035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-14.00

Upp
Parador de Málaga Golf – Golfjoy
fade
6910
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-6910,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Parador de Málaga Golf

Golfjoy / Parador de Málaga Golf

Parador de Málaga Golf

4750SEK

per person

Mellan hav och golf på spanska solkusten! Här njuter du av den varma medelhavssolen på den intilliggande golfbanan och bor bekvämt på Parador Malaga med direkt tillgång till den långa stranden. Närmare kan man inte komma! Det tar bara drygt 5 minuter från Malagas flygplats och så är man på plats på den trevliga Parador Resorten. Här bor du bekvämt med golfbanorna utanför rummet, direkt tillgång till havet och har även hela Malaga stads utbud på ca 15 minuters avstånd! Närheten till flygplatsen, som på ett sätt är en fördel,…

Mellan hav och golf på spanska solkusten! Här njuter du av den varma medelhavssolen på den intilliggande golfbanan och bor bekvämt på Parador Malaga med direkt tillgång till den långa stranden.

Närmare kan man inte komma! Det tar bara drygt 5 minuter från Malagas flygplats och så är man på plats på den trevliga Parador Resorten. Här bor du bekvämt med golfbanorna utanför rummet, direkt tillgång till havet och har även hela Malaga stads utbud på ca 15 minuters avstånd! Närheten till flygplatsen, som på ett sätt är en fördel, kan även upplevas som störande av vissa.

Rum

Hotellet har 88 rymliga rum fördelade i tre tvåvåningsbyggnader där samtliga rum har utsikt mot antingen havet, poolen eller golfbanan.

Restauranger

Här kan du smaka på det goda andalusiska köket, njuta av vällagad fisk, gazpachuelo Malagueño och borrachuelos (friterat bakverk smaksatt med anis) . Under sommarmånaderna kan du njuta av oförglömliga kvällar på uteterrasen med utsikt över trädgården, golfbanan och Medelhavet . På menyn finns även ett stort urval av närproducerade råvaror som ostar från Malaga, fisk och skaldjur från marknaden i Caleta de Vélez, oliver från Antequera, sockerrörssirap från Frigiliana samt frukter och grönsaker från Guadalhorce.

Aktiviteter – fri padel!

I mitten av hotellet hittar du poolområdet. Här kan man ha en riktigt skön och avkopplande stund i solstolen!
På Parador Malaga bor man med närheten till både hav, strand och stad. Det är enkelt att ta sig in till Malaga med taxi (ca 13 km). Malaga har under de senaste åren förvandlats till en riktig pärla och det finns mycket att upptäcka. På resorten finns två padelbanor som är gratis för gäster!  

Plats

Avstånd 
Malaga flygplats4 km
Malaga stad13 km
Parador GC0 km
Marbella stad49 km

Golfpaket Parador Malaga1/7-31/71/9 - 31/12
4 nätter i ddr inkl. inkl frukost, 3 x 18 hål på Parador Malaga5 0504 750
Samma som ovan i enkelrum7 1956 895
7 nätter i ddr, inkl. frukost och 5 x 18 hål på Parador Malaga8 7507 950
Samma som ovan i enkelrum
Fri padel för hotellets gäster, finns två banor på plats!
12 35010 950
 

Om golf är din passion har du kommit till den bästa regionen i Spanien! Här i Analdusien kan du njuta av sol 321 soldagar om året, vackra stränder varierande landskap med och golf året runt. Andalusien erbjuder en stor mängd banor av högsta kvalitet, många klubbar är värdar för återkommande mästerskap och Tourer. Här finns alla möjligheter att hitta en bana som blir din favorit

FAKTA

PAR 72
Grundad 1925
Design Tom simpson

6 065 m

5 295 m

Parador de Málaga Golf

Golfbana är den äldsta i Andalusien designad 1925 av Tom Simpson, en av de mest kända golfbanearkitekter under 1900 talet. Han ligger bakom banor som Turnberry och Muirfield i Skottland. Parador banan invigdes 1928 av den spanska kungafamiljen, och har varit värd för flera stora tävlingar. Det är en flack och lättgången banan som ligger i lummiga omgivningar med omväxlande flora och fauna. Banan har 27 hål, 18 som är den gamla bana, 9 hål som har en typisk linkskaraktär och ligger längs med havet. Banan tilltalar både erfarna golfare som spelare med högre handicap.

FAKTA
PAR 72
Design Folco Nardi, Mariano Benitez

1-9: 2 983 m
10-18: 3 078 m
19 -27: 3 00 m

2 873 m
2 943 m
2 828 m

2 421 m
2 498 m
2 481 m

Lauro Golf

Lauro Golf är högt beläget i spektakulära omgivningar med vyer över Guadalhorce dalen och Medelhavet. Banan har 3 olika slingor som kan spelas i tre olika kombinationer. Banan har utvecklats med respekt för naturen och smälter naturligt in i landskapet. Banan har en park och skogs karaktär med smala fairways som kantas av korkekar, oliv och apelsinträd. Den har en pittoresk känsla och är enkel att gå. Klubbhuset som även rymmer en mysig restaurang ligger i en gammal andalusisk byggnad, Cortijo el Paredón här kan man njuta av delikatesser från närliggande gårdar.