Golf joy travel

Topp 5 Paris

Topp 5 Paris

1 Utforska Paris, förutom att spela golf på Golf National, kan du också ta dig tid att utforska Paris. Besök Eiffeltornet, Louvren, Notre-Dame-katedralen och ta en promenad längs Seine-floden.

2.Besök Versailles slott: En kort bilresa från Golf National ligger Versailles slott. Detta magnifika slott, som en gång beboddes av den franska kungen Ludvig XIV, är en av Frankrikes mest ikoniska sevärdheter. Besök slottets magnifika rum, trädgårdar och fontäner, och lär dig om dess rika historia.
mer info https://www.chateauversailles.fr/

3 Njut av fransk gastronomi: Frankrike är känt för sin mat och vin, och Paris och Versailles har några av de bästa restaurangerna i världen. Ett av de bästa områdena att besöka för att uppleva autentisk fransk mat och kultur är området runt Montmartre. Här hittar du många charmiga brasserier och restauranger som serverar traditionell fransk mat.
Ett specifikt ställe som rekommenderas för sin Boeuf Bourguignon är La Bonne Franquette, som ligger precis vid foten av Montmartre. Det är en restaurang som har funnits sedan 1780-talet och har varit en favorit bland konstnärer och författare i flera århundraden. De serverar en läcker Boeuf Bourguignon gjord på traditionellt sätt och har en autentisk och mysig atmosfär som verkligen fångar känslan av Paris.
Mer info https://www.labonnefranquette.com/

4 Spela golf på andra närliggande banor: Om du vill utöka din golfresa kan du besöka andra golfbanor i närheten av Golf National. Det finns flera banor i området, inklusive Golf de Joyenval, Golf de Chantilly och Golf de Fontainebleau.

5 Upptäck den franska landsbygden: Om du vill komma bort från stadens liv och rörelse kan du ta en dagstur till den franska landsbygden. Det finns flera byar och små städer i närheten av Paris som är värda ett besök, så som Giverny, där du kan se impressionistmålaren Claude Monets trädgårdar.
Mer info http://fondation-monet.com/

Dela den hör bloggen

Fler artiklar

Topp5 Marocko

Topp 5 Marrakech

Fyll din golfresa med ännu mer upplevelser! 1 .Medina – Marrakechs gamla stad är en magisk plats full av smala gränder, ett nätverk av labyrinter som är fulla av överraskningar, färgstarka marknader och spännande kulturella upplevelser. Här kan du besöka lokala hantverksverkstäder, prova på kryddiga delikatesser, eller bara njuta av atmosfären medan du tar en kopp mint-te. 2. Bahia Palace – ett fantastiskt palats som byggdes på 1800-talet för en av sultanerna i Marocko. Palatset är känt för sin imponerande arkitektur, mosaiker, utsmyckningar i stucco och träsniderier och vackra trädgårdar.

Read More
Topp 5 Huelva

Topp 5 Huelva, fyll din golfresa med mer

Fyll din resa med mer upplevelser! 1 Christofer Columbus är en person som satt mycket avtryck i regionen. En av de mest betydelsefulla historiska platserna som du inte vill missa är La Rabida-klostret. Det är ett historiskt klosterkomplex, belägen på kullarna ovanför floden Tinto, som är platsen där Christofer Columbus tog farväl till Spanien på sin första resa till Amerika. Idag är klostret ett museum som har en utställning om Columbus resa och upptäcktsresande i allmänhet 2 Regionen har också många charmiga städer som bjuder på rik historia, kultur och

Read More