Golf Joy Travel svart liten
 

Montado Hotel & Golf Resort

Montado Hotel & Golf Resort

2950SEK

per person

Njut av en golfresa till en modern och bekväm golfanläggning som ligger mitt bland vingårdarna utanför Lissabon. Det är en modern 4* golfanläggning där hotellet designats av den kände arkitekten Tomás Tavira. Här bor du med golfbanan och golfträningsmöjligheterna utanför dörren. Anläggningen ligger på Costa Azul (den blå kusten), känd för sina viner, den vackra naturen och dess spektakulära stränder. Rum Hotellet har 93 rymliga rum, varav 3 är sviter, alla med balkong med utsikt över golfbanan och det vackra landskapet. Rummen är mellan 18m2 – 45m2 beroende på vilken…

Njut av en golfresa till en modern och bekväm golfanläggning som ligger mitt bland vingårdarna utanför Lissabon.

Det är en modern 4* golfanläggning där hotellet designats av den kände arkitekten Tomás Tavira. Här bor du med golfbanan och golfträningsmöjligheterna utanför dörren. Anläggningen ligger på Costa Azul (den blå kusten), känd för sina viner, den vackra naturen och dess spektakulära stränder.

Rum

Hotellet har 93 rymliga rum, varav 3 är sviter, alla med balkong med utsikt över golfbanan och det vackra landskapet. Rummen är mellan 18m2 – 45m2 beroende på vilken rumstyp man väljer, men samtliga har alla bekvämligheter som man kan önska inklusive luftkonditionering och fritt WiFi.

Restaurang/Bar

Restaurangen All In One har en fantastisk utsikt över sjön och erbjuder smakfulla rätter från både det regionala och det internationella köket. I Pitch & Putt Bar kan man avnjuta något att dricka eller någon enklare måltid/snacks, terrassen har en fin utsikt över både sjön och golfbanan.

Faciliteter

Som gäst vid hotellet har du fri tillgång till deras SPA där det finns en inomhuspool och massagerum. Vill du träna lite extra finns ett välutrustat gym. Naturligtvis finns det även utomhuspool där man kan ta ett svalkande dopp.

Golf & Padel

Om man utöver Montado GC känner för att testa någon annan golfbana under vistelsen så är ett tips är att spela Tróia banan som ligger väldigt vackert på en halvö utanför Setúbal. Fem minuter från Montado finns ett mycket bra Padelcenter med 4 banor. Kombinera din golfresa med padel!

Andra aktiviteter

Området bjuder på en mångfald av aktiviteter och upplevelser. Montado ligger näheten av ett stort naturreservat som lockar till haj, vandling, fågelskådning. Närheten till den vackra kusten för aktvieter på haevet som dykning, fiske, delfinsafari. Givetvis finns i närheten möjlighet att lära sig mer om vinerna som kommer från området.

 


Plats

Montado Hotel & Golf Resort

Avstånd
Lissabon flygplats54 km
Lissabon stad54 km
Montado GC0 km
Quinta do Peru GC35 km
Aroeira GC44 km
Troia GC (via färja)19 km

Golfpaket Montado 1/3- 30/6
1/9-31/10
1/11-31/12
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 dagsgreenfee på Montado GC
(andra varvet bokas på plats i mån av tillgänglighet)
3 2502 950
Samma som ovan i enkelrum4 4503 950
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 dagsgreenfee på Montado GC
(andra varvet bokas på plats i mån av tillgänglighet)
5 6504 995
Samma som ovan i enkelrum7 8956 695
Vill du spela Troia, Quinta do Peru, Aroiera I II, Ribagolfe I och II tillkommer 275 kr per runda.
Lägg till en transfer från flygplatsen och golfbanor, vi kommer gärna med förslag!
Lägg till Semi All-inclusive = 550 kr per person och dag, innehåller halvpension + dryck från 17 to 23 husets vin, öl,, vodka’s och gin’s, läsk, kaffe, te och vatten.
PADEL
Hyra av plan 70 kr per person, 1h30m Dream Padel Center 5 minutes med bil från Montado Resort
Padel lektion = 26,00 € per person, 1 h med certified Padel coach (av Portuguese Padel Federation).
 

Golfbanor till Montado

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

FAKTA

PAR 72
GRUNDAD 1992
HCP 36 D/ 28 H
DESIGN Duarte Sottomayor

5 900 m

4 859 m

Montado

Montado Golf Club är en naturskön platt parkbana beläget bland vingårdar. Banan grundades redan 1992 men genomgick en grundlig renovering och återinvigdes år 2006. Det är populärbana som har varit värd för flera större tävlingar. Banans utmaningar ligger främst i det stora antalet vattenhinder och relativt smala fairways. Banans signaturhål är det 18 hålet med en läcker ö green.

FAKTA

PAR 72
GRUNDAD 1973
HCP 36 D/ 28 H
DESIGN Donald Steel

5 809 m

4 620 m

Aroiera I

Aroeira I ärär belägen i ett lummigt grönt område långt ifrån störande element. Det är en uppvuxen parkbanan grundad redan 1973. Banan är designad av Frank Pennink. Under åren har kbanan stått värd för flera större mästerskap såsom Portuguese Open och även damernas Open.

FAKTA

PAR 72
GRUNDAD 2000
HCP 36 D/ 28 H
DESIGN Donald Steel

5 809 m

4 620 m

Aroiera II

Aroeira II öppnade för spel år 2000. Den är utformad för att kunna hålla stora mästerskap speciellt portugisiska Open i åtanke. Under ett antal år har det varit värd för kvalificerade School of Ladies European Tour och flera portugisiska Ladies öppna.

Golf vid Lissabon Riba Golf

FAKTA

PAR 72
DESIGN WILLIAM MITCHELL R. ROQUEMORE

6 044 m

5 200 m

Riba Golf I

Banan ligger vackert i en uppvuxen ekskog. Riba I är designad av Peter Townsend, tidigare European Tour spelare med European Golf Design. Det är en relativt lång och lite böljande banan som är enkel att gå. Här kan man välja mellan 5 olika utslagsplatser, greenerna är stora och ondulerande. Fairways är utmanande med välplacerade bunkrar och några vattenhinder, som hålet 14. Här är nödvändigt att känna till avståndet och ha precision för inspelet.

FAKTA

PAR 72
GRUNDAD 1974
HCP 36 D/ 28 H
DESIGN Michael King

5 750 m

4 998 m

Riba Golf II

Banan är designad av Ryder Cup spelare, Michael King. Riba Golf II är även den inbäddad i ett vackert landskap av ekskog. Fairways är lite bredare, greenerna är ganska stora och måttligt vågiga. Vattenhinder spelar in på hål 6 och 13, här gäller det att spela taktiskt. Andra utmaningar är de lite knepiga korthålen.

FAKTA

PAR 72
GRUNDAD 1994
DESIGN Rocky Roquemore

5 646 m

4 703 m

Quinta do Peru

Banan är vackert beläget i Costa Azul i i Azeitão regionen mellan slotten i Sesimbra och Setúbal. Med Arrabida bergen i bakgrunden erbjuder banan härliga golfupplevelser. Här finns bunkrar, stora ondulerade greener.

FAKTA

PAR 73
GRUNDAD 2004
DESIGN Donald Steel

5 666 m

4 745 m

Santo Estevao

Banan ligger i en orörd natur i Ribatejo regionen i Portugal, 30 minuter österut från Lissabons internationella flygplats. Det är en relativt enkel bana i de bördiga böljande landskapet i norra Alentejo. Banan täcker ett 72 hektar stort område så här finns gott om plats för banan. Här slår du ut på breda och inbjudande fairways. Här finns omsorgsfullt utformade greener och bunkrar, den mjukt böljande banan är enkel att gå.

FAKTA

Par 72
Design Robert Trent Jones Sr.

5 831 m

4 872 m

Troia

Troia är en unik bana som är naturskönt beläget på en halvö, mellan Sado Estuary och Serra da Arrábida några mil söder om Lissabon. Det är en mästerskapsbana som formats av Atlanten och floden Sado och naturligt smäter in bland sanddynera längs stranden med magnifik utsikt över Atlantens vågor. Den är designad av den nordamerikanska golfarkitekten Robert Trent Jones Senior, och blev känd som en av världens bästa golfbanor av 2011 och finns i Rolex Worlds topp 1000 golfbanguide. Senior Robert Trent Jones valde hål 3 på golfbanan som en av de bästa han någonsin ritat och valde den som en del av hans idealiska 18-hålsbana.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor