Golf joy travel

Härlig 36 hålsanläggning i hjärtat av Costa Brava.

Hotel Terraverda vid Empordá Golf slog upp dörrarna igen våren 2020 efter ett omfattande och ambitiöst renoverings- och ombyggnadsarbete. Ambitionen är att bli en av den europeiska golfens elit favorit destinationer. Det är ett modernt och bekvämt golfhotell beläget i hjärtat av Costa Brava i en av de bästa golf destinationerna i Spanien, provinsen Girona.

Regionen som kallas ”l’Empordà” ligger i den nordöstra delen av den iberiska halvön och är födelseplatsen för både Salvador Dalí och den berömda kocken Ferran Adrià. Hotellet är vackert beläget direkt mellan de två 18-hålsbanorna Links och Forest som har två helt olika karaktärer.

Hotellet har 86 ljusa, rymliga rum med stora terrasser/balkonger. Alla rum har härliga vyer över antingen Mont gri bergen eller golfbanorna.

Restaurangen är belägen på bottenvåningen av hotellet. Där råder en lugn, avslappnad atmosfär. Här bjuder kocken Guillem Lama in att njuta av utsökta medelhavssmaker. Guillem har erfarenhet från några andra topprestauranger så som El Bulli, Aigua Blava Hostal La Gavina S’Agaró Hotel Golf Peralada och La Cuina de Can i Mont- Ras. Koppla av efter en dag på golfbanan i den sköna spa avdelningen där det finns thermal circuit och även möjlighet att få olika typer av behandlingar. Det finns även ett bra gym på hotellet.
Men trots att boendet är toppklass är det allra bästa med resmålet ändå närheten till de härliga golfbanorna som ligger precis utanför dörren.

Fyll din golfresa med mer!

Missa inte historiska Pals

Nära Empordá hittar du en av regionens alla vackra medeltida städer. Pals är en Must see! Bara strosa runt och upplev charmen!

I Salvador Dalís fotspår

Cadaqués var mer än en sommardestination för Salvador Dalí; det var hans kreativa fristad. Från en enkel studio med utsikt över havet fann Dalí inspiration att skapa några av sina mest ikoniska verk. Här knöt han viktiga vänskapsband med personer som Federico García Lorca och fann sin stora kärlek i Gala, trots att det förändrade hans relation med sin familj och hemstad.

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur vill du ha din golfresa? Bara spela Emporda eller vill du testa flera banor?

Varmt välkommen att kontakat oss så utformar vi dn golfresa.

Exempel på golfpaket

Empordá Golf Resort
kr 6 595 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 greenfee på Empordás banor

Låt oss komma med ett reseförslag

1