Golf joy travel

Om Golf Joy Travel

Flexibilitet, skräddarsytt, prisvärt, nyheter, kunskap.

Dessa är inte bara värdeord för oss på Golf Joy Travel, de är grundstenarna i vår filosofi för att ge dig den optimala golfupplevelsen. Från All Inclusive-resor och Long Stay-alternativ till Golf Clinics och Gruppresor; vi har något för varje golfentusiast. Är du ute efter en individuell och flexibel golfresa? Vi kan skräddarsy paket som passar just dina behov och önskemål.

Fantastiska semesterupplevelser genom kunskap och nyheter

Golf Joy Travels grundades år 2000 och belv medlemmar av bransch organisationen för golfreseindustrin, IAGTO, år 2004. Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att skapa oförglömliga golfsemestrar. Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste nyheterna inom golf och resor, och vi delar gärna med oss av denna expertis för att skräddarsy din drömresa. Vi värdesätter dessutom feedback från våra resenärer och använder den för att kontinuerligt förbättra och anpassa våra resor.

Prisvärt och ansvarsfullt

Prisvärdhet är viktigt för oss. Vi vill att du ska få mest möjliga golfglädje för dina pengar. Därför jobbar vi hårt för att erbjuda prisvärda resor som inte kompromissar med kvaliteten. Vi har ställt erfoderliga resegarantier till kammarkollegiet, vi tillämpar resebranschens resevillkor.  Hållbarhet och socialt ansvar är lika viktiga för oss, och vi arbetar målmedvetet för att uppfylla internationella standarder för hållbart resande.

Kontakt

Öppettider.

Mån – tor 09.00 – 17.00
Fre 09.00 – 14.00

Besöksadress

Karl XI s 27
302 94 Halmstad

Telefon

035 356 81

Email

info@golfjoy.se

Följ oss på sociala medier