Golf joy travel

Golfweekend till Costa Brava

Regionen norr om Barcelona bjuder på riktigt fina golfupplevelser och vid sidan av golfen finns så mycket att utforska!

Den banan som de allra flesta tänker på när man nämner golf i Costa Brava så är det i säkerhet PGA Catalunya. Det är med all rätt, här finns en av Spaniens allra bästa banor. PGA Resorten ligger otroligt vackert i ett ostört läge med närhet till Girona. Här finns det fina 5* hotell Camiral som kompletteras med 4* Lavida hotellet.

Empordá Golf Resort är belägen nära den medeltida orten Pals helt i hjärtat av Costa Brava. Hotellet ligger inbäddat mellan de två egna banorna Links och Forest course som har helt olika karaktär.

En trevlig utflykt in mot landet är  golfbanan Montanya. Otroligt vackert belägen!

 

 

Lite närmare Barcelona finns ytterligare en toppklass anläggning, nämligen El Prat. Det har varit till nyligen en privat klubb där det varit svårt att få komma och spela. El Prat bjuder på riktigt utmanande golf på deras 27 håls bana.

Är du nyfiken på golfresa till Costa Brava så kolla in Golf Joy Travels hemsida:
Golf Joy Travel

Dela den hör bloggen

Fler artiklar

Topp5 Marocko

Topp 5 Marrakech

Fyll din golfresa med ännu mer upplevelser! 1 .Medina – Marrakechs gamla stad är en magisk plats full av smala gränder, ett nätverk av labyrinter som är fulla av överraskningar, färgstarka marknader och spännande kulturella upplevelser. Här kan du besöka lokala hantverksverkstäder, prova på kryddiga delikatesser, eller bara njuta av atmosfären medan du tar en kopp mint-te. 2. Bahia Palace – ett fantastiskt palats som byggdes på 1800-talet för en av sultanerna i Marocko. Palatset är känt för sin imponerande arkitektur, mosaiker, utsmyckningar i stucco och träsniderier och vackra trädgårdar.

Read More
Topp 5 Paris

Topp 5 Paris

1 Utforska Paris, förutom att spela golf på Golf National, kan du också ta dig tid att utforska Paris. Besök Eiffeltornet, Louvren, Notre-Dame-katedralen och ta en promenad längs Seine-floden. 2.Besök Versailles slott: En kort bilresa från Golf National ligger Versailles slott. Detta magnifika slott, som en gång beboddes av den franska kungen Ludvig XIV, är en av Frankrikes mest ikoniska sevärdheter. Besök slottets magnifika rum, trädgårdar och fontäner, och lär dig om dess rika historia.mer info https://www.chateauversailles.fr/ 3 Njut av fransk gastronomi: Frankrike är känt för sin mat och vin,

Read More