Golf Joy Travel svart liten
 

Park Hyatt Dubai

Park Hyatt Dubai

16750SEK

per person

Lyxigt & modernt boende vid Dubai Creek! Det här är en lugn oas vid Dubai Creek Golf & Yacht Club, en idyllisk miljö för en golfsemester. Park Hyatt Dubai är ett modernt förstklassigt hotell i som är beläget vid stranden av Dubai Creek. Rum På hotellet finns 223 rum och 34 sviter. Samtliga rum och sviter erbjuder en fin utsikt över Dubai Creek från balkongen eller terrassen. Rummens inredning kombinerar moderna trender med moriska- och medelhavs-influenser. Rummen är mycket rymliga där de minsta mäter hela 52 m2. Alla rum har både…

Lyxigt & modernt boende vid Dubai Creek! Det här är en lugn oas vid Dubai Creek Golf & Yacht Club, en idyllisk miljö för en golfsemester.

Park Hyatt Dubai är ett modernt förstklassigt hotell i som är beläget vid stranden av Dubai Creek.

Rum

På hotellet finns 223 rum och 34 sviter. Samtliga rum och sviter erbjuder en fin utsikt över Dubai Creek från balkongen eller terrassen. Rummens inredning kombinerar moderna trender med moriska- och medelhavs-influenser. Rummen är mycket rymliga där de minsta mäter hela 52 m2. Alla rum har både separat badkar och dusch och det finns gratis Wifi på hotellet.

Restauranger

Att äta på Park Hyatt hotell är en upplevelse i sig. Kockar och sommeliers i världsklass använder lokalt framställda ingredienser för att tillverka enastående menyer.

Restaurang ”Noépe” är belägen i hjärtat av den eleganta småbåtshamnen. Här njuter man, förutom av maten, av en fantastisk panoramautsikt över viken.

Restaurangen ”Thai Kitchen” är känt för sin autentiska thailändska matlagning. Restaurangen har tre olika kök – ett för wok, ett för grill och ett för desserter. Här serveras du äkta smaker av Thailand med råvaror som importerats från Thailand.

Restaurangen ”Brasserie du Park” är franskinspirerad och serverar rätter som representerar de enkla men äkta smakerna från den parisiska rivieran. Här kan du avnjuta en måltid med härlig utsikt över marinan i en avslappnad och skön miljö.

”Casa de Tapas” är en av de mest ikoniska spanska restaurangerna i UAE. Här tillreds autentiska spanska rätter av spanska kockar. Här kan du njuta av allt från paella till tapas!

Vid Poolbaren kan du njuta av en mängd olika drycker och välja bland lite enklare rätter som serveras vid poolbaren eller på soldäcken som omger utomhuspoolen.

Spa & Wellness

Park Hyatt Dubai har en fantastisk 25-meters swimmingpool och fyra bubbelpooler, en i varje hörn och omges av grönskande tropiska trädgårdar.

Plats

Park Hyatt Dubai

Avstånd
Dubai Internationella flygplats21 km
Dubai Creek Golf Club1 km
The Els Golf Club31 km
Jumeirah Golf Estate38 km

Golfpaket Park Hyatt Dubai 24/12- 1/5
7 nätter i dubbelrum
Frukost
1 x 18 hål på The Els*
1 x 18 hål på Dubai Hills*
2 x 18 hål på Dubai Creek*
18 550
*vardagsgreenfees, dvs spel torsdag- söndag.
För spel på fredag och lördag är tillägget 650 SEK/runda
Tillägg halvpension per person och kväll
City tax tillkommer om 20 AED/rum/natt och betalas direkt på plats

Liknar inget annat!

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Dubai har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide

FAKTA

Par 72
Grundad 1993
Designad av Thomas Björn.

6 857 m

5 325 m

Dubai Creek Golf Club

En bana med fantastiska ondulerande fairways med avgränsningar av sjöar och palmer. En bana för alla att njuta av, även om den kräver viss noggranhet och strategi då många av greenerna erbjuder många vägar. Dubai Creek har vid flera tillfällen varit värd för PGA European Tour.

FAKTA
PAR 72
Grundad 2008
Design Greg Norman

7 046 m

6 441 m

5 918 m

Jumeirah, Earth course

Earth Course ä ren härlig mästerskaps bana som grundades 2009. Det är den första Greg Normans designade bana i Mellanöstern. Årligen hålls Dubai World Championship, Race to Dubai-finalen här med de 60 bästa spelarna på European Tour gör upp i en final. Det är en mastodont lång banan från tävlings tee mäter 7 706 meter! Lägg till stora bunkrar, rullande fairways och knepiga inspel så har du som golfare en riktig utmaning

FAKTA
PAR 72
Grundad 2008
Design Greg Norman

6 839 m

6 457 m

5 950 m

Jumeirah, Fire course

Fire course är Jumeiras Golf Estate andra bana, även den är en Greg Norman design. Banan slingar sig fram i ett böljande ökenlandskap. Den här vackra banan är inramad av en mängd noga utvalda vackra växter för att så naturligt som möjligt smälta in i landskapet. Norman utmanar golfaren med en stor variation på hålen i både längd och bredd, strategiskt placerade bunkrar och kluriga inspel.

FAKTA
PAR 72
Grundad 1998
Design Ernie Els

6 828 m

5 855 m

5 343 m

The Els Club

Fairwaysen på denna bana drar verkligen nytta av den dramatiska topografin i området, vilket gör den mycket spännande och underhållande att spela. Med sina kuperade sluttningar i den inhemska ökenlandskapet är denna en fin links bana i klassisk stil.

FAKTA
PAR 72
Grundad 1998
Design Ernie Els

6 136 m

5 855 m

5 954 m

Montgomerie Golf Club

The Address Montgomerie Golf Club är en av de mest populära banorna i Dubai. Det är mästerskapsbana med linkskaraktär. Trots att den ligger i ett ökenlandskap finns här en hel del vattenhinder. Greenerna är stora och ondulerade. Efter rundan kan du njuta av något gott i det fina klubbhuset.

FAKTA
PAR 72
Grundad 2018
European Golf Design

6 705 m

5 855 m

5 212 m

Dubai Hills

Dubai Hills är läckert placerat med Dubais Skyline i bakgrunden. Banan är designad av European Golf Design som har skapat en variationsrik 18 hålsbana i det typiska ökenlandskapet. Banan har breda fairways mellan sanddynor och noga utplacerade bunkrar. Greenerna är stora och ondulerade. En riktigt trevlig spelupplevelse!

FAKTA
PAR 72
Grundad 1996/2006
Design Nick Faldo

6 305 m

5 972 m

5 091 m

Emirates Golf Club Faldo

Faldo Course är Emirates andra mästerskapsbana som ursprungligen öppnade 1996, men byggdes om år 2006 av Nick Faldo. Det är en vacker och utmanande bana belägen runt Majlis Course. Här har Faldo utmanat dig som golfare med många väl placerade bunkrar, vattenhindren i prinicp alla hål och stora snabba greener

FAKTA
PAR 72
Grundad 1988
Design Karl Litten

6 305 m

5 670 m

4 977 m

Emirates Golf Club Majlis

The Majlis är en utmanande mästerskapsbana som rankas som en av de allra bästa golfbanorna i hela Mellanöstern. Här hålls står årligen stora golftävlingar som lockar många av världens bästa spelare till Dubai. Det är en spektakulär banan där de gröna frodiga fairwaysen omsluts av höga sanddynor och det omgivande ökenlandskapet. En del av banans utmaning är flertalet salt- och sötvattensjöar kommer i spel på många av hålen.

FAKTA
PAR 72
Grundad 2004
Design Ian Baker-Finch / Nicklau

6 305 m

5 670 m

4 977 m

Arabian Ranches Golf Club

Golfbanan är en utmaning för golfare på alla nivåer. Den har par 72, och är en ökenbana som karaktäriseras av de stora naturlia waste land områdena som kantar de frodiga fairways och greener.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor