian

Låt oss komma med ett reseförslag

1