Golf Joy Travel svart liten
 

Palmeraie Rotana Resort

Palmeraie Rotana Resort

9150SEK

per person

Den golfresort är belägen strax utanför centrala Marrakech och cirka 20 minuter från Marrakech flygplats. Resorten omges av den egna golfbanan som blivit belönad som Afrikas bästa golfbana, och vunnit World Travel Awards i 5 år i rad (2006-2010). Lyxig golfresa till solvarma Marocko! Palmeraie täcker ett stort område och har flera hotell, villor, lägenheter. De olika hotellen på området har lite olika karaktär, gemensamt är att de är välutrustade och håller en högklass. På resorten finns olika restauranger – allt ifrån buffé till italienska smaker. Golf Här spelar man…


Den golfresort är belägen strax utanför centrala Marrakech och cirka 20 minuter från Marrakech flygplats. Resorten omges av den egna golfbanan som blivit belönad som Afrikas bästa golfbana, och vunnit World Travel Awards i 5 år i rad (2006-2010).

Lyxig golfresa till solvarma Marocko!

Palmeraie täcker ett stort område och har flera hotell, villor, lägenheter. De olika hotellen på området har lite olika karaktär, gemensamt är att de är välutrustade och håller en högklass. På resorten finns olika restauranger – allt ifrån buffé till italienska smaker.

Golf

Här spelar man golf på resortens bana Palmeraie. Vill man testa flera banor kan vi rekommendera Samanah, Assoufid, Palmgolf Ourika och Al Maaden. Palmeraie är en härlig bana skapad av legendaren Robert Trent Sr. Det är en resortbana med breda, böljande fairways, som kantas av palmer och strategiskt placerade bunkrar. Al Maaden är designad av den världsberömda banarkitekten Kyle Phillips. Den ligger i ett kuperat landskap, som vetter mot Atlasbergen. Samanah Country Club är en suverän mästerskaps¬bana strax utanför Marrakech. Finishen är något exceptionellt med frodiga gröna fairways som sköts minutiöst, greener som parkettgolv och med importerad sand till de många ökenliknande bunkrarna.

Plats

Rotana Palmeraie

Golfpaket Palmeraie Palace Rotana 4/1-10/211/2-30/4
7 nätter i dubbelrum
Frukost
4 x 18 hål på Golf Club Rotana Palmeraie
Privat transfer tur/retur Marrakech flygplats - hotellet
Tillgång till Gym och Spa
15% rabatt på en spa behandling
1 inträde till ångbadet Hammam
Shuttle tur/retur Marrakech centrum - hotellet
9 89510 650
Samma som ovan i enkelrum13 59515 150
ERBJUDANDE! Boka minst 30 dagar före avresa!
7 nätter i dubbelrum
Frukost
4 x 18 hål på Golf Club Rotana Palmeraie
Privat transfer tur/retur Marrakech flygplats - hotellet
Tillgång till Gym och Spa
15% rabatt på en spa behandling
1 inträde till ångbadet Hammam
Shuttle tur/retur Marrakech centrum - hotellet
9 1509 895
Samma som ovan i enkelrum12 29513 650
Välj till All Inclusive 4000 kr per vecka

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Marocko har ett stort utbud av härliga banor så är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket!

FAKTA
PAR 72
GRUNDAD 1993
HCP D36/H28
DESIGN Robert Trent Jones Sr

5 721 m

4 860 m

Palmeraie GC

Det här är en härlig 27 håls bana skapad av legendaren Robert Trent Sr. Banan är anlagd i en av Nordafrikas största oaser strax utanför Marrakech. Man sparade inte på ansträngningarna när man skapade banan, enorma landmassor flyttats runt för att skapa en riktig Trent Jones-bandesign. Palmeraie är en resortbana med breda, böljande fairways som kantas av palmer, strategiskt placerade bunkrar. Doglegs och vattenhinder som ger härliga spelutmaningar.

FAKTA
PAR 72
GRUNDAD 2010
HCP D36/H28
DESIGN Kyle Philips

5 842 m

4  766 m

Al Maaden Golf Resort

I hjärtat av ett kuperat landskap, som vetter mot Atlasbergen, smälter golfbanan in i en fantastisk miljö med fairways inramade av skog omväxlande med öppna partier. Den världsberömda banarkitekten Kyle Phillips har här skapat en spännande bana som är rolig att spela för alla nivåer av golfare. Det är en variationsrik banan där varje hål har en unik design med vattenhinder, strategiska bunkrar som vaktar upphöjda greener.

FAKTA
PAR 72
GRUNDAD 2009
HCP D28/H24
DESIGN Jack Nicklaus

6 092 m

5 261 m

Samanah Country Club

Det här är en suverän mästerskapsbana strax utanför Marrakech. Finishen är något exceptionellt, frodiga gröna fairways som sköts minutiöst, greener som parkett golv, importerad sand till de många ökenliknande bunkrarna. Här spelar man i en ökenmiljö utan att störas av någon bebyggelse med Atlasbergen i bakgrunden. Banan använder naturliga element som ruffen och Wasteland är naturliga buskar, blommor och ökensand. Efter rundan bjuder klubbhuset på en också bra upplevelse

FAKTA
PAR 72
GRUNDAD 2014
HCP D28/H24
DESIGN Niall Camerons

5 938 m

5 129 m

Assoufid Golf

Assoufid Golf Club, Marrakech är en av Marockos allra bästa banor. Det är en bana lite utöver det vanliga och erbjuder härlig golfupplevelse för den kräsna golfspelaren. Banan är designad av skotten Niall Camerons går igenom ett unikt naturområde med helt underbara vyer mot Atlasbergen. Det är en påkostad bana som håller absoluta toppskick.

FAKTA
PAR 73
GRUNDAD 2014
HCP D28/H24
DESIGN Steve Forrest

5 512 m

4 607 m

Noria Golf

L’Oasis de Noria är belägen i strax utanför Marrakech. Det är en mästerskapsbana som går igenom ett varierat landskap med fruktträdgårdar, lavendelmarker, öknen och en oas. Det finns flera utslag att välja så oavsett om du är proffs eller ny golfare blir det här en trevlig upplevelse. Från banan har man fina vyer över de snötäckta Atlasbergen i bakgrunden.

FAKTA
GRUNDAD 2009
HCP D28/H24
DESIGN Cabell Robinsson

Blå grön
Röd grön
Blå röd

5 811 m
5 656 m
5 673 m

4 802 m
4 678 m
4  662 m

Amelkis

Amelkis Golf Club är en utmanande 27-hålsbana belägen vid vid foten av Atlasberget i hjärtat av Marrakech. Cabell B.Robison har skapat en banan som naturligt smälter in i det mjukt böljande landskapet. Han har utmanat spelaren med en omväxlande bana som bjuder på strategist placerade fairway bunkrar, en del blinda utslag, stora greener som vaktas av bunkrar. Då det finns flera teeboxar på varje hål är det en härlig golfupplevesle oavsett spelnivå.

FAKTA
PAR 72
GRUNDAD 1927
HCP D28/H24
DESIGN Golias & Massy

5 888 m

5 261 m

Royal Marrakech GC

Det här är den näst äldsta golfbanan i Marcocko, invigdes 1927 av Marrakechs dåvarande pascha Hadj Thami El Glaoui Mezouari. Det är en härlig parkbana inramad av en frodig vegetation. Här vilar en känsla av kolonialhistoria och det är fortfarande en av landets Royal-banor som ägs och drivs av det marockanska kungahuset.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor