Golf Joy Travel svart liten
 

Mauritius

Paradisgolf på Mauritius!

Mark Twain skrev en gång ”Mauritius gjordes först och sedan himmeln, himmeln gjordes som en kopia av Mauritius”. Han hade rätt. Visst kostar det en del att ta sig till Mauritius men det är verkligen ett paradis på jorden och det är svårt att hitta något annat resmål som kan jämföras med detta. Palmerna vajar längs med de vita stränderna och det turkosa havet. Här finns dessutom en fantastisk värld under vattnet. Det finns givetvis en hel del riktiga lyxanläggningar men man kan bo lite billigare också och äta i food trucks på stranden för 25 kr för en lunch. Trots att ön inte är så stor, ungefär som Gotland, så varierar vädret en del beroende på var du är. I norr och väst finns den vitaste sanden och för de som gillar nöjesliv finns exempelvis Port Louis, Mauritius huvudstad, som erbjuder bra nattliv men också sin dagliga marknad där du kan köpa kryddor, väskor och orientaliska smycken. Och såklart, den inhemska romen. Mauritius har många sockerplantager och levererar socker till många länder. På den södra delen av ön är naturen lite vildare och stränderna inte lika välbesökta.

Resmål Mauritius

3

Golf Joy-resmål

Golf på Mauritius

Mauritius är en paradisö som erbjuder 9 fantastiska golfbanor. Vi erbjuder golfpaket till lyxiga Constance Belle Mar som har 2 riktigt bra banor – mästerskapsbanan ”The Legend” där seniortouren spelas och ”The Links”.

Anahita har också 2 banor som man spelar på; Anahita och Ile Aux Cerfs som ligger på en egen ö. Båda dessa anläggningar ligger på den östra delen av ön.

I söder erbjuder vi Heritage Awali och här spelar man golf på ”Heritage Golf” och på den lite nyare banan ”Avalon”.

Vi skräddarsyr gärna ditt golfpaket i paradiset då vi har många boendealternativ som passar de flesta.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor