Golf joy travel
Golfresa Kanarieöarna

ett golfparadis för soldyrkare!

Har du någonsin drömt om att stiga ut från ditt hotellrum och genast befinna dig på en av Europas mest fantastiska golfbanor? Där sökandet efter den perfekta svingen blir en resa genom lavafält, exotiska palmlundar och utmed klippkuster som stupar rakt ner i det azurblå havet? Då är Kanarieöarna din drömdestination. Här blandar sig perfekt väder året runt med banor som utmanar såväl nybörjare som proffs.  🌴⛳🏌️‍♂️ 

Golf på Kanarieöarna

kanarieöarna karaktäriseras av de gröna frodiga fairwaysen som dramatiskt bryter av mot den omgivande karga vulkanmiljön. Banorna har spektakulära lägen vid kusten med naturliga raviner och havet som ibland löper mellan hålen på banorna.

När ska ma resa till Kanrieöarna

När ska man resa?

Vintertid, mellan december och mars, är en dröm för de som flyr det kalla och mörka klimatet i norra Europa. Medan snön ligger tjock i Sverige kan du njuta av solsken och behagliga temperaturer på banan här. Dock är det högsäsong, så förvänta dig högre priser och fler spelare på banorna. Men vem kan motstå en runda golf med vulkaniska bergstoppar och klart hav som backdrop?

Våren, från april till juni, är en fantastisk tid om du vill undvika folkmassorna. Det är fortfarande varmt nog för att spela i kortärmad tröja och med färre spelare på banorna kan du ta din tid och verkligen sätta dig in i spelet. Det är också en utmärkt tid att ta del av lokala evenemang som karnevalen i Santa Cruz på Teneriffa.

Sommaren, från juli till september, är hettan på topp men vinden från Atlanten gör det ändå spelbart. Det är dock lågsäsong för golf vilket betyder färre spelare och kanske några fler lediga starttider. Om du kan stå ut med värmen är detta en utmärkt tid för att få en billigare resa och mycket golf för pengarna.

Hösten, från oktober till november, är en annan gyllene period med behagligt väder och något svalare temperaturer. Det är också den tid då många proffstävlingar äger rum, så för den som vill kombinera en golfresa med att se de bästa i världen i aktion, är detta tiden att boka.

Oavsett när du väljer att resa kan du förvänta dig fantastisk golf på banor som kommer att utmana och inspirera dig. Så packa golfklubborna och gör dig redo för en golfupplevelse utöver det vanliga på Kanarieöarna!

Navigera på karta

Våra utvalda resmål

Låt oss komma med ett reseförslag

1