Golf joy travel

Smaka på golf i Italien

Golf i Bologna

Smaka på golf i Emilia Romanga
Bologna i är utnämnd som gastronomins huvudstad. Med sin rika kulturhistoria, sin utsökta mat och sina sevärdheter är det ett Italien i koncentrat.

Bologna Golf Club

Golfbanorna Fonti Golf Club, Bologna Golf Club och Modena Golf Club ligger mellan 20 – 50 km  utanför  Bologna.  Den som rankas högst  är Bologna banan.  Det  är en av de klassiska italienska golfbanorna som grundades redan 1959. Den ligger vackert med härliga vyer över det typiska italienska landskapet med böljande dalgångar täckta av vinodlingar och vackra träd. Ett flertal stora mästerskap har spelats på banan under årens lopp.  I Italien  måste man ta sig tid och njuta lika mycket efter rundan i klubbhuset med en god bit mat.

Matlagning i Italien
Bli en Italiensk mäster kock

Golf Joy Travel har gjort det lätt för dig att krydda din golfresa, varför inte lära dig att laga äkta Italiensk pasta, kunskaper som garanterat kommer att uppskattas av familj och vänner!

Vin och golf i Italien
Vin och golf i Italien

Smaka av regionens underbara viner och följ hur vinet blir till från druvan till glaset.

Nyfiken på golfresa till Bologna kolla in:

Dela den hör bloggen

Fler artiklar

Topp5 Marocko

Topp 5 Marrakech

Fyll din golfresa med ännu mer upplevelser! 1 .Medina – Marrakechs gamla stad är en magisk plats full av smala gränder, ett nätverk av labyrinter som är fulla av överraskningar, färgstarka marknader och spännande kulturella upplevelser. Här kan du besöka lokala hantverksverkstäder, prova på kryddiga delikatesser, eller bara njuta av atmosfären medan du tar en kopp mint-te. 2. Bahia Palace – ett fantastiskt palats som byggdes på 1800-talet för en av sultanerna i Marocko. Palatset är känt för sin imponerande arkitektur, mosaiker, utsmyckningar i stucco och träsniderier och vackra trädgårdar.

Read More
Topp 5 Paris

Topp 5 Paris

1 Utforska Paris, förutom att spela golf på Golf National, kan du också ta dig tid att utforska Paris. Besök Eiffeltornet, Louvren, Notre-Dame-katedralen och ta en promenad längs Seine-floden. 2.Besök Versailles slott: En kort bilresa från Golf National ligger Versailles slott. Detta magnifika slott, som en gång beboddes av den franska kungen Ludvig XIV, är en av Frankrikes mest ikoniska sevärdheter. Besök slottets magnifika rum, trädgårdar och fontäner, och lär dig om dess rika historia.mer info https://www.chateauversailles.fr/ 3 Njut av fransk gastronomi: Frankrike är känt för sin mat och vin,

Read More