Golf joy travel

Golf i Toscana - bara tanken får en att le!

Det är svårt att sammanfatta vad som är det bästa här – är det golfen, maten, kulturen eller det vackra landskapet? Toscana är bara något som man måste uppleva på plats!

Den här populära golfresorten är vackert belägen i hjärtat av Toscana. Omgivningarna är bland de mest unika man kan tänka sig – helt orörda och fulla av skönhet, konst och god mat!

Rum

Resorten har 123 fina lägenheter. Det finns två olika standardkategorier man kan välja mellan – båda typerna är rymliga och bra utrustade för självhushåll.

 

Restaurang

På Il Pelagone finns dels restaurangen Le Cerretelle, som serverar utmärkta italienska, kulinariska läckerheter. Restaurangen har fått utmärkelse som Italiens bästa golfrestaurang. Vid poolen ligger den andra restaurangen, Tu. Här brukar det dukas upp med tema¬middagar, som brukar vara mycket uppskattade!

PGA Pro Alessandro Napoli Golf ClinicGolf Clinic

Utveckla din golf tillsammans med Il Pelagones uppskattade PGA Pro Alessandro Napoli. Välj din golf clinic för en lång weekend eller stanna en hel vecka. Det blir intensiv träning med fyra timmar vid varje pass och här ni igenom alla aspekter i ditt golf spel. 

Bra att veta

Utforma din golfresa

Vill du vill du ha din resa till Toscana? 

 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Il Pelagone
kr 13 250 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 5 greenfee

Låt oss komma med ett reseförslag

1