Golf Joy Travel svart liten
 

Aldiana

Aldiana

9650SEK

per person

All Inclusive på den Spanska solkusten! Underbart och lugnt läge vid den lilla byn Chiclana de la Frontera med strålande utsikt mot Gibraltarklippan ett par minuter från Alcadeisa banorna. Den här är ett fyrstjärnigt Soft All Inclusive hotell som har ett härligt läge vid stranden fina, moderna golf resorten är belägen ca  tio minuter från den charmiga kuststaden Estepona. Rum De 345 rummen är fördelade mellan 22 charmiga trevåningsbyggnader i en stil som påminner om den i en liten Andalusisk by. Rummen är trevligt inredda och är utrustade med hårfön,…

All Inclusive på den Spanska solkusten!
Underbart och lugnt läge vid den lilla byn Chiclana de la Frontera med strålande utsikt mot Gibraltarklippan ett par minuter från Alcadeisa banorna.

Den här är ett fyrstjärnigt Soft All Inclusive hotell som har ett härligt läge vid stranden fina, moderna golf resorten är belägen ca  tio minuter från den charmiga kuststaden Estepona.


Rum

De 345 rummen är fördelade mellan 22 charmiga trevåningsbyggnader i en stil som påminner om den i en liten Andalusisk by. Rummen är trevligt inredda och är utrustade med hårfön, TV, telefon, värdeskåp, minibar, balkong/terrass och a/c. Man har gratis Wifi, såväl i rummen som i lobbyn, samt gratis parkering.

Restaurang

Hotellets gäster har gratis tillgång till hälsocenter med inomhuspool, jacuzzi och bastu.
Behandlingar i SPA erbjuds mot tillägg. Här finns även flera tennisbanor och utomhuspool (ej uppvärmd).

Till Alcaidesa Golf Club tar man sig bekvämt på några minuter med anläggningens gratis shuttle-buss.

Hotellet har även en egen strand.


Aktiviteter

Vid lägenheterna finns två utomhuspooler med utsikt mot golfbanan, gym och padelbanor.

Pool och Spa

Här finns Pool, Omklädningsrum, Personlig tränare, Fitnessklasser, Yogakurser, Fitness, Spa / hälsopaket, Spa-lounge / avkopplingsområde, Spa-faciliteter, Skönhetsservice, Strandparasoller, Strandstolar / solstolar, Poolbar, Pool / strandhanddukar, Pool med utsikt, Inomhuspool (året om), Utomhuspool (säsongsöppen), Utomhuspool, Inomhuspool, Massage Kostar extra, Spa, Fitnesscenter, Bastu

 

 

Plats

Avstånd
Malagas flygplats130 km
Estepona stad37 km
Alcadeisa GC4 km
San Roque GC6 km

Golfpaket Aldiana Alcadesia1/9-17/9
26/9-31/10
4 nätter i dubbelrum, All inclusive, 2 greenfee Alcadeisa Heatland
1 x New Links Golf Course
Fria bollar på driving range
Golfvagn
Inträde till spa
13 595
7 nätter i dubbelrum, All Inclusive 2 greenfee Alcadeisa Heatland
2 x New Links Golf Course
Fria bollar på driving range
Golfvagn
Inträde till spa
17 550
All Inclusive vid Aldiana inkluderar: Hel pension, (frukost, lunch och middag) inkl dryck
I restaurang, poobar, vinkällaren och diskotek inkluderas dycker alkoholfria drinkar, vin, öl, cocktails, sherrys/cognac, etc.
 

Golf vid Aldiana

Om golf är din passion har du kommit till den bästa regionen i Spanien! Här i Analdusien kan du njuta av sol 321 soldagar om året, vackra stränder varierande landskap med och golf året runt. Andalusien erbjuder en stor mängd banor av högsta kvalitet, många klubbar är värdar för återkommande mästerskap och Tourer. Här finns alla möjligheter att hitta en bana som blir din favorit

FAKTA

PAR 72
Design Cabell B. Robinsons

6 351 m

5 884 m

4 852 m

Finca Cortesin

Det är en bana som ligger väldigt vackert med ett högt läge med Medelhavet som bakgrund. Det är en relativt ung bana omsorgsfullt designats så den naturligt smälter in i landskapet med stora uppvuxna träd som kantar fairways och med naturliga vattenhinder. Det är en påkostad banan som är minutiöst skött in i minsta detalj. Finca Cortesin har varit värd för många högprofilerade evenemang, bland annat Volvos världsmatchmatch i tre tillfällen, en av världens mest prestigefyllda professionella golfturneringar. De är en utmanande banan som kan välja att spelas från upp till åtta tees(!) Som längst mäter banan runt 6 800 m och från röd tee är den 2 km kortare. Här finns generösa fairways där utmaningen är den täta vegetationen som ramar in banan. All vegetation, träd och buskar, är naturliga i området, här finns inga palmer. Det är en bedrift att inte hamna i någon av banans 112 bunkrar

FAKTA
PAR 72
Grundad 1990
Design Seve Ballestero

6 508 m

5 306 m

4 819 m

San Roque Old

Det här är en riktig pärla på den spanska solkusten vid Sotogrande området som är hem för några av Spaniens allra bästa banor. San Roque är en anrik klubb med en härlig atmosfär. Här kan du lätt spendera en heldag med träning vid den fina rangen golfspel och en god matbit.

FAKTA
PAR 72
Grundad 2003
Design Perry Dye

6 497 m

6 079 m

5 010 m

San Roque New

New course är en suverän spelupplevelse även om den lever lite i skuggan av den mer kända San Roque Old Course. Från första tee till att du hålar ut på 18 njuter du av en banan som är i oklanderligt skick in i minsta detalj. Den har variationsrik layout testar din spelskicklighet varje hål. Här gäller det även att hitta rytmen för de snabba greenerna. Under rundan njuter du även av att spela i en vacker miljö utan störande byggnader och underbara vyer över medelhavet och omgivande landskapet. Ett stort plus är även att den inte kräver golfbil, relativt lättgången.

FAKTA
PAR 71
Grundad 2010
Design Cabel B Robinsons

6 231 m

5 868 m

4 935 m

Valle Romano

Det här är en mycket trevlig och variationsrik golfbanan som håller en mycket högklass. Den är högt belägen i en vacker miljö och man har fina vyer över medlehavet. Det finns ett bra träningsområde med upplyst range.

FAKTA
PAR 72
Grundad 1989
Design Jose Luis Lopez

5 993 m

5 556 m

5 073 m

Estepona Golf

Det här är en storslagen och utmanande bana med breda fairways och stora greener. Man spelar i en härlig miljö med Bermeja bergen i bakgrunden och utsikt över medelhavet.

FAKTA
Grundad 1998
Design Dave Thomas

Alcornoques
Pinos
Lagos

2 839 m
2 887 m
2 845 m

2 389 m
2 394 m
2 395 m

Almenara

Almenara Golf har 27 hål fördelade på tre 9-hålsslingor – Alcornoques, Pinos och Lagos. De tre slingorna har genomgående en variationsrik och genomtänkt design som blir en härlig spelupplevelse både för nya och erfarna golfare. Banan har en del dolda hål så det lönar sig att spela om banan ett par gånger. Under rundan njuter man av den vackra omgivningen och strålande vyer mot Medelhavet. Banan är således förhållandevis kuperad en golfbil kan behövas om man tycker den blir för tuff.

FAKTA
PAR 72
Grundad 2007
Design Dave Thomas

6 373 m

6 047 m

5 273 m

Alcaidesa Heathland Golf Course

Banan är ritad av Dave Thomas som även har designat den kända ``The Belfrey``. Banan bjuder på magnifik utsikt över landskapet med Gibraltar klippan i bakgrunden. Det är en banan som bjuder på en del spektakuära hål med naturliga bäckar och sjöar med vattenfall.

FAKTA
PAR 72
Grundad 1992
Design P Allis, C Clarc

5 866 m

5 582 m

5 006 m

Alcaidesa Links

Det här är en naturskön linksbana nära Valderrama GC. Banan har en härlig layout. Flera hål löper utmed utmed havet, med böljande dyner som kantar de breda fairways. Från banan har man spektakulära vyer över Medelhavet och Gibraltar.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor