035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-15.00

Upp
Hållbara golfresor – Golfjoy
fade
13694
page-template-default,page,page-id-13694,page-child,parent-pageid-141,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Hållbara golfresor

Golfjoy / Typ Av Resa / Hållbara golfresor

Hållbara golfresor

 

Hur kan vi skapa mer hållbara golfresor och minimera vår miljöpåverkan?
Som golfresearrangör ser vi som vår främsta uppgift att göra det enkelt för våra kunder att göra medvetna val genom att lyfta goda exempel gör skillnad för klimatavtrycket. Det kan vara att synliggöra golfbanor som arbetar för att skydda naturlandskap och spara vatten exempelvis genom att byta ut grässorter på fairway till ett Bermudagräs som minskar mängden vattenförbrukning och minimera gödnings och bekämpningsmedel och andra kemiska produkter och föroreningar i allmänhet. Att lyfta golfbanor som bevattnar med återvunnet vatten, där arbete sker att skapa skyddade områden och häckningsplatser för fåglar och annat vilt djurliv. Det kan vara golfbanor som tänker smartare när det gäller design och utformning av banan med fokus på att effektivisera underhåll och bevattning och därmed användande bränsle och resurser.
Vi ska lyfta hotell som arbetar med hållbarhet, som att spara energi, vatten, val av råvaror till restaurang, lokalproducerade råvaror, återanvändning av vatten.

Resmål