035 356 81

Mån - tor 9.00 - 17.00

Upp
Golfweekend till Costa Brava – Golfjoy
fade
12690
post-template-default,single,single-post,postid-12690,single-format-standard,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Golfweekend till Costa Brava

Golfjoy / Uncategorized  / Golfweekend till Costa Brava
23 mar

Golfweekend till Costa Brava

Regionen norr om Barcelona bjuder på riktigt fina golfupplevelser och vid sidan av golfen finns så mycket att utforska!

Den banan som de allra flesta tänker på när man nämner golf i Costa Brava så är det i säkerhet PGA Catalunya. Det är med all rätt, här finns en av Spaniens allra bästa banor. PGA Resorten ligger otroligt vackert i ett ostört läge med närhet till Girona. Här finns det fina 5* hotell Camiral som kompletteras med 4* Lavida hotellet.

Empordá Golf Resort är belägen nära den medeltida orten Pals helt i hjärtat av Costa Brava. Hotellet ligger inbäddat mellan de två egna banorna Links och Forest course som har helt olika karaktär.

En trevlig utflykt in mot landet är  golfbanan Montanya. Otroligt vackert belägen!

 

 

Lite närmare Barcelona finns ytterligare en toppklass anläggning, nämligen El Prat. Det har varit till nyligen en privat klubb där det varit svårt att få komma och spela. El Prat bjuder på riktigt utmanande golf på deras 27 håls bana.

Är du nyfiken på golfresa till Costa Brava så kolla in Golf Joy Travels hemsida:
Golf Joy Travel

Annette Wephton

No Comments

Leave a Reply: