Golf joy travel

Dundonald Links är en golfupplevelse utöver det vanliga

Dundonald Links är en golfupplevelse utöver det vanliga. Beläget vid Skottlands vackra kustlinje, erbjuder denna fantastiska golfbana en oslagbar kombination av naturskönhet och utmanande spel.


Dundonald Links är inte bara vackert beläget, utan också designat av golfens legendariska namn, Kyle Phillips. Banan har stolt värd för flera stora tävlingar, inklusive Scottish Open, och anses vara en av de bästa linksbanorna i Europa.

Mer att göra

Kombinera din golfresa till Prestwick med att lära dig mer om skotsk whisky. Här i Prestwick har man bra läge att besöka de lokala destillerierna som Auchentoshan Distillery, Glengoyne Distillery samt på ön Arran – Arran Distillery.


Dundonald Links erbjuder ett underbart boende intill den fantastiska golfbanan. Rummen har en snygg och modern twist på den klassiska skotska stilen, och är designat för att vara den perfekta platsen för avkoppling och vila.
Klubbhuset är byggt av lokalt Whinstone-sandsten, och dess dramatiska form med ett sluttande dyngräs tak smälter in i sin omgivning och säkerställer att golfbanan själv tar centrumplatsen.

Här finns läckra matupplevelser, toppmoderna gymfaciliteter, golfshop, provningslounge för whisky.

Mer att göra

Kombinera din golfresa till Prestwick med att lära dig mer om skotsk whisky. Här i Prestwick har man bra läge att besöka de lokala destillerierna som Auchentoshan Distillery, Glengoyne Distillery samt på ön Arran – Arran Distillery.

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter? Skapa din drömesa, vad skulle höja den? Kanske att så pegga upp på Royal Troon, Turnberry eller en whiskey provning på Aushentochen?  

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Dundonald Links
kr 9 950 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 greenfee (2 x Dundonald, 1 Prestwick st Nicholas)

Hållbarhet är kärnan i Dundonald Links arbete med att förbereda och underhålla en golfbana av världsklass. Här är en sammanfattning av de viktigaste hållbarhetsinitiativen och utmärkelserna som golfbanan har uppnått:

Utmärkelser och Certifieringar:

GEO-certifiering 2013, STRI’s Environmental Golf Course of the Year 2014 och IAGTO’s Sustainable Golf Course of the Year 2015 som bevis på deras engagemang för hållbarhet.

Dessa utmärkelser speglar framgången med deras noll avfall till deponi-policy och exceptionella vattenhanteringsinitiativ.

Utbildning och medvetenhet:

Investeringar i utbildning har varit en nyckelfaktor i Dundonald’s banbrytande miljöarbete, inklusive seminarier som hålls av experter för att öka medvetenheten och engagemanget på alla nivåer inom klubben.

God agronomisk praxis och miljövänlig Skötsel:

För att minimera påverkan på den lokala miljön och ekologin har steg tagits för att skapa bättre spelytor och hantera sjukdoms- och torktåliga grässorter som passar in i det bredare landskapet.

Ekologiska Utmaningar och biotopförbättring:

Teamet har tagit sig an viktiga ekologiska utmaningar, som att framgångsrikt återinföra den sällsynta Small Blue Butterfly till området, en insats som nu ser arterna trivas och frodas.

Fortsatt pionjärarbete inom miljöpraxis:

Dundonald Links fortsätter att vara en förespråkare för banbrytande miljöpraxis och håller en framstående position inom hållbar golfbanskötsel i Skottland.

Genom dessa hållbarhetsåtgärder strävar Dundonald Links efter att vara den bästa golfbanan i Skottland både ur hållbarhets- och underhållningssynpunkt, och fortsätter att vara en förebild inom hållbar golfbanskötsel.

Låt oss komma med ett reseförslag

1