Golf joy travel

Upplev golf på Scililien

Il Picciolo Etna Golf Resort är en elegant 4*golfresort som är belägen i ett vackert område i Etna National Park. Hotellet har ett fantastiskt läge på de mjuka sluttningarna av den nedre delen av vulkanen med utsikt över golfbanan och de majestätiska topparna på Etna. Resorten omges av typiskt medelhavslandskap med olivträd, hasselnötsträd och mängder av vingårdar.

Anläggningen har 98 rymliga välutrustade rum. Il Piocciolo har också en restaurang och ett komplett hälsocenter, inomhus- och utomhuspooler, ett gym och ett golfklubbhus med restaurang, pro shop, golfbagförvaring, omklädningsrum och en underbar 18-håls golfbana.

 

Med Siciliens milda klimat är Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa en fantastisk destination året om. Sommaren är varm och solig, idealisk för de som även vill njuta av stränderna. Våren och hösten erbjuder behagliga temperaturer, perfekta för golf och andra utomhusaktiviteter. Vintern är mild och ibland kan man till och med se snö på toppen av Etna, vilket adderar en extra dimension till din golfrunda.

 

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur skulle du vilja ha din golfresa? Önskar du hjälp med hela paketet, flyg och och en förbokad transfers?  Eller kanske vill du ha en hyrbil för att utforska Sicilien mellan golfrundorna?

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Il Picciolo Resort
kr 11 250 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Halvpension
  • 5 greenfee

Låt oss komma med ett reseförslag

1