Golf joy travel

Topp 5 Huelva, fyll din golfresa med mer

Topp 5 Huelva

Fyll din resa med mer upplevelser!

1 Christofer Columbus är en person som satt mycket avtryck i regionen. En av de mest betydelsefulla historiska platserna som du inte vill missa är La Rabida-klostret. Det är ett historiskt klosterkomplex, belägen på kullarna ovanför floden Tinto, som är platsen där Christofer Columbus tog farväl till Spanien på sin första resa till Amerika. Idag är klostret ett museum som har en utställning om Columbus resa och upptäcktsresande i allmänhet

2 Regionen har också många charmiga städer som bjuder på rik historia, kultur och trevliga serveringar. En av dessa städer är Moguer, som ligger nära Huelva. Det är en pittoresk stad, med en rik historia och kultur som sträcker sig från antiken till modern tid. En annan stad som är väl värd ett besök är Palos de la Frontera.

3 Huelvas kustlinje har helt underbara stränder, såsom stranden i El Rompido. Den bästa delen av stranden sandremsan som kallas La Flecha, som tillhör skyddsområdet för Marismas del Río Piedras naturpark. Det är väl värt att stanna till vid La Flecha (som kan nås med båt) för att uppskatta dess vilda, orörda natur och njuta av lite ensamhet.

4 Huelva kusten har flera unika naturreservat så som Doñana. Det är en av Europas vackraste och viktigaste våtmarker. Det som gör denna nationalpark så speciell är att du på bara en dag kan se mycket olika ekosystem: , laguner, tallskogar, aloe vera, rörliga sanddyner, klippor och 30 kilometer orörda vita stränder

5 Mat är en viktig ingrediens för avkoppling och Huelva är en kulinarisk fest! Här hittar du allt från färsk fisk och skaldjur från kusten till iberisk skinka och lokala viner. Om du vill prova några av de bästa lokalrätterna kan du besöka restauranger som Acanthum, som drivs av den berömda kocken Xanty Elías, eller Casa Rufino. Men du behöver inte spendera en förmögenhet på att njuta av god mat i Huelva. Det finns gott om lokala tapasbarer och restauranger som serverar utsökt mat till överkomliga priser.

Nyfiken på en resa hit kan vi rekommendera https://golfjoy.se/tour-item/precise-resort-el-rompido/

Dela den hör bloggen

Fler artiklar

Topp5 Marocko

Topp 5 Marrakech

Fyll din golfresa med ännu mer upplevelser! 1 .Medina – Marrakechs gamla stad är en magisk plats full av smala gränder, ett nätverk av labyrinter som är fulla av överraskningar, färgstarka marknader och spännande kulturella upplevelser. Här kan du besöka lokala hantverksverkstäder, prova på kryddiga delikatesser, eller bara njuta av atmosfären medan du tar en kopp mint-te. 2. Bahia Palace – ett fantastiskt palats som byggdes på 1800-talet för en av sultanerna i Marocko. Palatset är känt för sin imponerande arkitektur, mosaiker, utsmyckningar i stucco och träsniderier och vackra trädgårdar.

Read More
Topp 5 Paris

Topp 5 Paris

1 Utforska Paris, förutom att spela golf på Golf National, kan du också ta dig tid att utforska Paris. Besök Eiffeltornet, Louvren, Notre-Dame-katedralen och ta en promenad längs Seine-floden. 2.Besök Versailles slott: En kort bilresa från Golf National ligger Versailles slott. Detta magnifika slott, som en gång beboddes av den franska kungen Ludvig XIV, är en av Frankrikes mest ikoniska sevärdheter. Besök slottets magnifika rum, trädgårdar och fontäner, och lär dig om dess rika historia.mer info https://www.chateauversailles.fr/ 3 Njut av fransk gastronomi: Frankrike är känt för sin mat och vin,

Read More