Golf joy travel

Turkiska rivieran golfresa med bekvämt All Inclusive

Välkommen till Belek, en av de mest exklusiva golfdestinationerna vid den turkiska rivieran. Med toppmoderna 18-håls golfbanor, lyxiga hotell och fantastiska restauranger, erbjuder den turkiska rivieran en golfupplevelse som är både spännande och avkopplande. 


Njut av Medelhavets turkosa vatten, det milda klimatet och det rika kulturella arvet som omger anläggningen. Här kan du förbättra ditt golfspel, koppla av i vår förstklassiga spa och njuta av turkiska kulinariska höjdpunkter.

Golf i Turkiet

Belek på den Turkiska Rivieran, är en ung golfdestination då den Turkiska golffederationen bara funnits sedan 1996. Första banan kom till 1994 och därefter har en fullständig golfboom skett i landet.

Turkiet har målmedvetet byggt upp ett golfparadis på den Turkiska Rivieran där man tagit hjälp av de allra bästa bandesigners som Ryder Cup kaptenen Colin Montgomerie och Nick Faldo.

Kännetecknande här i Turkiet är att man inte sparar på något när det gäller underhåll, material och utomordentliga klubbhus. Detta tillsammans med de luxuösa hotellen och det milda vinterklimatet gör Belek-området till en fullträff som golfdestination året om.

Golfresa till turkiet

När ska man resa?

För att optimera din golfupplevelse i Turkiet, är det viktigt att planera ditt besök med omsorg. Landet erbjuder olika attraktioner och klimatförhållanden beroende på säsong.

Om du är på jakt efter perfekta golfförhållanden är det sent på våren och tidig höst som gäller. Dessa perioder bjuder på ett behagligt klimat med varma men inte överväldigande temperaturer.

Våren har extra charm tack vare blommande tulpaner, och det är en underbar tid att kombinera sport och kultur. Hösten är också en utmärkt tidpunkt om du är intresserad av att utforska landet utöver golfbanorna, inklusive deltagande i lokala vin- och matfestivaler.

Sommar är en bra tid om du vill kombinera golf med strandliv, men kom ihåg att det kan bli extremt varmt. Golfbanor kan också vara ganska trångt, och priserna på hotell och flyg tenderar att skjuta i höjden.

Vintermånaderna, som sträcker sig från november till februari, erbjuder milda temperaturer som ofta ligger mellan 10-15 grader Celsius. Det är långt ifrån den hettan som präglar sommarmånaderna och skapar en betydligt mer behaglig golfupplevelse. Det är också mindre trångt på banorna-

Det finns också en finansiell fördel med att boka en golfresa till Belek under lågsäsong. Flyg och hotellpriser är generellt lägre, och du kan få tillgång till lyxiga resorts och banor till en bråkdel av kostnaden jämfört med högsäsong. Dessutom är vintern en utmärkt tid för att uppleva den turkiska kulturen utan de stora folkmassorna. Lokala festivaler och marknader är mindre trångt, och du har en bättre chans att utforska områdets rika historia och kultur i en mer avslappnad atmosfär.

Några saker att ha i åtanke är de lokala helgdagarna som Ramadan och Seker Bayram, då många tjänster kan vara begränsade.

Genom att planera ditt besök, vad du vill få ut av din golfresa kan du verkligen maximera allt det fantastiska som Turkiet har att erbjuda för golfentusiasten.

Navigera på karta

Våra utvalda resmål

Låt oss komma med ett reseförslag

1