Golf Joy Travel svart liten
 

Le Fregate Provence

Le Fregate Provence

per person

Le Frégate Provence är mycket vackert beläget i Saint Cyr Sur Mer, i hjärtat av Bandol. Hotellet ligger på ett högt läge med strålande utsikt över vingårdar, cypresser, olivträd, bergen och Medelhavet. Le Frégate är en bekväm fyrstjärnig golfresort med ett underbart läge sydost om Marseille och bara några km till kusten Bandol med dess fina vita sandstränder. Här får du verkligen en smak av den provensalska livsstilen med regionens världsberömda kök, det vackra medelhavet & de fina golfbanorna. Rum Hotellet har 100 rum och sviter som är utspridda i…

Le Frégate Provence är mycket vackert beläget i Saint Cyr Sur Mer, i hjärtat av Bandol. Hotellet ligger på ett högt läge med strålande utsikt över vingårdar, cypresser, olivträd, bergen och Medelhavet.

Le Frégate är en bekväm fyrstjärnig golfresort med ett underbart läge sydost om Marseille och bara några km till kusten Bandol med dess fina vita sandstränder. Här får du verkligen en smak av den provensalska livsstilen med regionens världsberömda kök, det vackra medelhavet & de fina golfbanorna.

Rum

Hotellet har 100 rum och sviter som är utspridda i två provensalska byggnader. Rummen har utsikt mot antingen golfbanan eller det glittrande medelhavet. Rummen är luftiga och elegant inredda rummen med AC, fritt wifi, safety box och liten kyl. Hotellet erbjuder även room service för den som önskar detta.

Restaurang

På Le Frégate Provence är mat en konst. Anläggningen har två restauranger. Huvudrestaurangen ”Le Lou Carpan” är en restaurang som fokuserar på provensalska smaker & lokalproducerade råvaror. Från restaurangen har du en fin utsikt över golfbanan och havet. Klubbhusrestaurangen ”La Restanque” är en riktig pärla för golfare och familjen och ett perfekt ställe att avnjuta en avslappnad lunch eller fika.

Aktiviteter

Vid Le Fregate finns tre stora utomhuspooler, en uppvärmd inomhuspool, bastu, och ett välutrustat fitnesscenter. Här kan man få privata simlektioner om man inte får nog av aktivitet på golfbanan. På anläggningen kan du även spela tennis och få tennislektioner om man känner för att utveckla sin tennisspel. På anläggningen finns bikupor som tas hand av biexperten ”Cyril Antunes”. Hotellet erbjuder en guidad tur där experten lär dig med om bi och dess kupor. En trevlig aktivitet vid sidan av golfen!


Plats

Dolce Fregate Provence

Avstånd
Flygplats Marseilles70 km
Flygplats Nice163 km
Golfbana FregatePå anläggning

Golfpaket Dolce Fregate 1/5-3/6
29/8-30/9
31/7-28/8 1/10-30/12
4 nätter i dubbelrum inkl frukost
3 x 18 hål på Fregate
5 nätter i dubbelrum inkl frukost
4 x 18 hål på Fregate
Samma som ovan i enkelrum
7 nätter i dubbelrum inkl frukost
5 x 18 hål på Fregate
Samma som ovan i enkelrum

Förslag på golfbanor

Här är förslag på golfbanor. Är du nyfiken på andra banor så ta en titt i golfguiden.

FAKTA

PAR 72

PAR 72

Frégate

Med Medelhavet som bakgrund, inbäddad bland vinodlingar och pinjeträd, ligger den här variationsrika banan. Här njuter man till fullo på den legendariska Ronald Fream utformade 18-hålsbanan som rankas som en av de allra bästa golfbanorna i Frankrike. Anläggningen kan även stå till buds med bra träningsmöjligheter.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor