Golf joy travel

Islantilla i hjärtat av Costa de la Luz !

Upplev en solig golfresa till en härlig 27 hålsanläggning vid gränsen till Portugal

Det här är en härlig resort vid gränsen till Portugal.  Hotellet har gott om  faciliteter med bar, restauranger, TV-rum, utom- och inomhus pooler, jacuzzi, spa, en presentaffär, frisör, gym.

Hotellet har 204 fina, rymliga och välutrustade rum, sviter och bungalows. Alla rum har terrass eller balkong, luftkonditionering, kassaskåp, och minibar. Det finns fritt Internet lobbyn och i rummen.

Islantilla Golf har 27 hål, fördelade på tre separata slingor som skiljer sig åt i karaktär. Sedan öppnandet har Islantilla Golf varit värd för olika prestigefyllda turneringar och rankades som en av de 100 bästa banorna på den europeiska kontinenten av den prestigefyllda tidningen Golf Digest år 2000. Banan har en om-sorgsfull design, böljande fairways, en del vattenhinder och bunkrar. Den blå banan är avsedd för låghandikappspelare. Den gröna banan kombinerar längd och precision och är idealisk för mellannivåspelare.

Här finns gott om faciliteter både för en aktiv semester och för att ladda batterierna, bara njuta och koppla av. Hotellet har en stor utomhuspool samt ett Wellness Center på 235 kvm som erbjuder inomhuspool, bastu, olika massage- och skönhetsbehandlingar samt ett gym. Man kan även delta i olika fitness klasser så som pilates, aerobics m.fl. eller varför inte spela lite volley boll, tennis, padel eller lära sig dansa flamenco under vistelsen.

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter? 

 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Islantilla
kr 8 895 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Halvpension
  • 5 greenfee Islantilla

Låt oss komma med ett reseförslag

1