035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-15.00

Upp
UAE – Golfjoy
fade
3595
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3595,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

UAE

Golfjoy / UAE

Soldränkt golfresa i förenade arabemiraten!

Efter drygt sex timmars flygresa befinner du dig i en helt ny värld – Förenade Arabemiraten. På några få år har destinationen etablerat sig som ett av de nya intressanta golfresmålen. Inte minst Race to Dubai har verkligen satt Förenade Arabemiraten på golfkartan. Våra golfresor går till emiraten Dubai och Abu Dhabi som genomgått en explosionsartad utveckling de senaste årtiondena. Emiraten har förvandlats till supermoderna världsmetropoler med extrema byggnader, lyxig shopping, hänförande sevärdheter.

Resmål Dubai och Abu Dhabi

Golf i Dubai och Abu Dhabi

Förenade Arabemiraten har varit med om en helt osannolik resa – från ödsliga dynområden vid den Persiska vikens kust i slutet av 80-talet till den spännande golfdestination den är idag. 1988 togs de första spadtagen för den första banan. Sand, passande gräs, massor av vatten, design av de allra bästa och världsberömda spelare som Nick Faldo, Ernie Els och Colin Montgomerie har varit receptet för att skapa Mellanösterns mest spektakulära banor.