Golf Joy Travel svart liten
 

Flair Hotel Neeth

Flair Hotel Neeth

3950SEK

per person

Upptäck golf i norra Tyskland! Med utgångspunkt från charmiga och gemytliga Preetz kan du upptäcka många av norra Tysklands fina golfbanor. Hotel Neeth är ett gemytligt familjedrivet hotell med en tydlig tysk charm. Hotellet ligger i en avkopplande miljö på den tyska landsbygden, 2 mil från Kiel. Här möts man av en varm och välkomnande atmosfär. Rum Detta är ett mindre hotell med 15 rustikt inredda rum. Hotellet har trevliga gemensamma utrymmen för att träffas och umgås i samt en mysig vinterträdgård och terrass. Det finns fritt WiFi på hotellet….

Upptäck golf i norra Tyskland! Med utgångspunkt från charmiga och gemytliga Preetz kan du upptäcka många av norra Tysklands fina golfbanor.

Hotel Neeth är ett gemytligt familjedrivet hotell med en tydlig tysk charm. Hotellet ligger i en avkopplande miljö på den tyska landsbygden, 2 mil från Kiel. Här möts man av en varm och välkomnande atmosfär.

Rum

Detta är ett mindre hotell med 15 rustikt inredda rum. Hotellet har trevliga gemensamma utrymmen för att träffas och umgås i samt en mysig vinterträdgård och terrass. Det finns fritt WiFi på hotellet.

Restaurang

Neeth har kvalitetssäkrat restaurangen med DEHOGA ”Schleswig-Holstein ” dvs har testats i matkvalitet och service. Här serveras typiska rätter från Schleswig-Holstein köket och det finns en välfylld vinlista. Man njuter av måltiden i en lugn och trevlig miljö. Neeth har en härlig trädgård med uteservering där man under sommar månaderna kan njuta av en måltid eller ta en fika. Hotellet har en liten wellness-avdelning med relaxstolar och bastu.


Plats

Hotel Neeth

Golfpaket Flair Hotel Neeth 15/4-30/9
3 nätter i dubbelrum med balkong/terrass
Frukost
2 middagar
1 x 18 hål på Kitzeberg
1 x 18 hål på Hohwachter
3 995
Samma som ovan i enkelrum4 850

Förslag på golfbanor

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

Golfguide_Tyskland

FAKTA

PAR 72

5 494 m

 

Golf Club Kitzeberg

Det här är Tysklands näst äldsta golfbana som anlades redan 1902. Det är en ståtlig kuperad parkbana med uppvuxna träd. De första nio hålen är de gamla från 1902, de är mer kuperade än de sista nio som även är mer öppna.

FAKTA

PAR 72

5 915 m

 

4 979 m

Kieler Golf Club Havighorst

Det här är en vackert belägen golfbana vid Klosterforst Preetz. Den är betraktad som en rätt utmanande bana. Den är kuperad med höjdskillnader upp till 20 meter. Här finns en hel del vattenhinder. Fairway kantad av uppvuxna träd.

FAKTA

DESIGN Donald Harradine
par 72

Röd + Vit 5 881 m
Blå + Vit 5 872 m
Röd + Blå 5 777 m

 

4 767 m
5 284 m
5 255 m

G & Landclub Uhlenhorst

En mycket charmig och trevlig golfanläggning med en engelsk atmosfär. De 27 hålen ligger på ett 145 ha stort område endast 10 minuter från Kiel. Det är en relativt flack bana med parkkaraktär med breda böljande fairways och stora greener. Det märks att man lägger mycket omsorg på att hålla banan i toppskick och spelbar året om.

FAKTA

PAR 72
HCP 36

5 849 m

 

5 183 m

4 767 m
5 284 m
5 255 m

Golf Club Altenhof

Det här är den mest populära och omtyckta banan i Kiel-området. Den är vackert belägen i en härlig slottsmiljö. Det är en utmanande banan som har rätt smala fairways kantade av ståtliga ekar.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor