Golf joy travel

Golfdrömmar utanför Lissabon!

Onyria Quinta da Marinha ligger i området Cascais/Sintra bara drygt 30 km från Lissabon, perfekt inbäddat mellan stad, natur, strand och berg vilket ger vackra vyer på alla håll.

 

Onyria Quinta da Marinha är en exklusiv golfanläggning som är vackert belägen vid Atlantkusten knappt 40 km från Lissabons flygplats och enbart 10 minuter från mysiga Cascais. Här finns olika typer av boenden att välja mellan, hotellrum/sviter eller villor, och alla håller en mycket hög standard. Hela hotelldelen totalrenoverades under 2020.

 

 

Här väljer man om man önskar bo i ett av de ljusa hotellrummen/sviterna eller om man önskar ha lite mer utrymme så kan vi rekommendera de fina villorna belägna vid klubbhuset. Frukosten som ingår även när man bor i villorna (ej vid long stay) avnjuts på hotellets restaurang Five Pines, men då villorna inte ligger mer än ett golfhål bort från hotellet, så har man både denna och även hotellets andra restaurang nära till hands. Det finns en- och tvåsovrumsvillor, samtliga med öppen spis i vardagsrummet, välutrustat kök och egen terrass.

Restauranger

På hotellet hittar man huvudrestaurangen Five Pines där bl.a. frukostbuffén serveras och Rocca Restaurant där man kan avnjuta det Portugisiska gourmetköket när det är som bäst. Om man gillar fisk- och skaldjur så får man absolut inte missa ett besök på Monte Mars Restaurant som ligger 3 km från hotellet (vissa säsonger/tider har dom fri shuttle till/från hotellet – Monte Mar) och förutom en underbar meny med havets läckerheter även bjuder på en spektakulär utsikt över havet. På hotellet finns även Bar Trent Jones där man kan välja på att äta något lättare eller ta något att dricka, vare sig det är under dagen när man slappar vid poolen, som lunch under golfrundan eller kanske en drink innan kvällsmaten.

RitualSPA

På Onyria Quinta da Marinha Hotel hittar man RitualSPA där det finns inomhuspool med hydromassage, turkiskt bad, bastu samt även ett stort utbud av olika behandlingar.

 

Fyll din golfresa med mer!

Golf Clinic

Ta gröna kortet vid Quinta da Marinha. Här erbjuds en komplett, intensiv Gröna kortet kurs som tar dig från nybörjare till att du får ett certifikat som du kan börja spela golf på hemmaplan!

Mecka för padel älskare - gör en combo - Golf & Padel!

Förutom de golfrundor man spelar man på anläggningens egna fina bana så finns alla möjligheter för en aktiv semester. Quinta da Marinha Racket klubb ligger 5 minuters promenad från hotellet och där finns 8 tennisbanor, 9 padelbanor och 3 squashbanor.

Ridning

Bara 700 meter från hotellet så finns möjligheten att upptäcka närområdet på hästrygg, där ligger nämligen "The Equestrian Centre of Quinta da Marinnha" och dom erbjuder allt från lektioner för nybörjare till grupputflykter i naturreservatet/utmed kusten.

Bra att veta

Vad tycker andra?

Utforma din golfresa

Quinta da Marinha är ett perfekt resmål både för en lång golfweekend eller vör en vecka. Det finns en golfbanan på plats och grannen Oitavos erbjuder en spektakulär golfupplevelse om du vill lägga till en extra bana. 

Vill man spela ännu fler banor är tipset det sk Cascais Golf passport, där du kan välja på 5 olika banor

Härär man flexibel om man vill bo på hotellet eller i de trevliga bungalowsen, perfekt om man är ett gäng som vill umgås lite mer i genensamma utrymmen. 

Bekvämt att ta en förbeställd transfer som hämtar och lämnar på flygplatsen. 

Exempel på golfpaket

Quinta da Marinha
kr 5 995 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 greenfee

Quinta da Marinha har implementerat en rad sociala och miljömässiga hållbarhetspraktiker som sträcker sig över olika avdelningar och aspekter av deras verksamhet. Här är en sammanfattning av deras insatser:

Försäljning och Marknadsföring:

Elimination av pappersreservationsprocesser till förmån för ett digitalt system där all reservationinformation bifogas elektroniskt, vilket förbättrar koordineringen mellan olika avdelningar.

Nya elektroniska system och organisering av e-postlådor för att centralisera och dela reservationinformation inom avdelningen.

Digital lagring av rapporter och prisövervakning samt främjande av miljömeddelanden genom marknadsföringsaktiviteter.

Nya Reservationsprocesser:

Erbjuder miljövänliga gåvor till kunder vid speciella miljödagar, som träd, blommor, bambu, vattenflaskor, och andra tematiska objekt.

Hållbarhet och Miljöaktioner:

Byte till ett filtrerat vattensystem med återanvändbara flaskor och avskaffande av engångsartiklar.

Ersättning av plast sugrör och mixers med papper respektive trä, samt användning av återvunnet papper för utskrifter och handdukar.

Ersättning av plastbehållare och muggar med pappers- eller hållbara, tvättbara alternativ.

Food & Beverage (F&B):

Inrättande av automatiska tvättmedelsdoserare för golvtvätt, vilket minskar kemikalie- och vattenanvändningen.

Flera andra miljövänliga praktiker som att använda litersflaskor istället för engångsflaskor vid evenemang.

Gästfrihet:

Implementering av flera miljövänliga lösningar som mobiltelefonbaserad rumsincheckning, byte av sängkläder var tredje dag, och övergång till refillbara förpackningar för bekvämligheter.

Golf:

Installation av ett droppbevattningssystem, användning av regnvatten för bevattning, och val av växter med låg vattenkonsumtion för trädgårdarna.

Online-bokningssystem för att minska pappersanvändningen och installation av solpaneler på hotellets tak.

Hotellunderhåll & IT:

Ersättning av belysning med LED-lampor, installation av laddstationer för elbilar, och avfalls- och vattenbehandlingssystem.

Partnerskap och Samhällsstöd:

Samarbeten med WWF och Café Joeux för att stödja miljövänliga och sociala projekt.

Stöd till 34 institutioner genom Entrajuda, med över 4500 tillgångar återvunna och donerade för återanvändning inom socialsektorn, vilket bidrar till att uppnå hållbar utveckling.

Quinta da Marinha visar genom dessa initiativ ett starkt engagemang för social och miljömässig hållbarhet, och strävar efter att minimera sin miljöpåverkan samtidigt som de stöder samhället och främjar hållbar utveckling.

Låt oss komma med ett reseförslag

1