Golf joy travel

Topp 5 Marrakech

Topp5 Marocko

Fyll din golfresa med ännu mer upplevelser!
1 .Medina – Marrakechs gamla stad är en magisk plats full av smala gränder, ett nätverk av labyrinter som är fulla av överraskningar, färgstarka marknader och spännande kulturella upplevelser. Här kan du besöka lokala hantverksverkstäder, prova på kryddiga delikatesser, eller bara njuta av atmosfären medan du tar en kopp mint-te.
2. Bahia Palace – ett fantastiskt palats som byggdes på 1800-talet för en av sultanerna i Marocko. Palatset är känt för sin imponerande arkitektur, mosaiker, utsmyckningar i stucco och träsniderier och vackra trädgårdar. Det är fantastiskt exempel på traditionell marockansk arkitektur. Mer info https://bahia-palace.com/
3. Njut av en hammam-upplevelse – perfekt efter en lång dag på golfbanan. Hammam består av ånga, tvålning och massage och ger en avkopplande och uppfriskande känsla. Exempelvis vid Les Bains d’Orient Marrakech, https://www.les-bains-dorient.com/en/
4 Marrakech är känd för sin rika matkultur och traditionella rätter som är fulla av smak och arom och en fusion av olika influenser med rätter som tajine, couscous, grillade kött- och grönsaksrätter, samt många olika bakverk bakverk och sötsaker. Smakerna kommer från kryddor som kanel, koriander, ingefära och saffran.
Ett spännande sätt att uppleva matkulturen är med en matvandringar där du kan prova på en mängd olika rätter. Mer info här https://www.tripadvisor.com/AttractionProductReview-g293734-d16939246-
5. Maison de la Photographie i Marrakech är en fascinerande sevärdhet där du kan upptäcka Marockos historia genom en samling av över 8 000 vintagefotografier som sträcker sig över mer än 100 år. Här får du en inblick i livet i Marrakech från förr och kan njuta av den vackra byggnaden, trädgården och caféet med utsikt över staden

Dela den hör bloggen

Fler artiklar

Topp 5 Paris

Topp 5 Paris

1 Utforska Paris, förutom att spela golf på Golf National, kan du också ta dig tid att utforska Paris. Besök Eiffeltornet, Louvren, Notre-Dame-katedralen och ta en promenad längs Seine-floden. 2.Besök Versailles slott: En kort bilresa från Golf National ligger Versailles slott. Detta magnifika slott, som en gång beboddes av den franska kungen Ludvig XIV, är en av Frankrikes mest ikoniska sevärdheter. Besök slottets magnifika rum, trädgårdar och fontäner, och lär dig om dess rika historia.mer info https://www.chateauversailles.fr/ 3 Njut av fransk gastronomi: Frankrike är känt för sin mat och vin,

Read More
Topp 5 Huelva

Topp 5 Huelva, fyll din golfresa med mer

Fyll din resa med mer upplevelser! 1 Christofer Columbus är en person som satt mycket avtryck i regionen. En av de mest betydelsefulla historiska platserna som du inte vill missa är La Rabida-klostret. Det är ett historiskt klosterkomplex, belägen på kullarna ovanför floden Tinto, som är platsen där Christofer Columbus tog farväl till Spanien på sin första resa till Amerika. Idag är klostret ett museum som har en utställning om Columbus resa och upptäcktsresande i allmänhet 2 Regionen har också många charmiga städer som bjuder på rik historia, kultur och

Read More