035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-14.00

Upp
Grand Hotel Malahide – Golfjoy
fade
5654
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-5654,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Grand Hotel Malahide

Golfjoy / Grand Hotel Malahide

Grand Hotel Malahide

4350SEK

per person

Upplev golf i Irland! Här bor man på trevliga Grand Hotel med gångavstånd in till den charmiga kuststaden Malahide. Det är en bra utgångspunkt för att upptäcka några av Irlands bästa banor. Grand Hotel Malahide är beläget i den härliga och pittoreska kuststaden Malahide. Här kan man strosa på den härliga strandpromenaden vid Marinan som har färgstarka butiker, trevliga hus med välskötta små trädgårdar. Rum Hotellet har 203 välutrustade rum som har har te- och kaffefaciliteter, byxpress, hårtork, bredbandsanslutning, satellit-TV-kanaler. Rummen är klassiskt, men nutida, inredda och många av dem…

Upplev golf i Irland! Här bor man på trevliga Grand Hotel med gångavstånd in till den charmiga kuststaden Malahide. Det är en bra utgångspunkt för att upptäcka några av Irlands bästa banor.

Grand Hotel Malahide är beläget i den härliga och pittoreska kuststaden Malahide. Här kan man strosa på den härliga strandpromenaden vid Marinan som har färgstarka butiker, trevliga hus med välskötta små trädgårdar.

Rum

Hotellet har 203 välutrustade rum som har har te- och kaffefaciliteter, byxpress, hårtork, bredbandsanslutning, satellit-TV-kanaler. Rummen är klassiskt, men nutida, inredda och många av dem har en fantastiskt utsikt mot havet.

Restauranger

Hotellet erbjuder ett bra utbud av mat och dryck. Hotellets huvudrestaurang “Coast” har vacker utsikt mot havet och det är här man serveras frukost. Restaurangen är också öppen för lunch och middag. Här kan man avnjuta sin måltid i en bekväm och avslappnad miljö. Hotellets andra restaurang “Matt Ryan Bar”, som även den är öppen hela dagen, är en perfekt plats att samlas för att summera dagens golf. Här serveras mat och dryck i en härlig miljö.

Spa & Wellness

I hotellets SPA-avdelning, “Arena Health and Fitness Club” hittar du ett välutrustat gym, jacuzzi, inomhuspool, bastu och skönhetssalong.

Plats

Grand Hotel Malahide

Golfpaket Grand Hotel Malahide 1/3-31/3
1/11-31/12
1/4-31/10
2 nätter i dubbelrum
Frukost
1 x 18 hål på Howth GC (vardag)
1 x 18 hål på St Annes (vardag)
4 3504 750
Samma som ovan i enkelrum5 2955 895
4 nätter i dubbelrum
Frukost
1 x 18 hål på Howth GC (vardag)
1 x 18 hål på Malahide GC (vardag)
1 x 18 hål på St Annes (vardag)
6 4956 850
Samma som ovan i enkelrum7 9508 350

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

FAKTA

Par 72
Designad av Bernhard Langer

5 798 m

5 139 m

Portmarnock Grand Hotel

Portmarnock Golf Links

Det här är en av de bästa linksbanorna på Irland. Den är designad av Bernhard Langer. Som många av de kustnära banor som ligger på den väldränerade sanden är Portmanock Links spelbar året om. Banan ligger fantastiskt vackert inne bland de böljande sandynorna som bildar väggar mellan hålen.

FAKTA

Par 71/75
Grundad 1890

6 206 m

5 403 m

Portmarnock Grand Hotel

The Island GC

Banan grundades i början av 1890-talet den jämförs med banor som Ballybunion och Murvagh. Havet omger banan på tre sidor, dock ger de stora sandynorna lä för den ständigt närvarande vinden. Dina golffärdigheter testas verkligen när du i vinden spelar in på greenerna, som tronar högt uppe på sanddynorna.

FAKTA

Par 71/72
Grundad 1921

5 798 m

5 139 m

Portmarnock Grand Hotel

St Anne´s Golf Club

Klubben bildades 1921. Den ligger belägen i ett naturreservat som skyddas av Unesco på ön Bulls Island precis i utkanten av Dublin. Det är en mycket platt linksbana utan några större sandynor vilket gör att vinden en stor faktor i spelet. Banan är spelbar året om. Här finns ett mycket trevligt klubbhus med fantastisk utsikt över kusten.

FAKTA

PAR 71/74
Grundad 1892

6 066 m

5 146 m

Portmarnock Hotel Grand Hotel

Malahide GC

Golfklubben öppnade 1892. Den är belägen vid kusten i Malahide. Här finns 27 hål som är designade av Eddie Hackett. Banan är en trevlig kombination av park och links. Varje hål har en egen utmaning. Banan kräver ett strategiskt spel och ett noga genomtänkt val av klubba då det finns många doglegs, strategiskt utplacerade vattenhinder och upphöjda greener.

FAKTA

PAR 73/75
DESIGN Bernhard Langer

6 386 m

5 770 m

Portmarnock Hotel Grand Hotel

St Margarets Golf & Country Club

Det är en prisvärd mästerskapsbana som har varit värd för flera stora tävlingar. Banan har en parkkaraktär med breda fairways och många vattenhinder som kräver ett strategiskt spel. St Margarets håller en hög klass med välskötta fairways och greener.