Golf joy travel

Upplev området Ayrshire - där golfbanorna länkar ihop land och hav, mil efter mil.

I Ayshire hittar man genuina linksbanor som under århundranden formats av väder och vind. Golf View är beläget med utsikt över 14: e 18: e green på den världsberömda Prestwick Golf Course. Denna golfbana är platsen för den första Open Golf Championship år 1860. Golf View är ett 4-stjärnigt viktorianskt pensionat där charm och elegans kombineras med komfort och lyx. Värdparet Neil and Alison Ferguson är måna om att du ska få en bra vistelse på deras B&B.

Detta är ett litet Guest House med 6 rum. Rummen är trevliga och individuellt inredda. Har du spelat i regn och behöver torka golfkläderna finns ett torkrum på hotellet. Här får man en riktigt bra start på dagen då det bjuds på riktigt speciella frukostar med endast färska råvaror, rikliga portioner och hälsosamma alternativ. Golf View har en charmig och välkomnande atmosfär och det finns trevliga sällskapsutrymmen där man kan samlas och summera dagens golfrunda.

Mer att göra

Kombinera din golfresa till Prestwick med att lära dig mer om skotsk whisky. Här i Prestwick har man bra läge att besöka de lokala destillerierna som Auchentoshan Distillery, Glengoyne Distillery samt på ön Arran – Arran Distillery.

Bra att veta

Golf i Prestwick

Det här glömmer man ju inte! När Henrik Stenson äntligen fick lyfta Claret Jug när han vann  The Open Championship 2016.  Stensons seger var historisk på flera sätt. Det var hans första majorseger, och han blev också den första svensken att vinna en major inom herrgolf. Han satte flera rekord i under The Open inklusive det lägsta sammanlagda antalet slag i en major (264!)

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter? Kanske vill du göra din golfresa till något extra med en utflykt till ön Arran och besöka det lokala  Arran Distillery?

 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Golf View
kr 8 250 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 5 greenfee (1 x Kilmarnock Barrasie, 1 x Prestwick St Nicholas, 1 x Glasgow Gailes)

Låt oss komma med ett reseförslag

1