Golf joy travel

Golfresa med allt inom räckhåll!

Nära Alicante flygplats, Seve Ballesteros banan utanför fönstret samt Alicante stad med dess stora utbud av shopping, kultur och nöjen som bara ligger knappt 20 minuter härifrån – kan det bli smidigare?

Hotellet ligger i direkt anslutning till Alicantes golfbana. Här bor man i en lummig miljö nära sandstränderna och endast 24 km från Alicantes flygplats med närhet till både golf, strand, shopping, restauranger och kvällsliv.

 

Rum

Hotellet har 156 ljusa och rymliga rum. Alla rum har balkong eller terass varav de flesta vetter ut mot golfbanan. Man kan även välja att uppgradera till de lite större rummen – Deluxe. Är man udda antal och inte vill ha ett enkelrum så kan man boka ett Deluxerum där det finns möjlighet att ställa in en extra säng.

Restaurang

Här finns restaurangerna El Mirador, där man från terassen kan njuta av en fantastisk utsikt över golfbanan, och El Olivo, en lobby bar samt en pool bar som är öppen under sommar månaderna.

Aktiviteter

Hotellet har bra faciliteter med bl.a. 24h reception och rumsservice. I utomhuspoolen njuter man av ett dopp omringad av palmer och lummig grönska. Hotellet har en egen padel bana och det finns ytterligare 14 banor på Arena Sport Centre som ligger rakt över gatan. Det är ett mycket bekvämt hotell för golfare pga. närheten till allting. Övriga banor i området är Bonalba GC 10 km, Alenda GC 28 km. Vill man spela mycket golf på Alicante GC så kan man enkelt boka till och betala på nästa runda på plats till en låg kostnad.

Bra att veta

Fyll din golfresa med mer

Santa Bárbara Castle: Alicantes Historiska Juvel

Högt ovanför Alicante tronar Santa Bárbara Castle, en av Europas största medeltida fästningar. Med en historia som sträcker sig över flera århundraden, erbjuder slottet inte bara en imponerande arkitektonisk upplevelse utan också en fantastisk utsikt över staden och Medelhavet. En resa till Santa Bárbara Castle är som en tidsresa som sammanför Alicantes rika historia och natursköna skönhet.

MACA

San Juan Beach: Alicantes Pärla Vid Medelhavet

San Juan Beach är mer än bara en strand; det är en livsstil. Sträckande sig från El Campello till Cabo de la Huerta, erbjuder denna ikoniska strand i Alicante en kombination av finkornig sand och en livlig atmosfär. Med ett brett utbud av restauranger och strandbarer, några direkt på stranden, är San Juan det perfekta stället för både avkoppling och nöjen.

Utforma din golfresa

För Alicante Resort skulle vi rekommendera att ta en förbokad transfer till Hotel Alicante Golf Resort. Ta dig tid att utforska hotellområdet med dess faciliteter eller koppla av vid poolen vid väder 🙂 . Golfen spelas på  intilliggande Alicante Golf. 

Exempel på golfpaket

Alicante Golf Resort
kr 5 995 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 greenfee

Låt oss komma med ett reseförslag

1