Golf joy travel
 

Weekend & Kortresor

Golfjoy / Typ Av Resa / Weekend & Kortresor

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1571756568462{margin-bottom: 70px !important;}”]

Det här med weekend och kortresor – det kan vi!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]

Visste du att Golf Joy Travel startade 2001 med kortresor till Tyskland? Då var våra gäster bland pionjärerna på de tyska banorna!
Under dessa åren har vi vuxit med antal resmål och på vår hemsida presenterar vi drygt 130 st, men vi har väldigt mycket mer!

Vi tycker fortfarande det här med kortresor är härligt. Efter varje resa blir man så överraskad att man kan få så mycket energi och upplevelser på bara ett par dagar om man jämför med att stanna hemma!

Vad skulle du vilja göra om du fick några dagar till övers? Vi har en hel del förslag åt dig!
Packa bilen med golfklubborna och ta dig till någon av våra destinationer som ligger nära, kanske en superkortis till södra Sverige, eller över sundet till Danmark, Polen eller Tyskland. Här kan du välja att bo på ett mysigt hotell och uppleva flera olika golfbanor eller en skön golf Resort där bilen sen får vila.

Eller ta flyget, då kan du välja och vraka på härliga golfresmål där du kan spela en massa golf! Vill du fylla din golfresa med andra upplevelser så har vi laddat med många förslag för att kombinera golfrundan med Spa, vin, fotboll, whiskey eller en spännande storstad! Eller varför inte bara få en  ren och skär avkoppling- du väljer, vi fixar!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”80px”][vc_text_separator title=”Härliga Weekend resmål” color=”orange” border_width=”4″ el_class=”line-header”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]