Golf joy travel

Mellan hav och golf på spanska solkusten!

Här njuter du av den varma medelhavssolen på den intilliggande golfbanan och bor bekvämt på Parador Malaga med direkt tillgång till den långa stranden.


Närmare kan man inte komma! Det tar bara drygt 5 minuter från Malagas flygplats och så är man på plats på den trevliga Parador Resorten. Här bor du bekvämt med golfbanorna utanför rummet, direkt tillgång till havet och har även hela Malaga stads utbud på ca 15 minuters avstånd! Närheten till flygplatsen, som på ett sätt är en fördel, kan även upplevas som störande av vissa.

Hotellet har 88 rymliga rum fördelade i tre tvåvåningsbyggnader där samtliga rum har utsikt mot antingen havet, poolen eller golfbanan.

 

Här kan du smaka på det goda andalusiska köket, njuta av vällagad fisk, gazpachuelo Malagueño och borrachuelos (friterat bakverk smaksatt med anis) . Under sommarmånaderna kan du njuta av oförglömliga kvällar på uteterrasen med utsikt över trädgården, golfbanan och Medelhavet . På menyn finns även ett stort urval av närproducerade råvaror som ostar från Malaga, fisk och skaldjur från marknaden i Caleta de Vélez, oliver från Antequera, sockerrörssirap från Frigiliana samt frukter och grönsaker från Guadalhorce.

I mitten av hotellet hittar du poolområdet. Här kan man ha en riktigt skön och avkopplande stund i solstolen!
På Parador Malaga bor man med närheten till både hav, strand och stad. Det är enkelt att ta sig in till Malaga med taxi (ca 13 km). Malaga har under de senaste åren förvandlats till en riktig pärla och det finns mycket att upptäcka.


På resorten finns två padelbanor som är gratis för gäster!

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter? Det finns ju en anledning till att det kallas Spanska golfkusten, så vill du testa någon annan bana så tar vi gärna fram förslag. 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Parador Malaga
kr 5 995 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 greenfee Parador Malaga

Låt oss komma med ett reseförslag

1