Golf Joy Travel svart liten
 

Dalmahoy Hotel & Country Club

Dalmahoy Hotel & Country Club

10995SEK

per person

300 år av historia, strax utanför Edinburghs centrum. Upplev historiens vingslag på den anrika Dalmahoy Hotel & Country Club. Här bor du med en spektakulär utsikt över slottet i Edinburgh Castle och Forth Bridges och spel på Solheim Cup banan. East Lothian är ett fantastiskt golfområde med 22 banor inom 20 km som erbjuder något för golfare på alla nivåer och för alla smaker. Det fyrstjärniga Dalmahoy Hotel & Country Club är beläget strax utanför Edinburgh, 10 minuter från flygplatsen, i en vacker avkopplande miljö där man känner historiens vingslag.

300 år av historia, strax utanför Edinburghs centrum. Upplev historiens vingslag på den anrika Dalmahoy Hotel & Country Club. Här bor du med en spektakulär utsikt över slottet i Edinburgh Castle och Forth Bridges och spel på Solheim Cup banan.

East Lothian är ett fantastiskt golfområde med 22 banor inom 20 km som erbjuder något för golfare på alla nivåer och för alla smaker. Det fyrstjärniga Dalmahoy Hotel & Country Club är beläget strax utanför Edinburgh, 10 minuter från flygplatsen, i en vacker avkopplande miljö där man känner historiens vingslag.

Dalmahoy Hotel & Country Club är en blandningen av modern komfort och traditionell elegans. Här finns 215 rum och sviter inredda i en traditionell skotsk varm stil av högsta standard. Rummen har en fantastisk utsikt över golfbanan och den omgivande parken. Vissa rum är sammankopplade för grupper. Alla rum har gratis Wi-Fi, lyxiga badprodukter och bekvämligheten med rumsservice 24 timmar om dygnet.

Afternoon Tea i den avslappnade atmosfären i ”Douglas Lounge”, varva ner framför brasan i cocktailbaren med ost och whisky, ta en drink i ”James Braid Bar” eller en enklare måltid på ”Brasseriet” – här finns något för alla smaker och tillfällen! Under sommarkvällarna tänds utegrillarna. Menyerna är säsongsanpassade, inspirerade av Skottland och råvarorna är lokalt producerade.

Plats

Dalmahoy Golf & Country Club

Golfpaket Dalmahoy Golf & Country Club 1/5-31/7
1/9 - 30/9
1/8-31/8
1/10 -31/10
4 nätter i dubbelrum
Frukost
4 middagar
1 x 18 hål + 2 x 36 hål Dalmahoy
11 55011 09510 995
Samma som ovan i enkelrum14 39513 95013 895

Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. East Lothian området har ett mycket stort utbud av härliga banor så är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket!

FAKTA

Grundad 1927
Design James Braid
Par 73/74

6 684 y

6 083 y

Dalmahoy East Course

The east Course på Dalmahoy har Smeknamnet ``The Beast``. Banan är en riktig utmaning, lång och tuff mästerskapsbana som varit värd för stora evenemang som Solheim Cup, Scottish PGA och Scottish Seniors Open för att nämna några. Det var här som Catrin Nilsmark sänkte den vinnande putten under Solheim Cup 1992. Det här är en härlig parkbana som ligger på i ett böljande landskap med en fin utsikt över närliggande Pentland Hills.

FAKTA

Grundad 1927
Design James Braid
Par 68/69

5 051 y

4 777 y

Dalmahoy West Course

West Course vid Dalmahoy är ett perfekt komplement till East Course. Den är kortare med mindre greener och smala fairways. Här är en bra blandning av utmanande hål som testar din noggrannhet från tee och ditt spel runt greenerna. Båda banorna har en fantastisk vy över landskapet, där man kan se så långt som Forth Broar och över till Edinburgh Castle.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor