Golf Joy Travel svart liten
 

Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort

Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort

5195SEK

per person

Hotel Guadalmina är ett populärt hotell med ett underbart läge på den spanska solkusten och Medelhavet som närmaste granne. Det finns två banor på anläggningen och den Södra banan hittar du precis utanför dörren och den Norra banan ca 3 km från hotellet. Här har man bara knappt tjugo minuter till både Marbella och Estepona samt bara tio minuter till Puerto Banús. Rum Hotellet har 177 eleganta dubbelrum och juniorsviter. Samtliga rum har luftkonditionering, gratis WiFi och rymliga terrasser med underbar utsikt över antingen Medelhavet eller poolen. Restauranger Huvudrestaurangen Taray…

Hotel Guadalmina är ett populärt hotell med ett underbart läge på den spanska solkusten och Medelhavet som närmaste granne. Det finns två banor på anläggningen och den Södra banan hittar du precis utanför dörren och den Norra banan ca 3 km från hotellet.

Här har man bara knappt tjugo minuter till både Marbella och Estepona samt bara tio minuter till Puerto Banús.

Rum

Hotellet har 177 eleganta dubbelrum och juniorsviter. Samtliga rum har luftkonditionering, gratis WiFi och rymliga terrasser med underbar utsikt över antingen Medelhavet eller poolen.

Restauranger

Huvudrestaurangen Taray som är öppet året runt erbjuder ett brett utbud av regionala och internationella rätter och det är även här ni avnjuter den underbara frukostbuffén. På sommarsäsongen så kan man välja att sitta på den stora terrassen med utsikt över Medelhavet och Guadalminas södra bana. Restaurante Cocoa som är öppen under högsäsong erbjuder det bästa från det italienska köket. Det finns även Guadalmina Lounge där man kan ta sig något svalkande och slappna av i de stora lounge möblerna medan man blickar ut över Medelhavet.

Spa & Wellness

En av fördelarna med hotellet är det suveräna poolområdet, för att ta ett dopp i den härliga poolen eller bara ligga och slappa i en solstol! Hotellets Spa har thermal circuit och erbjuder även flera massage- och skönhetsbehandlingar.  Vill man passa på och spela lite padel när man är här så ligger Real Club Padel Marbella bara drygt 5 km från hotellet.


Plats

Avstånd
Malaga flygplats63 km
Marbella stad16 km
Estepona stad18 km
Puerto Banús8 km
Guadalmina South GC0 km
Guadalmina North GC3 km
Los Naranjos GC9 km
Atalaya Old/New GC3 km
El Paraiso GC5 km
Santa Clara GC22 km
Rio Real GC21 km

Golfpaket Guadalmina 25/9-2/10
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 x 18 hål
5 150
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål välj mellan: Guadalmina Norra/Södra
Alcaidesa/Valle Romano/Atalaya Old/El Paradiso, Cabopino,
Los Arqueros, La Quinta
9 995
Tillägg annan bana
Grupp B
Alcaidesa Heath
Valle Romano
El Caparral
El Paradiso
Valle Romano
Cabopino
Dona Julia
Los Arqueros
La Quinta
250
Grupp C
Rio Real
Los Naranjos
Santa Clara
Marbella G&CC Almenara
500
 

Om golf är din passion har du kommit till den bästa regionen i Spanien! Här i Analdusien kan du njuta av sol 321 soldagar om året, vackra stränder varierande landskap med och golf året runt. Andalusien erbjuder en stor mängd banor av högsta kvalitet, många klubbar är värdar för återkommande mästerskap och Tourer. Här finns alla möjligheter att hitta en bana som blir din favorit

FAKTA
PAR 72
Grundad 1968
Design Bernhard Von Limburger

6 146 m

5 860 m

5 034 m

Melia Marbella Banus

Atalaya Old

Old Course är designad av tyska Bernard von Limburger. Han skapade en generös bana med breda fairways som kantas av Eucalyptus och pinjeträd och stora upphöjda greener. Det är en mogen, klassisk parkbana bana som bjuder på fina vyer över La Concha-berget. Banan är relativt flack och lättgången om man jämför med andra banor på den spanska solkusten.

FAKTA
PAR 72
Grundad 2006
Design Alfonso Viador

A 2 838 m
B 2 649 m
C 3 057 m

2 707 m
2 445 m
2 896 m

2 345 m
2 138 m
2 462 m

Westin La Quinta Melia Marbella Banus

La Quinta G & CC

Med ett härligt ostört läge i hjärtat av Golf Valley ligger denna imponerande 27 håls anläggning. De tre 9 håls slingorna är inbäddade i frodig grönska och smälter naturligt in i landskapet. De tre slingorna bjuder på variationsrika golfupplevelser. Här utmanas sina färdigheter som golfare med tekniskt spel, längd och precision. Väljer man att inte ta en golfbil får konditionen också sitt då banan är rätt kuperad.

FAKTA
PAR 71
Grundad 1973
HCP 36 D/ 28 H
Design Gary Player

6 131 m

5 912 m

4 498 m

Melia Marbella Banus

El Paradiso Golf

Gary Player satte sin prägel på denna banan som invigdes 1973. I designen utnyttjades branten av en kulle som stupar mot havet. El Paradiso har breda fairways men bör ändå spelas med försiktighet pga ruffen som kantar fairways.

FAKTA
PAR 72
Grundad 1972
Design Falco Nardi

5 643 m

5 511 m

4 859 m

Guadalmina North

Guadalmina North är en mogen parkbana grundad 1972. Den är belägen i ett mer kuperat landskap än den södra banan. Banan är en trevlig spelupplevelse med en hel del utmaningar där det gäller att planera sitt spel för att undvika de strategiskt placerade bunkrarna från utslagen. Den täta vegetationen fångar upp bollarna effektivt om man kommer lite snett. Floden Guadalmina som flyter igenom banan kommer i spel i slutet av rundan.

FAKTA
PAR 71
Grundad 1959
Design Javier Arana

6 113 m

5 799 m

5 002 m

Guadalmina South

Guadalmina South Course är den näst äldsta banan på den spanska solkusten, grundades 1959. Banan gjorde en omfattande renovering början av 2000 talet då alla greener byggdes om. Banan har en omväxlande layout med breda, inbjudande fairways som slingar sig fram genom ett böljande landskap som kantas av eukalyptusträd, stenar och Jacaranda träd.

FAKTA
PAR 72
GRUNDAD 1977
HCP h28/d36
Design Robert Trent Jones Sr

6 116 m

5 813 m

5 531 m

Melia Marbella Banus

Los Naranjos

Det här är en mästerskapsbana designad av Robert Trent Jones Sr. Banan har sedan öppningen 1977 stått värd för ett stort antal tävlingar bl.a. Spanish Open. Klubben röstades fram som Årets Golfklubb på Costa del Sol både 2005 och 2008. Det här är en variationsrik parkbana med breda fairways och strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder. Los Naranjos har stora och snabba greener, för att nå flera av banans greener får man korsa vattenhinder. Restaurangen är en naturlig samlingspunkt och det är här medlemmar och gäster strålar samman för att avnjuta god mat och trevligt sällskap här är svenska det dominerande språket.

FAKTA
PAR 72
HCP h28/d36
Design Javier Arana

6 116 m

5 813 m

5 531 m

Melia Marbella Banus

Rio Real

Det här är en välbevarad 50 åring med parkkaraktär. Banan är belägen ett par minuter från Marbella längs och sträcker sig ända ner till havet. Fairways kantas av uppvuxna korkekar, apelsinträd. Rio Floden löper genom hela banan och är i spel på ett flertal hål. Banan är något kuperad med ändå hör till det här områdets flackare banor och fungerar bra även utan golfbil. Klubbhusets terrass är ett skönt avslut på rundan med god mat och dryck ihop med strålande vyer.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor