Golf joy travel

I hjärtat av underbara Provence!

Njut av golf bland vingårdar & lavendelodlingar på den härliga golfresorten Domaine de Saint Endreol.

Det här är en komplett resort som omfattar ett trestjärnigt hotell med 50 rum och en utomhuspool. Anläggningen har även ett konferens- och eventcenter, ett 2 000 m² spa, en 18-håls golfbana, restaurang och bar, villor, radhus samt lägenheter och tennisbanor.

Det trestjärniga hotellet har 50 rum. Det är inredda i en modern design och har en genuin atmosfär. Varje rum har en kingsizesäng eller två enkelsängar, balkong, badrum med separat toalett, en liten köksdel med spis och kylskåp, platt-TV med kabelkanaler, telefon, hårtork, wifi och värdeskåp.

Restaurangen har en varm atmosfär i medelhavstil. Vid säsong öppnar den härliga terrassen som har en fantastisk utsikt över golfbanan. Menyerna fokuserar på lokala & säsongsbetonade medelhavsråvaror tillagade med stor omsorg.

Ladda batterierna med total avkoppling i Les Domaines de Saint-Endréols SPA-avdelning. Till ditt förfogande finns ett 2000 m² SPA i en lugn miljö med härlig utsikt över landskapet. Här finns inomhuspool med motströmsmotor, vattensängar med undervattenstålar, bastu, ångrum och härligt relaxrum. Vill man sätta extra guldkant på vistelsen erbjuds även många olika skönhetsbehandlingar. Här finns även ett fullt utrustat gym.

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg och förbokad transfer som hämtar dig vid flygplatsen? Kanske vill du ha en hyrbil och  tips på vad du kan fylla din resa till Provence med mellan golfrundorna? 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Saint Endreol
kr 9 950 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 5 greenfee

Låt oss komma med ett reseförslag

1