Golf Joy Travel svart liten
 

Hôtel Mercure Chantilly Resort

Hôtel Mercure Chantilly Resort

3950SEK

per person

Njut av en lyxig golfweekend i närhet av Paris! I hjärtat av historiska Chantilly ligger detta eleganta hotell med en golfbana runt knuten. Här har du Paris inom räckhåll och det är enkelt att ta sig från flygplatsen. Mercure Chantilly är ett elegant 4-stjärnig hotell med egen golfbana runt knuten. Här finns gott om faciliteter så man kan njuta av en lyxig golfsemester med Paris inom räckhåll. Resorten ligger mycket vackert mitt i ett grönskande landskap angränsande till Chantillyskogen. Från staden Chantilly är det enkelt att ta pendeltåg till centrala…

Njut av en lyxig golfweekend i närhet av Paris! I hjärtat av historiska Chantilly ligger detta eleganta hotell med en golfbana runt knuten. Här har du Paris inom räckhåll och det är enkelt att ta sig från flygplatsen.

Mercure Chantilly är ett elegant 4-stjärnig hotell med egen golfbana runt knuten. Här finns gott om faciliteter så man kan njuta av en lyxig golfsemester med Paris inom räckhåll. Resorten ligger mycket vackert mitt i ett grönskande landskap angränsande till Chantillyskogen. Från staden Chantilly är det enkelt att ta pendeltåg till centrala Paris.

Rum

Mercure Chantilly har 200 ljusa och modernt inredda rum/sviter. Många av rummen har en vacker vy över den intilliggande skogen eller Chantilly-banan. Hotellet består av byggnader i traditionell ”île de france”-stil med vita fasader som fint smälter in i den naturliga omgivningen. Rummen är bra utrustade med minibar, kassaskåp, välkomstbricka (te eller kaffe), luftkonditionering, LCD-TV, strykjärn och strykbräda och wifi.

Restaurang

Här finns tre restauranger som passar alla smaker. På morgonen njuter du av en rejäl frukost på La Veranda i den ljusa vinterträdgården med utsikt över golfbanan. Donatello är en ”Bistronomic” med en speciell bistro meny och härliga à la carte-rätter anpassade till säsongen. I klubbhuset serveras en enklare meny i en avslappnad atmosfär.

Fitness och välbefinnande

Här finns ett komplett fitnesscenter, fullt utrustat med moderna konditionsmaskiner och fria vikter. På SPA-avdelningen finns pool, jacuzzi, sauna och man kan även lyxa till det med en skönhetsbehandling.

Plats

Mercure Chantilly

Avstånd
Flygplats Charles de Gaulle39 km
Paris50 km
Centrala Chantilly3,5 km
Garden Golf Chantilly0 km
Golf d´Apremont4 km
Domaine du Lys-Chantilly11 km

Golfpaket Mercure Chantilly 19/4-10/5
15/7-6/9
11/5-16/7
7/9-24/10
25/10-31/12
4 nätter i dubbelrum
frukost
3 vardagsgreenfee* på Foret de Chantilly
4 495
5 5953 950
samma som ovan i enkelrum5 7508 1955 350
7 nätter i dubbelrum
frukost
5 vardagsgreenfee* på Garden Golf Chantilly
7 5509 4506 595
samma som ovan i enkelrum9 75013 950 9 050
*Dagsgreenfee, andra varvet bokas på plats i mån av tillgänglighet. Tillägg för spel på helg 225 kr per runda.

Förslag på golfbanor

Här är förslag på golfbanor. Är du nyfiken på andra banor så ta en titt i golfguiden.

FAKTA

PAR 72

PAR 72

5 793 m

4 761 m

Dolce Chantilly

Golfbanan är belägen på Golfresorten Dolce Chantilly. Det är en omväxlande park och hedlinks bana som gränsar till Forêt de Chantilly. Banan har breda inbjudande fairways som vid parkpartierna ramas in av frodig grönska. Det finns en hel vattenhinder som kommer i spel.

FAKTA

PAR 72

PAR 72

5 804 m

4 899m

Golf Apremont

Apremont Golf Club är belägen 4 km från Hotel Dolce Chantilly, mellan Senlis och Chantilly. Det är en uppvuxen vacker parkbana med fullvuxna träd som ramar in banan. De första 9 hålen i har en del doglegs, de sista 9 är något rakare Det finns en hel del vattenhinder som är i spel på många av hålen. Passa på att pausa i det eleganta klubbhuset som är bra placerat så man kan följa avslutningshålet från terrassen

FAKTA

PAR 72

PAR 72

5 517 m

4 552 m

Domaine du Lys-Chantilly

Klubben har en lång prestigefyllda historia, här finns två mästerskapbanor, Les Bouleaux och Les Chênes. Anläggningen ligger i hjärtat av skogen Chantilly i Oise, 11 km från hotel Chantilly. Klubben var en viktig del i den franska utvecklingen av golf, här hölls Franska mästerskapet redan 1934. Anläggningen har två mästerskapbanor där ”Les Chênes`` är den med kända av de två banorna, designad av Tom Simpson. Det är en relativt platt banan ``Les Bouleaux`` är trevlig uppvuxen skogsbana. Den är lätt att gå, nästan helt platt och något kortare är anläggningen andra bana. Banan har smala fairways som kantas av uppvuxna träd.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor