035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-14.00

Upp
Empordá Golf – Golfjoy
fade
6601
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-6601,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Empordá Golf

Golfjoy / Empordá Golf

Empordá Golf

5595SEK

per person

Härlig 36 hålsanläggning i hjärtat av Costa Brava. Med två underbara och variationsrika golfbanor utanför dörren är det här en bra utgångspunkt för att upptäcka vad Costa Brava har att erbjuda. Hotel Terraverda vid Empordá Golf slog upp dörrarna igen våren 2020 efter ett omfattande och ambitiöst renoverings- och ombyggnadsarbete. Ambitionen är att bli en av den europeiska golfens elit favorit destinationer. Det är ett modernt och bekvämt golfhotell beläget i hjärtat av Costa Brava i en av de bästa golf destinationerna i Spanien, provinsen Girona. Regionen som kallas “l’Empordà”…

Härlig 36 hålsanläggning i hjärtat av Costa Brava.
Med två underbara och variationsrika golfbanor utanför dörren är det här en bra utgångspunkt för att upptäcka vad Costa Brava har att erbjuda.

Hotel Terraverda vid Empordá Golf slog upp dörrarna igen våren 2020 efter ett omfattande och ambitiöst renoverings- och ombyggnadsarbete. Ambitionen är att bli en av den europeiska golfens elit favorit destinationer. Det är ett modernt och bekvämt golfhotell beläget i hjärtat av Costa Brava i en av de bästa golf destinationerna i Spanien, provinsen Girona. Regionen som kallas “l’Empordà” ligger i den nordöstra delen av den iberiska halvön och är födelseplatsen för både Salvador Dalí och den berömda kocken Ferran Adrià. Hotellet är vackert beläget direkt mellan de två 18-hålsbanorna Links och Forest som har två helt olika karaktärer.

Rum

Hotellet har 86 ljusa, rymliga rum med stora terrasser/balkonger. Alla rum har härliga vyer över antingen Mont gri bergen eller golfbanorna.

Restauranger

Restaurangen är belägen på bottenvåningen av hotellet. Där råder en lugn, avslappnad atmosfär. Här bjuder kocken Guillem Lama in att njuta av utsökta medelhavssmaker. Guillem har erfarenhet från några andra topprestauranger så som El Bulli, Aigua Blava Hostal La Gavina S’Agaró Hotel Golf Peralada och La Cuina de Can i Mont- Ras.

Spa & Wellness

Koppla av efter en dag på golfbanan i den sköna spa avdelningen där det finns thermal circuit och även möjlighet att få olika typer av behandlingar. Det finns även ett bra gym på hotellet.
Men trots att boendet är toppklass är det allra bästa med resmålet ändå närheten till de härliga golfbanorna som ligger precis utanför dörren.


Plats

Hotel Empordá Golf

Avstånd 
Barcelona flygplats150 km
Barcelona stad140 km
Girona stad40 km
Emporda Links/Emporda Forest0 km

Skriv en recension

Boende
Golf
Mat
Omgivning
Prisvärt
Totalt

Golfpaket Hotel Empordá Golf 1/7-31/8
1/9-13/1114/11-23/12
4 nätter i dubbelrum inkl frukost
3 x 18 hål på Emporda Forest/Links
7 5506 1955 595
Samma som ovan i enkelrum10 4507 5506 595
7 nätter i dubbelrum inkl frukost
5 x 18 hål på Emporda Forest/Links
12 75010 4509 395
Samma som ovan i enkelrum16 75013 89512 850
*vardagsgreenfees. Tillägg för spel på helg.
Halvpension inkl vatten och vin 415 SEK/person/kväll
 

Förslag på golfbanor

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Costa Brava har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

FAKTA

PAR 72

PAR 72

4 909 m

4 552 m

Empordà Forest

Empordá Forest är vackert inbäddad i den typiska pinje skogen, som bildar väggar kring fairways. Hamnar utslagen här gör man klokast att bara hitta säkraste vägen ut, pinjetopparna är som ett tak som effektivt stoppar allt. Det är en flack, omväxlande bana där varje hål har sin unika karaktär och utmaning.

FAKTA

PAR 71

PAR 72

5 971 m

5 060 m

Empordà Links

Det här är en härlig mogen bana med inland links karaktär. Den har partier som är öppna med böljande fairways som omsluts av stora sandvallar och mycket bunkrar. Bitvis går banan in i skogspartier, här smalnar fairways av och det finns en del vattenhinder att ta med i beräkningen. En del i utmaningen är de stora ondulerande och riktigt snabba greenerna.