Golf joy travel

Upplev golf i Irland!

Här bor man på trevliga Grand Hotel med gångavstånd in till den charmiga kuststaden Malahide. Det är en bra utgångspunkt för att upptäcka några av Irlands bästa banor.

Grand Hotel Malahide är beläget i den härliga och pittoreska kuststaden Malahide. Här kan man strosa på den härliga strandpromenaden vid Marinan som har färgstarka butiker, trevliga hus med välskötta små trädgårdar.

Rum

Hotellet har 203 välutrustade rum som har har te- och kaffefaciliteter, byxpress, hårtork, bredbandsanslutning, satellit-TV-kanaler. Rummen är klassiskt, men nutida, inredda och många av dem har en fantastiskt utsikt mot havet.

 

Restauranger

Hotellet erbjuder ett bra utbud av mat och dryck. Hotellets huvudrestaurang ”Coast” har vacker utsikt mot havet och det är här man serveras frukost. Restaurangen är också öppen för lunch och middag. Här kan man avnjuta sin måltid i en bekväm och avslappnad miljö. Hotellets andra restaurang ”Matt Ryan Bar”, som även den är öppen hela dagen, är en perfekt plats att samlas för att summera dagens golf. Här serveras mat och dryck i en härlig miljö.

 

Spa & Wellness

I hotellets SPA-avdelning, ”Arena Health and Fitness Club” hittar du ett välutrustat gym, jacuzzi, inomhuspool, bastu och skönhetssalong.

Bra att veta

Golf kring Dublin och tips på annat

Spellista

3 Videoklipp

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter? 

 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Grand Hotel Malahide
kr 8 950 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 greenfee (1 x 18 hål Portmarnock, 1 x 18 hål på Malahide, 1 x 18 hål på St Annes)

Grand Hotel i Malahide strävar efter att minska sin miljöpåverkan och förbättra sin långsiktiga hållbarhet genom en ständigt utvecklande hållbarhetspolicy som leds av deras Green Team. Här är en sammanfattning av de viktigaste punkterna:

Energikonsumtion:

Mätning av el- och gasanvändning varje månad för att övervaka och reducera energiförbrukningen.

63.4% av elen kommer från förnybara källor, och det finns planer på att öka denna andel.

Installation av energieffektiva system och enheter som LED-belysning, timers och sensorer för belysning, samt ett nytt köksextraktorfläktssystem som minskar energiförbrukningen och CO2-utsläppen.

Vattenkonsumtion:

Målsättning att minska vattenförbrukningen med 10% under 2023 genom att installera vattenbesparande anordningar som aeratorer och block i toalettreservoarer samt att detektera och åtgärda läckor snabbt.

Avfallshantering:

Genomförande av avfallsminskningsåtgärder som återvinning, kompostering, och användning av en avfallskvarn för att omvandla vått avfall till återanvändbart material.

Planer på att minska användningen av plast genom att ersätta engångsflaskor och -förpackningar med återanvändbara alternativ.

Etisk inköp:

Inköp av lokala produkter och varor i bulk för att minska förpackningar och transportrelaterade koldioxidutsläpp.

Kolhantering:

Åtagande att minska hotellets koldioxidavtryck genom energibesparing, trädplantering via donationer till HomeTree.ie, och utvärdering av möjligheten att låta gästerna kompensera sina utsläpp vid bokning online.

Samhällsansvar och biologisk mångfald:

Stöd till lokalsamhället genom sponsring av evenemang och välgörenhetsorganisationer samt arbete för att stödja lokal biodiversitet, inklusive stöd till HomeTree.ie för plantering av inhemska trädarter.

Kontinuerlig förbättring och öppen kommunikation:

Hållbarhet ses som en ständig förbättringsresa, med regelbundna granskningar och uppgraderingar av system och processer för att minska negativa miljöpåverkan och öka positiva effekter.

Grand Hotel i Malahide har som mål att vara en ledare i lokalsamhället när det gäller klimatåtgärder och hållbarhet, och har engagerat sig i att ständigt förbättra och utvärdera sina hållbarhetsinsatser.

Låt oss komma med ett reseförslag

1