Golf Joy Travel svart liten
 

Meliá Atlántico Isla Canela

Meliá Atlántico Isla Canela

7495SEK

per person

Njut av sol och golf i Huelva! Det här härliga hotellet har ett unikt läge direkt vid stranden och med närhet till golfbanan Isla Canela. Det här härliga hotellet är beläget i Ayamonte (Huelva), som gränsar till den portugisiska regionen Algarve med floden Guadiana emellan. Det har ett unikt läge direkt på den vackra stranden med en underbar utsikt över Atlanten och floden Carreras. Rum Meliá Atlántico Isla Canela erbjuder 358 eleganta, moderna rum och sviter, de flesta med fantastisk havsutsikt eller utsikt mot floden Carreras. Rummen är inredda i…

Njut av sol och golf i Huelva!
Det här härliga hotellet har ett unikt läge direkt vid stranden och med närhet till golfbanan Isla Canela.

Det här härliga hotellet är beläget i Ayamonte (Huelva), som gränsar till den portugisiska regionen Algarve med floden Guadiana emellan. Det har ett unikt läge direkt på den vackra stranden med en underbar utsikt över Atlanten och floden Carreras.


Rum

Meliá Atlántico Isla Canela erbjuder 358 eleganta, moderna rum och sviter, de flesta med fantastisk havsutsikt eller utsikt mot floden Carreras. Rummen är inredda i ljusa varma färger och kombinerar komfort med elegans. Samtliga har luftkonditionering, WiFi och terrass eller balkong.

Restaurang

Hotellet har tre restauranger och två barer. Huvudrestaurangen Buffet Atlántico är där frukost, halvpension och även All Inclusive måltiderna serveras Här erbjuder dom medelhavs inspirerad men även internationell mat, det finns något för alla smaker och en gång i veckan anordnas en tema-kväll. I Bar Restaurante Piscina kan man ta något att äta/dricka under dagen man spenderar vid poolen och så finns även Restaurante Pasta Nostra som är öppen under högsäsong och som specialiserat sig på det traditionella italienska köket. Önskar man se en show samtidigt som man beställt in något gott att dricka så är det till Bar Salón La Punta man ska gå eller så sätter man sig en stund i Lounge Bar Las Marismas där dom har en speciell meny för sina goda gin eller vodka tonic drinkar.


Aktiviteter

Här finns gott om faciliteter både för en aktiv semester och för att ladda batterierna, bara njuta och koppla av. Hotellet har en stor utomhuspool samt ett Wellness Center på 235 kvm som erbjuder inomhuspool, bastu, olika massage- och skönhetsbehandlingar samt ett gym. Man kan även delta i olika fitness klasser så som pilates, aerobics m.fl. eller varför inte spela lite volley boll, tennis, padel eller lära sig dansa flamenco under vistelsen.

Plats

Avstånd
Faros flygplats77 km
Sevilla stad148 km
Isla Canela GC6 km
El Rompido GC50 km
Islantilla GC32 km
Quinta do Vale GC (Portugal)20 km
Castro Marim Golf & Country Club (Portugal)20 km

Golfpaket Melia Atlántico Isla Canela 1/10 - 22/10 10/9-30/9
7 nätter i dubbelrum
Halvpension
5 x Isla Canela Golf
7 5958 495
7 nätter i dubbelrum
Halvpension
2 x Isla Canela
1 Valle Guadiana
1 Quinta Do vale
1 Castromarim
7 7508 596
Tillval All Inclusive 2 000 kr per person och vecka
Transfer till Isla Canela är inkluderat

Golf vid Melia Atlantico

Det här är ett förslag på golfbanor. Här finns ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

FAKTA
PAR 72
Design Juan Catarineur

6 248 m

5 937 m

5 169 m

Isla Canela

Banan som är belägen i vid Huelvas kust angränsade till naturreservatet och floden Guadiana. Isla Canela smälter naturligt in i det flacka landskapet vid Ayamontes stränder. Banans breda fairways kantas av den karaktäristiska vegetationen med ljung och apelsin, oliv, eukalyptusträd. Greenerna är snabba och en de naturliga vattenhindren utgör roliga spelutmaningar. Här kan man spendera en heldag i golfenstecken med träning, golf och koppla av efter rundan i klubbhuset och summera golfprestationerna.

FAKTA
PAR 72
Design José Gancedo
Grundad 1998
HCP 36/54

Blå 5 993 m
Gul 6 096 m
Grön 6 165 m

5 434 m
5 517 m
5 681 m

4 758 m
4 821 m
5 011 m

Islantilla

Islantilla är en av de bästa golfbanorna i Huelva området och varit värd för olika prestigefyllda tävlingar. Här finns 27 hål inbäddade i det i typiska landskapet i Costa de la Luz. Banan har en genomtänkt design, böljande fairways, en del vattenhinder och bunkrar. Den blå banan är avsedd för låg handikapp spelare. Den gröna banan kombinerar längd och precision och är idealisk för mellannivå spelare. Den gula banan är det enklaste och är idealisk för höga handikapp spelare.

FAKTA
PAR 72
Design Severiano Ballesteros

5 947 m

5 591 m

5 127 m

Quinta do Vale

Det här är en riktigt utmanande mästerskapsbanan som ligger väldigt vackert nära gränsen mot Spanien. Banan är designad av Severiano Ballesteros. Vårt tips är att spela den flera gånger & fyll bagen med bollar!

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor