Golf Joy Travel svart liten
 

PGA Modry Las

PGA Modry Las

3795SEK

per person

En polsk pärla där golfglädjen är i fokus! Modry Las är naturskönt beläget utanför Choszczno i nordvästra hörnet av Polen i länet i Västpommern. Anläggningen är belägen 7,5 mil söder om Szczecin och cirka 16 mil från färjeläget i Swinouscjie. Banan räknas som en av Polens allra bästa och är den första banan i centrala Östeuropa som är designad av Gary Player. Boende På Modry las finns olika typer av boende. Deras ”Garden Suites” är dubbelrum med fantastisk utsikt över 16e hålet. Rummen ligger alla på markplan, likt radhuslängor, och…

En polsk pärla där golfglädjen är i fokus!

Modry Las är naturskönt beläget utanför Choszczno i nordvästra hörnet av Polen i länet i Västpommern. Anläggningen är belägen 7,5 mil söder om Szczecin och cirka 16 mil från färjeläget i Swinouscjie. Banan räknas som en av Polens allra bästa och är den första banan i centrala Östeuropa som är designad av Gary Player.

Boende

På Modry las finns olika typer av boende. Deras ”Garden Suites” är dubbelrum med fantastisk utsikt över 16e hålet. Rummen ligger alla på markplan, likt radhuslängor, och är omgivna av skog och lummig växtlighet. Man kan även bo i det fina klubbhuset. Här finns 11 stycken rum, ett stenkast från 1a tee. På anläggningen finns också trevliga stugor med två sovrum, ett vardagsrum och ett fullt utrustat kök. Dessa stugor passar perfekt för självhushållning.


Plats

PGA Modry Las

Swinoujscie 165 km

Golfpaket Modry Las 1/4 - 31/10
3 nätter i dubbelrum Garden Suite
Frukost
1 tvårättersmiddag
3 dagars fri golf på Modry Las
3 795
Samma paket som ovan i enkelrum5 950
4 nätter i dubbelrum Garden Suite
Frukost
1 tvårätters tmiddag
4 dagars fri golf på Modry Las
4 295
Samma paket som ovan i enkelrum7 095
Tansfer Berlin eller Szczecin flygplats kan ordnas#rowspan#

Golf vid Modry Las

Här är förslag på golfbanor. Är du nyfiken på andra banor så ta en titt i golfguiden.

FAKTA

PAR 72
DESIGN Ronald Fream

5 816 m

5 250 m

Modry Las

Modry Las Golf Club & Resort öppnade för spel 2009 och räknas som en av Polens allra bästa och är den första banan i central Östeuropa som är designad av den legendariska Gary Player. Den blev snabbt erkänd att ha Polens vackraste layout, som böljar fram i ett naturlandskap med mogna tallskogar, sjöar och fält av blommor.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor