Golf joy travel

Populär Resort på Algarvekusten!

 Här finns flera olika boende alternativ; du välja att bo på hotellanläggningen Morgado Golf & Country Club med golfbanorna Alamos och Morgado precis utanför dörren, på hotell Salgados Dunas Suites eller med ett bekvämt All Inclusive koncept på Palm Village.

 

NAU Palm Village

Det här är ett fyrstjärnigt lägenhetshotell som erbjuder ett bekämt All Inclusive koncept. Här bor man med ett härligt läge med gångavstånd till både stranden och Salgados banan. Gratis shuttle till golfbanorna Morgado och Alamos som ligger ca 30 minuter bort ingår. Man har dagsgreenfees på samtliga tre banor men andra varvet bokas på plats i mån av tillgänglighet.

Anläggningen erbjuder 250 rymliga och välutrustade lägenheter. Här finns tre restauranger och två barer för alla typer av måltider och drycker, tio pooler (varav fyra för barn), stora trädgårdar,  ett utomhusgym, en volleybollplan , tre tennisbanor, en fotbollsplan och en gräsmatta för spel med quoits och boule. Under högsäsong erbjuds ett fullständigt underhållningsprogram för vuxna och barn, inklusive lektioner i zumba eller vattenaerobics. Och stranden, Salgados -stranden, omfattande och ren, är inom räckhåll med en kort gångväg eller om du föredrar det med turisttåg under högsäsong.

Salgados Dunas Suites

Bara ett stenkast från Salgados stranden ligger denna delen av Resorten, ett femstjärnigt hotell som erbjuder 152 eleganta rum och sviter som blev renoverade under 2019, samtliga med en rymlig balkong eller terrass med utsikt mot trädgården, poolen eller havet. Man tar sig lätt ner till stranden via trätrallen för att inte skada sanddynerna. Salgados Dunas Suites passar både för en romantisk get-away för två eller för hela familjen då det kan bo mellan 2-6 personer i rummen/sviterna.

På hotellområdet finns 6 pooler (varav två för barn) och underbara trädgårdar med palm- och olivträd. Här finns en buffé restaurang, en a la carte restaurang som specialiserat sig på Surf&Turf och även en Sushi-restaurang som är öppen under högsäsong. Där finns även en Jazz bar och en Rooftop bar. Här har man frukosten inkluderad i boendet men kan välja till halvpension och även Semi-All inclusive (middag + dryck under vissa tidpunkter) om man så önskar.

Spa avdelningen erbjuder bl.a. hydromassage pooler, jacuzzi, turkiskt bad, bastu och gym. Kostnad 10€/person/dag. Dom erbjuder naturligtvis en massa olika behandlingar också om man känner för att bli extra omhändertagen.

Morgado Golf & Country Club

Detta fyrstjärniga hotell ligger med gångavstånd till golfbanorna Morgado och Alamos. Gratis shuttle till golfbanan Salgados som ligger ca 30 minuter bort ingår. Man har dagsgreenfees på samtliga tre banor men andra varvet bokas på plats i mån av tillgänglighet. Nästan alla rum har utsikt mot Morgado banan men vill man vara säker på att få ett rum med balkong så kan man gå upp en kategori från standard rummen, dvs. från Superior dubbelrum och uppåt så har alla balkonger. Rummens dekoration är modern men samtidigt neutral och inbjudande. Tanken är att skapa en elegant och bekväm atmosfär med alla de bekvämligheter som man kan tänkas behöva/önska.

Det finns en buffé restaurang, samt en lobby bar och även en snack bar med underbar utsikt från terrassen över Morgado golfbana. Frukosten ingår i boendet, men kan kan välja till halvpension och Semi-All inclusive (middag + dryck under vissa tidpunkter) om man så önskar. Morgado Golf & Country Club har 4 stycken pooler (varav två för barn) om man känner för att ta en lugn dag vid poolen eller kanske ett svalkande dopp efter golfrundan. Receptionen är öppen 24h om dygnet och där finns deras hjälpsamma personal för att svara på alla frågor och funderingar. Träningsområdet på Morgado GC är väldigt bra och här kan man även boka upp någon/några golflektioner om man känner för det under sin vistelse.

Bra att veta

Golf och de olika hotellen vid NAU Resorten

Spellista

3 Videoklipp

Utforma din golfresa

Här på NAU Resort har man en hel del olika boende alternativ att välja mellan. Även om man föredara självhushåll eller vill ha All Inclusive.  Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

NAU Resort Morgado
kr 7 695 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 5 greenfee

Låt oss komma med ett reseförslag

1