Golf joy travel

Njut av en bekväm och lyxig All Inclusive golfresa till solvarma Marrakech!

 

Be Live Collection Marrakech Adults Only lugnt beläget i bostadsområdet Palmeraie i Marrakech.

De 212 rummen på Be Live Collection Marrakech är ljusa och modernt inredda och alla rum har eget badrum med både dusch och badkar.

Det finns ett antal restauranger att välja mellan. Huvudrestaurangen erbjuder buffet. Den marrokanska restaurangen är en gourmetupplevelse. Matutbudet är à la carte med livfulla färger, kryddor och smaker. En reservation krävs här, så se till att du bokar innan ankomst.

Be Live hotellet har ett mycket inbjudande poolområde med sköna solstolar, solstolar och till och med cabanasängar. Kring poolen finns poolbar som erbjuder lättare måltider och drycker.

Det förstklassiga Spaområdet med generösa 1000 m² erbjuder de mest exklusiva hydroterapibehandlingar, inomhuspool, ångbad, bastu, bubbelpool, turkiskt bad och professionell massage för välbefinnande och avkoppling.

Under en vecka spelar du fem olika banor kring Marrakech, ett smörgåsbord av golfupplevesler! – och det ingår transfer till banorna.

Bra att veta

Spellista

2 Videoklipp

Golf kring Marrakech

Golfen har vuxit med stormsteg i Marrakech de senaste åren. Det är en spännande destination för golfentusiaster med toppklass banor designade av välrenommerade banarkitekter. Staden erbjuder flera fantastiska golfbanor, inklusive the Montgomerie, Samanah Golf, Al Maaden Golf Club, Amelkis Golf och Assoufid. Dessa banor ligger bara en kort bit utanför staden och erbjuder golfare en mångfald av upplevelser och utmaningar.

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter? Marrakech är ett ett spännande resmål, passa på att krydda din golfresa med något extra! 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Belive Collection
kr 14 250 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • All Inclusive
  • 5 greenfee (Royal Golf Marrakech +Amelkis + Samanah + Al Maaden + Montgomerie eller Tony Jacklin)
  • Transfers till gof och flygplats t&r
Boka tidigt

Låt oss komma med ett reseförslag

1