Golf joy travel
Mercado dos Lavradores
Missa inte Mercado dos Lavradores i Funchal, där du kan shoppa allt från färska blommor till exotiska frukter och traditionella hantverk
Botanisk Skönhet
Besök Madeiras Botaniska trädgård och få dig en naturlektion du sent kommer att glömma.
Cabo Girao
Den mystiska Laurissilvan
Utforska Laurissilva-skogen, en UNESCO-världsarv och ett levande museum av förhistorisk flora och fauna.
Föregående bild
Nästa bild

Upptäck golf på Madeira

Drömmer du om en golfresa där varje slag du tar är lika förtrollande som omgivningen? Då är Madeira din ultimata destination. Inte bara är denna Atlant-ö en naturälskares dröm med sin fängslande skönhet och subtropiska klimat, men den är också hem för några av de mest spektakulära golfbanorna i världen.

Golf på Maderia

Bästa tiden att resa till Maderia

När ska man resa?

Vår och sommar är idealiska tider för att besöka Madeira. Vädret är soligt och varmt, perfekt för en runda golf eller en vandring genom de vackra landskapen. Medeltemperaturen ligger mellan 20-25°C, och det finns också många kulturella festivaler att njuta av, inklusive den berömda Madeira Flower Festival.

Hösten är tid för skörd, och det är en utmärkt tid att prova den lokala maten och vinet. Det är även en bra tid för golf med mildare temperaturer och mindre trängsel på banorna.

Vintern i Madeira är mild jämfört med många andra europeiska destinationer. Med temperaturer mellan 16-20°C, är det fortfarande möjligt att spela golf, utforska de natursköna landskapen och njuta av jul- och nyårsfestligheterna.

Navigera på karta

Våra utvalda resmål till Maderia