Golf joy travel

lyxig All Inclusive i soliga Agadir

 

 

Välkommen till White Beach Resort, en femstjärnig All Inclusive-pärla belägen i hjärtat av soliga Agadir, Marocko. Med en perfekt blandning av lyx, komfort och enastående golfmöjligheter, bjuder detta hotell på en semesterupplevelse utan motstycke.

White Beach Resort sträcker ut sig över ett vidsträckt område och erbjuder gästerna en unik blandning av traditionell marockansk gästvänlighet och moderna bekvämligheter. Rummen är smakfullt inredda med en känsla av lyx och komfort, och erbjuder en spektakulär utsikt över den glittrande Atlanten eller de omgivande frodiga trädgårdarna.

Hotellet erbjuder ett fullt utrustat gym, flera utomhuspooler och en exklusiv spa-avdelning där du kan njuta av allt från avkopplande massage till traditionella hammam-behandlingar. För den matintresserade bjuder våra restauranger på en gastronomisk resa med allt från lokala specialiteter till internationell mat.

Agadir är en livfull stad med mycket att erbjuda. Utforska den lokala kulturen på stadens souker, besök den historiska Kasbahen eller njut av en dag på den vackra stranden. 

Bra att veta

Golf i Agadir

Agadir en unik kombination av traditionell charm och toppmoderna golfanläggningar. Med sitt soliga klimat året runt och en mångfald av banor som utmanar golfare på alla nivåer, är Agadir denhärlig golfdestination. 

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter? 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

White Beach Resort
kr 17 550 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • All Inclusive
  • 5 greenfee (Soleil, Dunes, Ocean Tazegzout)
  • Transfers till golf och flygplats t&r
Boka tidigt

Låt oss komma med ett reseförslag

1