Golf joy travel

Elegans och exklusivitet på spanska solkusten

Välkommen till Finca Cortesín, en bastion av sofistikerad lyx och avkopplande atmosfär. Denna exklusiva resort, belägen i hjärtat av Costa del Sol, erbjuder en oöverträffad kombination av världsklass golf, exceptionell gästfrihet och en oas av avkoppling.

Finca Cortesín, ett paradis för golfentusiaster och livsnjutare, är en nybyggd resort som sträcker sig över 150 hektar av Medelhavets orörda berg och landsbygd nära Sotogrande. Med en blandning av urban stil och avslappnad elegans, erbjuder denna resort inte bara en mästerskapsklassad golfbana, utan också en stor spa-anläggning på 2200 kvadratmeter, tre gourmetrestauranger och ett shoppingkomplex. Finca Cortesín, hem till VOLVO World Match Play Championship och senast Solheim Cup, är inte bara en golfresort – det är en hel värld av lyx och komfort.

Finca Cortesín utmärker sig med sina 67 lyxiga sviter som erbjuder en kompromisslös standard av komfort och elegans. Varje svit är en harmonisk blandning av modern design och traditionell stil, och erbjuder gästerna en exklusiv och avkopplande vistelse.

Utöver golfen erbjuder Finca Cortesín en rad exklusiva upplevelser. Deras 2200 kvadratmeter stora spa erbjuder en mängd behandlingar och avkopplingsmöjligheter. Resortens tre restauranger serverar en variation av lokala och internationella rätter, tillagade av mästerkockar. För shoppingentusiaster erbjuder resorten ett exklusivt shoppingkomplex med ett urval av märkesbutiker och boutiquer.

Beläget i Costa del Sols pittoreska landskap, är Finca Cortesín det perfekta utgångsläget för att utforska regionens rika kulturarv, stränder och lokala marknader. Gästerna kan också njuta av aktiviteter såsom ridning, vandring i de närliggande bergen, eller en dag på de närliggande vackra stränderna.

Finca Cortesín är en resort som erbjuder något för alla – vare sig du är en passionerad golfspelare, en spa-entusiast eller bara letar efter en avkopplande semester i lyxig miljö. Den här resorten är inte bara en destination, det är en upplevelse som kombinerar det bästa av spansk charm, lyx och exceptionell service.

Bra att veta

Golf vid Finca Cortesin

Golfbanan på Finca Cortesín, designad av Cabell Robinson, är en av Europas längsta och mest krävande banor med en total längd på 6.802 meter och ett par på 72. Banan är känd för sina breda fairways, utmanande bunkrar och snabba greener, vilket gör varje runda till en minnesvärd upplevelse.

Utforma din golfresa

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Finca Cortesin
kr 21 595 från
  • 3 nätter i junior suite
  • Frukost
  • Välkomst drink
  • Fri tillgång till Spa faciliteter
  • Ansikts eller kroppsanalys på Spa
  • Blommor på rummet vid ankomst
  • 2 greenfee på Finca Cortesin

Låt oss komma med ett reseförslag

1