Golf Joy Travel svart liten
 

UNA Poggio dei Medici

UNA Poggio dei Medici

4195SEK

per person

Golf i Toscana – bara tanken får en att le! Det är svårt att sammanfatta vad som är det bästa här – är det golfen, maten, kulturen eller det vackra landskapet? Toscana är bara något som man måste uppleva på plats! Den här populära golfresorten är vackert belägen i hjärtat av Toscana i den gröna dalen Mugello. Mugello ligger nära de mest berömda toskanska städerna som Florens, Sienna, San Gimignano, Volterra och Lucca. Omgivningarna är bland de mest unika man kan tänka sig – helt orörda och fulla av skönhet,…

Golf i Toscana – bara tanken får en att le! Det är svårt att sammanfatta vad som är det bästa här – är det golfen, maten, kulturen eller det vackra landskapet? Toscana är bara något som man måste uppleva på plats!

Den här populära golfresorten är vackert belägen i hjärtat av Toscana i den gröna dalen Mugello. Mugello ligger nära de mest berömda toskanska städerna som Florens, Sienna, San Gimignano, Volterra och Lucca. Omgivningarna är bland de mest unika man kan tänka sig – helt orörda och fulla av skönhet, konst och god mat! På anläggningen finns en av Italiens bästa banor som varit värd för Ladies Italian Open under ett antal år.

Rum

Här finns 70 rymliga rum som har en härlig vy över det vackra landskapet och golfbanan. Inredningen är noga utvald och med detaljer från gamla toscanska bondgårdar vilket skapar en genuin känsla och atmosfär i rummen. Det finns Wifi på hotellet mot avgift.

Restaurang

Restaurangen serverar toscanska specialiteter och rätter från Mugello-området. Det finns en välfylld vinkällare som tillfredställer även de mest krävande gommar och de viktigaste tillfällen. Restaurangen har en angränsande uteservering med utsikt över sjön Cignano.

 SPA & Wellness

Man har fri tillgång till det fina Health- and Fitness Centret. Det finns ett brett utbud av behandlingar – allt från massage till estetiska behandlingar för ansikte och kropp. Det finns även turkiskt bad och en trevlig utomhuspool.

Plats

UNA Poggio de Medici

Avstånd
Florens25 km
Firenze FLR (Peretola)41 km
Bologna (BLQ)90 km
Pisa120 km

Skriv en recension

Boende
Golf
Mat
Omgivning
Prisvärt
Totalt

Golfpaket UNA Poggio dei Medici1/11-31/31/4-8/4
13/4-30/4
9/4-12/4
1/5-27/6
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 x 18 hål på UNA Poggio
4 1954 795 5 095
Samma som ovan i enkelrum6 950 7 695 8 150
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål på UNA Poggio
6 1957 1957 950
Samma som ovan i enkelrum10 095 11 150 11 450
Priser gäller vid bokning senast 21 dagar innan avresa.

Golf vid Una Poggio

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

FAKTA
PAR 72
Grundad 1992
DESIGN Alvise Rossi Fioravanti Baldovino Dassù

6 049 m

4 787 m

Toscana, Golf Club Poggio dei Medici

Är en av de finaste i Italien, byggd enligt USGA standard. Banan har fått många utnämningar som valdes av ``Condé Nast Traveller`` Den bästa Golf Club``, före K Club i Irland och Greebrier i USA. Golfbanan, som i Mugello Valley, skyddad av Apenninerna, erbjuder 5 olika utslagsplatser för ett spännande spel för alla nivåer.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor