035 356 81

Mån - tor 9.00 - 16.00 fre 9.00-12.00

Upp
Barceló Montecastillo – Golfjoy
fade
4741
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4741,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Barceló Montecastillo

Golfjoy / Barceló Montecastillo

Barceló Montecastillo

4795SEK

per person

Härlig golfresort i södra Spanien! Här i Costa de la Luz  finns mycket historia, Flamenco, sherry och god mat. Men framförallt bra golf! Barceló Montecastillo är ett riktigt fynd som ligger lugnt beläget nära staden Jerez de la Frontera i provinsen Cadiz. Montecastillo med det slottsliknande klubbhuset Castillo de los Condes de Garvey är en känd Europa Tour anläggning med karaktär som håller en hög kvalitet. Rum Resorten består av två hotell samt fristående villor eller bungalows. Golfhotellet är hjärtat i resorten och det är dessa rum som avses i…

Härlig golfresort i södra Spanien! Här i Costa de la Luz  finns mycket historia, Flamenco, sherry och god mat. Men framförallt bra golf! Barceló Montecastillo är ett riktigt fynd som ligger lugnt beläget nära staden Jerez de la Frontera i provinsen Cadiz. Montecastillo med det slottsliknande klubbhuset Castillo de los Condes de Garvey är en känd Europa Tour anläggning med karaktär som håller en hög kvalitet.

Rum

Resorten består av två hotell samt fristående villor eller bungalows. Golfhotellet är hjärtat i resorten och det är dessa rum som avses i golfpaketen om inget annat efterfrågas. De 124 rummen på hotellet är rymliga, välutrustade och vackert inredda i en klassisk och elegant stil.

Restaurang

Vid Montecastillo äter man gott i en trevlig miljö. Du kan välja olika pensioner, endast frukost, halvpension eller ett bekvämt All Inclusive där allt ingår! Restaurangen “El Lagar” är den restaurangen som gäller för halvpension eller All Inclusive.

Avkoppling

Vid resorten finns en stor utomhuspool med solstolar att koppla av i efter golfrundan. SPA-avdelningen “U SPA” har en uppvärmd inomhuspool, jacuzzi och bastu. Det erbjuds även lyxiga SPA-behandlingar för den som vill ha den där lilla extra avkopplingen.

Golf

De förstklassiga träningsfaciliteterna med 3 professionella fotbollsplaner, joggingspår och välutrustat gym lockar topplag såsom Real Madrid, Manchester United och Spanska landslaget att ladda upp här inför säsongen.På anläggningen finns även tennis- och padelbanor för den som inte kan få nog av fysiskt aktivitet.


Plats

Barcelo Montecastillo Golf

Skriv en recension

Boende
Golf
Mat
Omgivning
Prisvärt
Totalt

Datum1/11-31/12 1/1-18/2 202119/2-25/3 2021
26/3-30/4
7 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri golf på Montecastillo (efter 12.00)
5 7955 7956 9507 450
7 nätter i enkelrum
Frukost
Fri golf på Montecastillo (efter 12.00)
8 7958 79510 85011 650

Det här är ett förslag på golfbanor. I området finns ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket!

Montecastillo

Montecastillo

En vackert belägen mästerskapsbana som är känd som en av de bästa i Europa. Montecastillo var värd för Volvo Masters fem år i rad (1997-2001) innan det gick till Valderrama. Det är en utmanande bana med en del långa och spektakulära hål, som går genom ett kuperat landskap med mycket vattenhinder som är i spel, spännande tee utslag där man slår över raviner och djupa bunkrar som vaktar greenerna.

FAKTA

Design av Jack Nicklaus

Grundad 1992

PAR

Gul Tee

Röd Tee

72

6 043m

5 324 m