035 356 81

Mån - tor 9.00 - 15.00

Upp
NAU Hotels & Resorts – Golfjoy
fade
7336
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-7336,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

NAU Hotels & Resorts

Golfjoy / NAU Hotels & Resorts

NAU Hotels & Resorts

6295SEK

per person

Populär Resort på Algarvekusten! Här finns flera olika boende alternativ; du välja att bo på hotellanläggningen Morgado Golf & Country Club med golfbanorna Alamos och Morgado precis utanför dörren, på hotell Salgados Dunas Suites eller lägenhet Vila das Lagoas precis vid Salgados banan. Stanna en vecka eller två, kanske rent av ett par månader! NAU Vila das Lagoas Det här är ett fyrstjärnigt lägenhetshotell med gångavstånd till både stranden och Salgados banan. Gratis shuttle till golfbanorna Morgado och Alamos som ligger ca 30 minuter bort ingår. Man har dagsgreenfees på…

Populär Resort på Algarvekusten! Här finns flera olika boende alternativ; du välja att bo på hotellanläggningen Morgado Golf & Country Club med golfbanorna Alamos och Morgado precis utanför dörren, på hotell Salgados Dunas Suites eller lägenhet Vila das Lagoas precis vid Salgados banan. Stanna en vecka eller två, kanske rent av ett par månader!

NAU Vila das Lagoas

Det här är ett fyrstjärnigt lägenhetshotell med gångavstånd till både stranden och Salgados banan. Gratis shuttle till golfbanorna Morgado och Alamos som ligger ca 30 minuter bort ingår. Man har dagsgreenfees på samtliga tre banor men andra varvet bokas på plats i mån av tillgänglighet.

Det här boendet passar lika bra för en veckas vistelse som en long stay då lägenheterna har fullt utrustade kök och samtliga har disk- och tvättmaskin. Men såklart kan man mot tillägg välja till frukost eller även halvpension om så önskas. Städning för boende från en vecka och uppåt har städning 2 ggr/veckan och byte av sängkläder 1 gång/vecka.

Resorten har hela 7 stycken pooler, tennisbanor och ett SPA där dom har en uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, olika typer av bastu samt ett gym. Inträdet till SPA kostar 10€/person/dag. Andra aktiviteter som finns är att hyra cyklar, kanske testa på djuphavs fiske, dykning eller segling. Receptionen som är öppen 24 timmar om dygnet hjälper till med information och bokning av aktiviteter samt andra frågor som kan tänka sig dyka upp under vistelsen.

Salgados Dunas Suites

Bara ett stenkast från Salgados stranden ligger denna delen av Resorten, ett femstjärnigt hotell som erbjuder 152 eleganta rum och sviter som blev renoverade under 2019, samtliga med en rymlig balkong eller terrass med utsikt mot trädgården, poolen eller havet. Man tar sig lätt ner till stranden via trätrallen för att inte skada sanddynerna. Salgados Dunas Suites passar både för en romantisk get-away för två eller för hela familjen då det kan bo mellan 2-6 personer i rummen/sviterna.

På hotellområdet finns 6 pooler (varav två för barn) och underbara trädgårdar med palm- och olivträd. Här finns en buffé restaurang, en a la carte restaurang som specialiserat sig på Surf&Turf och även en Sushi-restaurang som är öppen under högsäsong. Där finns även en Jazz bar och en Rooftop bar. Här har man frukosten inkluderad i boendet men kan välja till halvpension och även Semi-All inclusive (middag + dryck under vissa tidpunkter) om man så önskar.

Spa avdelningen erbjuder bl.a. hydromassage pooler, jacuzzi, turkiskt bad, bastu och gym. Kostnad 10€/person/dag. Dom erbjuder naturligtvis en massa olika behandlingar också om man känner för att bli extra omhändertagen.

Morgado Golf & Country Club

Detta fyrstjärniga hotell ligger med gångavstånd till golfbanorna Morgado och Alamos. Gratis shuttle till golfbanan Salgados som ligger ca 30 minuter bort ingår. Man har dagsgreenfees på samtliga tre banor men andra varvet bokas på plats i mån av tillgänglighet. Nästan alla rum har utsikt mot Morgado banan men vill man vara säker på att få ett rum med balkong så kan man gå upp en kategori från standard rummen, dvs. från Superior dubbelrum och uppåt så har alla balkonger. Rummens dekoration är modern men samtidigt neutral och inbjudande. Tanken är att skapa en elegant och bekväm atmosfär med alla de bekvämligheter som man kan tänkas behöva/önska.

Det finns en buffé restaurang, samt en lobby bar och även en snack bar med underbar utsikt från terrassen över Morgado golfbana. Frukosten ingår i boendet, men kan kan välja till halvpension och Semi-All inclusive (middag + dryck under vissa tidpunkter) om man så önskar. Morgado Golf & Country Club har 4 stycken pooler (varav två för barn) om man känner för att ta en lugn dag vid poolen eller kanske ett svalkande dopp efter golfrundan. Receptionen är öppen 24h om dygnet och där finns deras hjälpsamma personal för att svara på alla frågor och funderingar. Träningsområdet på Morgado GC är väldigt bra och här kan man även boka upp någon/några golflektioner om man känner för det under sin vistelse.
Plats

Avstånd 
Faro flygplats - Vila das Lagoas & Dunas Suites50 km
Faro flygplats - Morgado Golf & Country Club71 km
Albufeira stad - Vila das Lagoas & Dunas Suites10 km
Portimão stad - Morgado Golf & Country Club12 km

Skriv en recension

Boende
Golf
Mat
Omgivning
Prisvärt
Totalt

Golfpaket Salgados Vila das Lagoas 20211/7-14/9 15/9-31/10
7 nätter i tvåsovrumslägenhet om 2 personer delar
Självhushållning
5 dagsgreenfee på Salgados, Alamos och Morgado inkl shuttle
På förfrågan6 395
7 nätter i tvåsovrumslägenhet om 4 personer delar
Självhushållning
5 dagsgreenfee på Salgados, Alamos och Morgado inkl shuttle
På förfrågan4 995
7 nätter i tvåsovrumslägenhet om 1 person bor själv
Självhushållning
5 dagsgreenfee på Salgados, Alamos och Morgado inkl shuttle
På förfrågan6 895
Golfpaket Salgados Dunas Suites 1/7-14/9 15/9-31/10
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 dagsgreenfees på Salgados, Alamos och Morgado inkl shuttle
På förfrågan7 395
Samma som ovan i enkelrumPå förfrågan11 195
Golfpaket Salgados Palm Village 20211/7-14/915/9-31/10
7 nätter i standard suite om 2 delar
All inclusive
5 dagsgreenfees på Salgados, Alamos och Morgado inkl shuttle
På förfrågan11 150
Samma som ovan om 1 person bor självPå förfrågan15 795
LONGSTAY Salgados, Vila das Lagoas 2021/2215/9-30/9 2021
1/4-31/5 2022
1/10 2021 -31/3 2022
14 nätter i tvåsovrums lägenhet om 2 delar
Självhushållning
8 dagsgreenfees på Salgados, Alamos och Morgado inkl shuttle
9 3509 150
21 nätter i tvåsovrums lägenhet om 2 delar
Självhushållning
12 dagsgreenfees på Salgados, Alamos och Morgado inkl shuttle
12 89512 550
28 nätter i tvåsovrums lägenhet om 2 delar
Självhushållning
16 dagsgreenfees på Salgados, Alamos och Morgado inkl shuttle
16 89516 295

Golf vid Nau Resorts

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

FAKTA

PAR 72
HCP 36 D/ 28 H
DESIGN Pedro Vasconcelos
Grundad 1994

5 583 m

4 655 m

Salgados Golf Club

Det här är en utmanande linksbana belägen vid sanddynorna strax ovanför den milslånga sandstranden Praia Grande. Mycket av banans utmaning ligger i de strategiskt placerade vattenhindrerna. Banans öppna karaktär gör att havsvinden blir något att räkna med.

FAKTA

PAR 73
DESIGN Russel Talley
Grundad 2003

5 788 m

4 808 m

Golfe do Morgado

Banan ligger brevid Alamos banan, mycket vackert inbäddad i bergen i det här mycket lugna området på Algarve kusten. Den här lite kuperade parkbanan som har fem par 5, nio par 4: s och fyra par 3: s. Förutom dess längd, har banan imponerande stora greenområden. Det finns en del sjöar och en rad strategiskt placerade bunkrar.

FAKTA

PAR 71
DESIGN Russel Talley
Grundad 2006

5 056 m

4 290 m

Golfe Alamos Golf

Golfbanan ligger naturskönt med hänförande vyer över över Monchique bergen, vattenreservoaren och vingården. Här spelar man i en nästan orörd natur med getter som betar intill banan. Det är en omväxlande bana och är rolig bana att spela. Banan är placerade av norra delen av CS Morgado do Reguengo Resort. Banan skiljer sig på layouten med oregelbundna, smalare fairways än CS Morgado Golf, och varje hål är väl avgränsad med inhemska träd. Greenerna är mindre jämfört med Morgado men mer ondulerade.