Golf joy travel
Old Course Swilken Bride
Magisk känsla att kliva över legendariska Swilken brige
Kingsbarns
Destination för livsnjutera
St Andrews Castle
Ett medeltida slott med en historia lika dramatisk som dina puttar.
The British Golf Museum
För den som vill gräva djupt i golfens rötter.
West Sands Beach
Känd från filmen 'Chariots of Fire' och perfekt för en promenad efter en runda."
St Andrews Cathedral:
En katedral som liknar ett 'hole-in-one' i arkitektonisk skönhet.
Föregående bild
Nästa bild

St Andrews - Golfens heliga graal väntar på dig

Välkommen till St Andrews, där golf inte bara är en sport – det är en livsstil. Här, på golfens mest ikoniska mark, har stora mästerskap utkämpats och legender skapats. Är det din tur nästa?

St Andrew - Home of Golf

Det finns många härliga ställen att spela golf i världen men golf i St Andrews slår nog det mesta! Det var här allting började. Det är en historisk plats där man började spela redan för 500 år sedan. Här finns världens mest kända och mytomspunna bana, The Old Course. 

St Andrews links Golf joy travel Autorised Porvider

Old Course - Authorised Provider

Golf Joy Travel har sedna flera år varit en Athorised Provider partner till St Andrews Links. Det är en kvalitets stämpel som innebär att vi får tilldelat ett antal Old Course tider varje år. Det är en årlig process som startar i februari för tider kommande år. Då ansöker vi om tider, vi får besked i slutet av mars. 
Är du intresserad av en starttid på The Old Course så välkommen att kontakat oss så du blir med i processen! Under året kan det även vara att vi får tider som blir avbokade. 

Bästa tiden för golfresa till St Andrews

När ska man resa?

Våren och sommaren i St Andrews är som en dröm för golfare. Dagar fyllda med solsken och lätta briser skapar den perfekta miljön för en runda. Missa inte The Dunhill Links Championship om du är här på hösten.

Hösten erbjuder vacker färgprakt och oftast milda temperaturer, men var beredd på en och annan regnskur. Det är också en utmärkt tid för att njuta av lokala högtider och whiskymässor.

För den äventyrlige golfaren kan även vinter vara en spännande tid att besöka. Visst, det blir kallare och dagarna kortare, men de frostiga greenerna och den klara, krispiga luften gör varje runda till en minnesvärd upplevelse.

Navigera på karta

Våra utvalda resmål

Låt oss komma med ett reseförslag

1